Mondays are mörka webbkamerabilder-time

Hej readerz,

 

här får ni webbkamerabilder I FÄRG (!!!) för första gången på sjukligt länge.

 

 

Webbkameran på min nya dator (en Asus Zenbook UX32A-R3013H, för er nyfikna jävlar) har visserligen bara 0,9 megapixlar, men färgskalan är åtminstone verklighetstrogen. SUCCESS.

 

Och jag har en finne i pannan som jag kliat på lite för mycket. Trevligt.

 

 

Dagens i-landsproblem: har ny dator, min egen lilla bebis, så fin och så hightech och jag vill bara PILLA!!!!!! fast jag har två kapitel matte att hetsplugga inför kursprovet nästa vecka. Varför bor man ens i ett i-land åhhhh suck stön.

Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis.
Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.

Uppgifter:

Verifiera:

Kom ihåg mig Maila mig när någon svarar.

Kommentarer till detta inlägg

 • finnar ...
 • Svar till Emelia:
  danskar ...
 • haha, gulliga bilder!
 • varför har ni nationella på tisdag när alla andra skolor har den 24 maj? Eller har jag missuppfattat vad detta handlar om?
 • Svar till turkelparkelton:
  Hej du! Vi skulle också haft nationella den 24e, men så blev treornas bal placerad till just det datumet. Därför har vi ett kursprov (dvs ett prov som täcker hela kursen, precis som nationella, förutom att vår lärare utformar det) nästa vecka istället!
 • Svar till claraslife:
  Jaså, tack för svaret! Stresspåslagen ökade, om man säger så...
 • Jag kanske kan fråga dig som nu har ny dator och allt och därmed lite koll. Jag har för mig du har sagt att du använder premiere som filmredigeringsprogram, och jag då är min fråga, hur blir det med det nu när du skaffat ny dator? Jag har funderat på det själv då jag köpte photoshop precis då jag skaffat ny dator, men då vet jag inte hur det blir den dagen jag ska köpa ny. Det var ju som ba en engångskod man fick, det hade ju varit mindre kul om man måste shoppa PS igen om man skaffar ny dator. Sedan vet jag inte, du kanske kör på nedladdningsversionen, så då är det ju inte samma sak. Men hade varit intressant att höra ifall det nu är så att du använder premiere och att du har köpt det, om det går att använda två ggr? ps. lång kommentar. Men, men.
 • Svar till evelina:
  Hej Evelina! Dilemma! Det var faktiskt min bror som fixade premiere till mig. Vet inte hur det funkar att "flytta över" program så, men jag kommer främst använda min gamla, större dator till redigering eftersom den har störst skärm. Hur jag gör när jag reser (vilket den nya datorn är till för) är ett problem jag ännu inte stött på, men jag ska fråga min broder om han kan fixa det till nya datorn också. Men maila adobe vetja, de har säkert någon kundtjänst som kan tala om för dig vad du kan göra!

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaStrandsäkert
e