TÄVLING: vinn smycke från Inova Design!

För att fira att det bara är 37 dagar kvar till min student kör vi en tävling! Denna gången blir det en lycklig vinnare som får välja valfritt handgjort smycke från Inova Design. Inte nog med att smyckena är skitfina, dessutom kan du gravera in namnet på dig själv eller din mamma eller din guldfisk eller faktiskt VEM SOM HELST!

 

 

Såhär gör du för att tävla:

 

1. In och dra en gillahttp://www.facebook.com/InovaDesign.se

 

2. Skriv en kommentar här nedanför med en motivering på vem du skulle vilja ge ett specialgjort smycke och varför. Glöm inte att skriva din mailadress i slutet av kommentaren så att jag kan kontakta dig om du skulle vinna!

 

 

Själv skulle jag vilja ge en Vill du gifta dig med mig?-ring till personen som uppfann nässprayen. Hen räddar mitt liv just nu. Jag avslutar tävlingen på onsdag om exakt en vecka. KÖÖÖÖÖÖR!
Skriv en kommentar

Namn  Kom ihåg mig!
E-post Maila mig när någon svarar.
URL
Bifoga bild:
Kommentar
Kommentarerna omfattas inte av Devote.se:s utgivarbevis. Du ansvarar själv för innehållet i dina kommentarer, även vad gäller straffskyldighet.
Verifiera kommentaren genom att fylla i ordet i bilden:

Om du inte är medlem på Devote.se och vill få dina uppgifter ifyllda automatiskt kan du logga in med Facebook nedan.

Kommentarer till detta inlägg

Om jag skulle vinna ett smycke så skulle jag vilja ge detta specialgjorda smycke till min underbara pojkvän, han tycker om armband ganska mycket så då skulle jag nog välja ett armband till honom och gravera in någon fin text i det. Detta skulle jag göra så att han är så himla underbar och skulle verkligen vilja ge honom något speciellt och personligt. Därför skulle jag vilja vinna denna tävling, Kram!


Postat av: Sara 2013-04-29 10:31:38 [svara]
Jag skulle ge smycket till min underbara mamma! Hon har verkligen ställt upp för mig även när jag inte varit den bästa dottern. Utan henne skulle jag nog inte vara vid liv just nu. Hon har fått mej och må bättre och bättre för varje leende hon ger mej! Jag älskar Henne! :) ♥ Att få ge henne detta smycke skulle vara underbart! :)
Mail: idawal02@gmail.com


Postat av: Ida 2013-04-29 10:48:42 [svara]
Svar till Ida
Jag skulle vilja ge ett armband till mig själv där det skulle stå " en dag itaget". För det är precis det jag lever på efter. Min pappa är alkolist och trycker ner mig dagligen. Jag vet mycket väl att det är spriten som talar men ibland så bryter man ihop ändå. Min storebror är en något år tillbaka knarkare. Min mamma har stora problem med ekonomin och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men varje gång jag känner mig nere och som att jag inte klarar av det mer så säger hon " en dag itaget". En morgon när jag vaknar så kanske allt är bra, vem vet? Så jag intalar mig det och ibland så behöver man ha någonting som får en att komma ihåg det. Jag skulle mer än gärna ge till mina vänner men det känns som om att jag behöver det här nu. Ibland så behöver man sätta sig själv förs. ♥


Postat av: Linn Johansson 2013-05-05 01:23:12 [svara]
Svar till Ida
Jag skulle vilja ge ett armband till mig själv där det skulle stå " en dag itaget". För det är precis det jag lever på efter. Min pappa är alkolist och trycker ner mig dagligen. Jag vet mycket väl att det är spriten som talar men ibland så bryter man ihop ändå. Min storebror är en något år tillbaka knarkare. Min mamma har stora problem med ekonomin och jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men varje gång jag känner mig nere och som att jag inte klarar av det mer så säger hon " en dag itaget". En morgon när jag vaknar så kanske allt är bra, vem vet? Så jag intalar mig det och ibland så behöver man ha någonting som får en att komma ihåg det. Jag skulle mer än gärna ge till mina vänner men det känns som om att jag behöver det här nu. Ibland så behöver man sätta sig själv förs. ♥
Linn.joohansson@hotmail.se


