Jag kanske ser trött ut men det är för att jag är det

Godkväll readerz vill ni ha en ful och halvt oförberedd webbkamerabild vill ni vill ni vill ni

 Jag har ont. I hals och i öron. Var konferencier idag på Slaget om Innerstan (google it eller läs inlägg längre ner). Där var mycket skrikande folk. Och så blev jag själv tvungen att skrika, för trots att jag hade mikrofon så hördes jag inte. Muy intressante.

 

Nu ska jag tillbringa de sista timmarna av min lycklig-att-jag-aldrig-mer-behöver-plugga-matte-tisdag i sängen med New Girl (säsong 1, once again, eftersom denna bonde varken kan streama eller ladda ner S02 WOO), Simon-sms och kärlekfulla blickar mot resväskan på golvet som snart ska packas klart för att imorgon följa med mig ner till Skåneland.

 

Sov gott!

 

Slaget 2013

Hej readerz. Tänkte bara dela med mig av mitt största huvudbry för tillfället. Och det är inte ens morgondagens matte-kursprov.

 

Imorgon ska jag vara konferencier på Slaget om Innerstan - en årlig fotbollsturnering mellan fyra av Göteborgs största gymnasieskolor. Vet inte hur många som kommer sitta i publiken. Vet inte om jag vill veta.

 

Men mest skrämmande av allt är att min egna skola inte ens är med i turneringen och jag är skiträdd att mitt liv ska bli som Mean Girls:

 

 

 
Kika i Arkivet för fler inlägg

Veckans mest lästa artiklar

10 x hårinspirationJag är dum i huvudetVeckans outfits
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://claraslife.devote.se