Postat av: Linn Johansson 2013-05-05 01:24:16 [svara]
Jag vill ge min mamma en ring. För snart fyller hon år och jag vill ge henne något speciellt. Hon ställer alltid upp för mig och lägger way to Much pengar på mig istället för sig själv. Hon skjutsar till alla häst tävlingar och träningar varje vecka. De är inte ofta mamma får känna sig speciell och de är inte alls ofta jag visar min tacksamhet för henne. Hon är verkligen mitt allt och jag vill verkligen ge henne något betydelse fullt som hon kan bära med sig överallt. Jag skulle bli jätte glad över att vinna och jag skulle kunna ge mj. Mamma en jätte fin födelsedagspresent!

KramPostat av: Sara 2013-04-29 10:52:38 [svara]
jag skulle absolut vilja ge min pojkvän ett armband med mitt namn på & ett armband till mig med hans namn på, vinner jag så köper jag en extra för att ge till mig själv med hans namn på, jag vill ge honom de för han betyder allra mest för mig just nu & han får mig alltid att må så himla bra. Du har ju också en kille Clara, så du vet vad jag menar, hehe! sån underbar känsla helt enkelt :')Postat av: Julia 2013-04-29 11:19:47 [svara]
Jag skulle vilja gravera in "Du ska leva leva, inte bara överleva"
Det är ett citat mellan mig och min syster, som har Anorexia. Hon har haft det väldigt svårt bl.a. Hennes pappa som gick bort dramatiskt när hon var bara 8 år.
Vi säger det till varandra när vi har det svårt, och det betyder väldigt mycket för oss båda.
Det skulle betyda mycket att vinna och överraska henne.


Postat av: Molly 2013-04-29 11:21:58 [svara]
Jag hade velat ge en ring eller ett halsband till min underbara pojkvän som funnits för mig så mycket när jag varit på botten. Jag vill då gravera in "mitt hjärta" i ringen eller halsbandet och ge den till honom på vår födelsedag. Han har nog ingen aning hur mycket han hjälper mig varje dag och jag vill ge honom något som kan påminna honom om det. Min pojkvän skämmer bort mig medans jag är en pank student som inte alltid kan ge tillbaka. Därför vill jag ge honom något fint. :)


Postat av: Natali 2013-04-29 12:06:10 [svara]
Jag vill ge min mamma ett smycke. Jag har inte träffat henne på ett halvår och saknar henne något enormt. Något som är så vardagligt, som en mamma, känner man först saknad när den speciella personen inte blir en del av vardagen mer. Min mamma ställer alltid upp för både mig och min bror och är en helt underbar kvinna som jag vill visa min uppskattning till genom ett smycke från Inova Design. Min mejladress är fridalarssons@hotmail.se


Postat av: Frida 2013-04-29 12:08:12 [svara]
Svar till Frida
Jag behöver en student present till min käre broder som behöver nåt fint på sina långa fingrar och jag är rätt pank och som lillasyster har jag press på mig att köpa något galet fränt. Danke!


Postat av: Alva 2013-05-05 11:50:08 [svara]
Måste man välja bara en person? För jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma, pappa, syster, pojkvän och bästa vän. Den här måltiden på fem personer är min överlevnadsmat. Jag äter den när jag är ledsen, jag äter den när jag behöver skratta och jag äter den när jag behöver stöd. Det är en bra kompott av det jag gillar mest, kärlek. Alla dessa fem personer förtjänar ett specialgjort smycke för vad de är och vad de betyder för mig. Ingen ska lämnas utanför.
sarabjork@live.se


Postat av: lyckligtvis 2013-04-29 12:18:41 [svara]
Jag skulle vilja ge ett fantastiskt smycke till en av mina bästa vänner, Sofie, för att hon är en helt fabulous människa! Och dessutom fyller hon 20 år den 12:e maj och jag vill ju hemskt gärna ge henne en fin present! Jag bröt foten för ett tag sedan och Sofie har varit den person som ställt upp mest av alla! Hon har kört mig till skolan varje dag, åker hiss med mig, hjälper mig och handla, hon är i princip min nya mamma! Trots att hon är ett år yngre än mig. Hon förtjänar helt enkelt en fantastisk present!!

Mail: Anna.mk@live.se


Postat av: annaullen 2013-04-29 12:32:08 [svara]
Jag skulle vilja göra ett smycke till mitt pojkvän med mitt namn eller vårat datum på. Han bor 50 mil från mig och därför spenderar vi mest tid med att sakna varandra. Jag skulle därför vilja att han kunde ha en bit av mig med sig alltid. Dessutom tar han studenten snart och det hade blivit en kanonpresent! Kram fina Clara

ewelina.dahlberg@hotmail.se


Postat av: Evelina Dahlberg 2013-04-29 12:37:26 [svara]
Gillat och jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv och gravera in Family. Jag tar sjuksköterskeexamen den 5 Juni i Örnsköldsvik och min familj befinner sig i Kalmar området. Att jag står där den 5 juni är det mesta stolta ögonblicket i mitt liv och jag vill att min familj ska kunna dela den stunden med mig. Dessvärre kan de inte komma då pga personliga orsaker. Men med ett smycke med den graveringen, så finns de alltid med mig!

rebecka.ik.johansson@live.se


Postat av: rebjohansson 2013-04-29 13:34:52 [svara]
Hej! :D
Jag vill vinna för att jag fyllde år för ungefär 1 månad sedan fick jag en underbar present av min bästa kompis. Och jag kommer verkligen inte på något som jag kan ge henne nu när hon fyller år 19 maj, jag har typ suttit och grubblat på saker i typ en vecka nu men inte kommit på något. Jag vill ge henne ett sånt här smycke för att hon är speciell för mig och hon gör min dag ♥ Dom här smyckena är ju JÄTTE fina så om jag nu vann hade jag velat att det stog OLIVIA på ett halsband eller armband som jag skulle gett henne. Och jag vet att hon skulle uppskatta det otroligt mycket! :D ♥
Min mail är : frida.den.coola@gmail.com
// Kram Frida! :D ♥


Postat av: Frida Knopp 2013-04-29 13:40:08 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag ge min mamma något fint, de förtjänar hon! Hon gav mig och min lillebror livet och nu är hon en pain in thaa but hela tiden, men älskar henne ändå! Så något fint till min mamma skulle de nog bli :)Postat av: Ebba Hofling 2013-04-29 13:47:52 [svara]
svårt att välja nån men det får nog bli min bästa kompis, Hedvig! Jag älskar henne otroligt mycket, fast vi inte har känt varandra länge. Hon är min andra halva, systern jag aldrig fick. Det här är ingen dikt så missuppfatta inte denna motiveringen ;) majgash låter som äkta Björn Ranelid. Tacohej.
mail - yuentim_01@hotmail.com


Postat av: fizzy 2013-04-29 14:17:49 [svara]
jag skulle vilja ge ett smycke till min fina mamma. Hon är min allra bästavän och hon finns alltid där för mig vare sig jag har gjort något dumt eller om jag är ledsen. Jag skulle vilja ge ett smycke för att visa min uppskattning till henne. Utan henne är jag ingenting

fotbollfotboll@live.se


Postat av: nora 2013-04-29 14:35:12 [svara]
jag skulle vilja ge ett smycke till min fina mamma. Hon är min allra bästavän och hon finns alltid där för mig vare sig jag har gjort något dumt eller om jag är ledsen. Jag skulle vilja ge ett smycke för att visa min uppskattning till henne. Utan henne är jag ingenting

fotbollfotboll@live.se


Postat av: nora 2013-04-29 14:35:26 [svara]
Skulle vilja ge en ring till min älskade lillasyster, för även om jag inte är så snäll mot henne alltid så orkar hon ändå med mig när jag är på ett pmsigt humör och skäller på henne hela tiden. Och efter som att hon alltid har ring på sig så skulle det ju passa henne jätte fint att få en ring, där det står något fint om henne.


Postat av: Pernilla 2013-04-29 14:46:06 [svara]
Om jag vann skulle jag ge smycket till min underbara syster Josefine som alltid ställer upp för mig och ska i vår ta examen efter att ha pluggat och slitit i fem år. Hon är min stora förebild och jag älskar henne mer än allt. Hon får mig alltid att le när jag har en dålig dag och hon finns alltid där för mig. ♥


Postat av: Sofie 2013-04-29 14:57:13 [svara]
Hej Clara!
Om jag skulle vinna så skulle jag gravera in ''Believe'' och anledningen till att jag skulle vilja gravera in Believe är för att jag slutar aldrig tro. För inget är omöjligt. Allt går, bara man har viljan. Och med ett armband som det skulle jag få ännu mer kraft till att nå mina drömmar. Detta kanske låter hur knäppt som helst. Men när jag skriver detta är jag 100% ärlig. För jag slutar aldrig (och Never say Never, you know) tro på något jag verkligen vill. Gud, jag skriver aldrig sånna djupa texter..men det är det värt! Kram på dig världens bästa vloggare! ♥


Postat av: Emilia 2013-04-29 15:00:42 [svara]
Jag skulle vilja ge en ring till min mormor, sen morfar gick bort har hon varit så stark. Hon har 8 barnbarn och 3 barn. Hon ställer upp med allt. Hon är barnvakt, hon skjutsar runt på oss, hon bjuder på mat. Hon gör allt för oss och jag vet att hon skulle uppskatta en sådan fin ring så himla mycket! Skorpan_96@hotmail.com


Postat av: Marielle 2013-04-29 15:09:25 [svara]
jag skulle ge smycket till min kompis Tilda som fäller så konstiga kommentarer så man kan skratta i flera veckor åt det. Hon undrade t.ex. om alla var kycklingar på en kemilektion och vi skrattar fortfarande hysteriskt åt det när någon nämner det. så jag skulle villja ge henne något som påminner henne att hon har extremt bra humor även om inte hon förstår det XD


Postat av: Elin 2013-04-29 15:27:18 [svara]
Om jag hade vunnit den här tävlingen hade jag gett ett armband till mamma med texten "jag SKA!". Hon har nämligen en tendens till att tjata på mig flera hundra gånger om dagen att jag ska göra vissa saker, och jag svarar alltid att "jag ska", men det verkar hon aldrig höra. Därför tycker jag hon kan få ett armband med de två orden på och att hon då förhoppningsvis förstår att jag SKA städa rummet, det krävs inte hundra tillsägelser!! Hoppas jag vinner detta nu... För min mamma har svart bälte i att tjata.

KRAM! *håller tummarna*


Postat av: Jenna 2013-04-29 15:37:41 [svara]
Om jag skulle vinna ett smycke så skulle jag vilna ge det till min underbara vän. Det skulle sty "BB all the way,or no way" BB står för bästa bror (vi är into belt seriösa) hon är en super vän och utan henna skulle jag inte vara den spraliga mig. Hon gör mitt liv bättre o liksom BB all the way who needs a boyfriend eller girlfriend om man föredrar det. Tror att ett sånt smycke skulle betyda mycket för henna som vi smart börjar gymnast åt skilled väggar. hop pas jag vinner, Kram o hej liverpastej ♥

Mail:angelicavmitchell@yahoo.co.ukPostat av: angelica 2013-04-29 15:46:47 [svara]
Jag skulle ge ett fint armband till en av mina bästa tjejkompisar när hon kommit tillbaka till Sverige igen efter att hon varit 6 månader i LA. Hon har haft en tuff tid där och jag vill ge henne något uppmuntrande och minnesvärt i försenad födelsedagspresent när hon kommer hem. Jag vet inte riktigt vilken text jag skulle sätta dit, men något i stil med "Finns för dig" eller "Vänner för evigt". Hon betyder så mycket för mig och jag vill så gärna göra något speciellt för henne!

//Rianna Wik
Mailadress: rickehardrock_lover@hotmail.com


Postat av: Rianna Wik 2013-04-29 15:49:01 [svara]
Hej! Om jag skulle få äran att vinna, skulle jag ge en ring eller ett armband till min pappa. Vi ses inte speciellt ofta, så jag skulle vilja ge honom den för att han ska tänka på mig när han ser ner på den. Vilket kanske skulle resultera i att vi sågs mer? Lite fjantigt kanske... men det är vad jag skulle göra om jag vann!
Håller tummarna!!
angelicajansson95@hotmail.com


Postat av: Angelica 2013-04-29 16:02:25 [svara]
Jag skulle vilja ge smycket till min kära moder. Eller mamma som jag igentligen säger. Det är för att hon har ställt upp för mig även då jag inte har gett så mycket tillbaka. Man kan inte säga att smycket skulle ge tillbaka allt som hon har gjort för mig, dock är det en MYCKET fin gåva. Hon skulle bli otroligt glad och uppskatta det en hel del. Hon lägger ner hur mycket pengar som helst på mig och jag vill ge henne ringen så att hon får känna sig speciell.
Kram på dej *håller tummarna*


Postat av: edina :) 2013-04-29 16:10:52 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag rista in "tack för att du satte dit sista pusselbiten i mitt liv." Och detta smycket skulle jag ge till personen som uppfann choklad.

Det är nog världens viktigaste ingrediens. Det hjälper när man är hungrig, när man är ledsen, när man är glad för ingenting och såklart, som pricken över i:et; det hjälper 1 gång varje månad!


Postat av: oliwiaellie 2013-04-29 16:14:20 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag rista in "tack för att du satte dit sista pusselbiten i mitt liv." Och detta smycket skulle jag ge till personen som uppfann choklad.

Det är nog världens viktigaste ingrediens. Det hjälper när man är hungrig, när man är ledsen, när man är glad för ingenting och såklart, som pricken över i:et; det hjälper 1 gång varje månad!

oliwia.kolmberger@hotmail.com


Postat av: oliwiaellie 2013-04-29 16:15:06 [svara]
Om jag skulle vinna skulle jag ge detta smycke till min fantastiska mamma. Vi har haft det ganska tufft i min familj på sistone eftersom min mamma ska ha en stor operation om några veckor och efter den kommer hon inte kunna gå på cirka en månad. På grund av detta kan inte min mamma vara med på min brors student och inte heller se mig när jag slutar nian. Jag ser varje dag hur ledsen hon är för att hon inte kan vara där med oss när vi båda börjar ett nytt kapitel i livet. Därför tror jag att jag skulle i alla fall muntra upp henne lite om hon fick ett handgjort smycke men någon fin text som skulle beskriva min enorma kärlek till henne.


Postat av: Julia 2013-04-29 16:21:22 [svara]
Har gillat :)
Jag skulle vilja ge en ring till världens bästa mamma. Hon ställer alltid upp för mig. Min kropp är ganska störd när det gäller magen,eksem och allergier och sådant där(okej det låter fjuttigt men tänker inte ljuga om att jag har någon allvarlig sjukdom eller så.) det är väldigt jobbigt och betyder läkarbesök någon gång ibland. Har gjort det enda sedan jag var liten. Skulle vilja ge henne något för att visa att jag uppskattar allt och är väldigt tacksam!
malinokstam@hotmail.se


Postat av: Malin 2013-04-29 16:21:31 [svara]
Om jag vann ett smycke, så skulle jag ge det till min storasyster. Vi håller alltid ihop, oavsett vad, och vi stöttar varann. Visst får vi problem och blir osams ibland, men det brukar vi vara ganska snabba på att lösa.
Utan henne skulle jag inte vara denna person jag är idag. Så jag vill verkligen visa att hon inte bara är min syster. Hon är en förebild som får en att skratta. Ja, hon lyser upp min dag.

Mail : amandavorberg@yahoo.se


Postat av: Amanda V. 2013-04-29 16:35:48 [svara]
Svar till Amanda V.
Jag skulle vilja ge mig själv ett smycke med min pojkväns namn på. Jag skulle älska att ha någonting på mig hela tiden som kan påminna mig om honom när vi är på olika platser och inte kan träffas på ett tag, som nu i sommar då jag ska resa bort och han kommer vara kvar hemma.
Vi har varit tillsammans i nästan ett och ett halvt år nu och jag älskar honom mer än allt annat.
Hoppas jag får vinna ett smycke med min älsklings namn på! :)

Min mail: josefin_bech@hotmail.com


Postat av: Josefin 2013-05-05 15:01:52 [svara]
Jag vill ge ett smycke till min älskade mamma! Hon betyder så sjukt mycket för mig och hon hjälper mig i alla tillfällen. Ibland känns det som jag inte är tillräckligt tacksam för allt underbart hon gör för mig! Hon har diabetes och blir VÄLDIGT ofta dålig och låg, hon har haft det sen hon var runt 8 år och har fått stå ut med för många sjukhusbesök. Att få ge henne en ring med texten stay strong eller jag älskar dig skulle betyda sjukligt mycket för mig eftersom jag är en otacksam unge som inte visar sin kärlek tillräckligt bra! ♥

min mail: fototjejer@live.se
min blogg: www.mwandaa.devote.se


Postat av: amandamakida99 2013-04-29 16:43:25 [svara]
Jag skulle ge ett armband till min bästa vän och storasyster. Hon
ställer alltid upp, lockar fram leenden och torkar tårar. I sommar ska
hon resa bort i tre veckor, och jag kommer sakna henne så oändligt. Därför vore det fint att kunna ge henne något, så att hon har ett äkta
intyg på att hon är min absoluta favoritperson, vart hon än är.


Postat av: Loe 2013-04-29 16:44:28 [svara]
Hej jag skulle vilja vara med i tävlingen ochjag skulle vilja ge ett smycke till min mormor för morfar gick nys bort och jag skulle vilja ge henne ett halsband med morfars namn på för att veta att han alltid finn i närheten även fast man inte kan se han.

mail- mysandaone@hotmail.com


Postat av: My 2013-04-29 17:04:28 [svara]
Jag skulle vilja ge smycket till till min vän Jennie med texten "coola kids kan aldig dö" för hon är ett coolt kid och de kommer att bevisa att hon är odödlig för personer som ej tror henne. Hon skulle nog bli chilligt glad då. Om inte,så finns de behövande barn i afrika jag kan posta de till.


Postat av: sofia 2013-04-29 17:09:12 [svara]
Jag skulle vilja ge ett specialgjort smycke till min bästa vän i hela världen som hjälpt mig under svåra tider och gjort så att jag insett att livet har så mycket att erbjuda. Personen har även gjort så att jag inte börjat tappa hoppet och umgås med mig för den jag är inte något jag försöker vara. Hon är den som alltid stått vid min sida vått och torrt!
Och det är jag väldigt tacksam för och kommer alltid att vara...;)

Min mail adress: maria.s99@hotmail.com


Postat av: maria 2013-04-29 17:09:49 [svara]
Hej!
Jag skulle vilja ge ett armband till min underbara kusin Rebecca och gravera det med "Minns gårdagen, Dröm om framtiden, Lev idag".
Med anledning av att hon förlorade en nära vän i februari i en bilolycka och han levde efter det citatet och jag skulle vilja att hon hade ett armband med just dem orden för att komma ihåg att leva nu medan hon kan och på så sätt hedra sin vän! Kramar!

Mail: ellinor.sv@telia.com


Postat av: Ellinor 2013-04-29 17:13:06 [svara]
❤❤ Jag skulle vilja ge bort ett kedjearmband med en silverring med texten "bästa vän" och ge till min kusin. Hon och jag är som systrar, super nära och har varit det sen vi var små skitungar. För två år sedan förlorade jag min lillasyster i en skidolycka och sen dess har min kusin betytt extra mycket för mig! hon är den jag vänder mig till och den som jag kan prata om allt med. Hon fyller 16 snart så vore ju perfekt! Skulle betyda så mycket att kunna ge henne en fin present, det är hon minst sagt värd ❤❤


Postat av: Ellen 2013-04-29 17:21:29 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv. Inte för att jag inte är omgiven av hur många fina människor som helst, och att de inte förtjänar minst 10 smycken var, men för att jag tycker att jag förtjänar ett. Jag måste lära mig att acceptera att man får tänka mer på sig själv än andra ibland, och att man inte alltid behöver sätta deras behov framför sina egna. Nu har jag erkänt att jag tycker jag förtjänar ett, länge leve egoismen!


klara.10@live.se


Postat av: Klara 2013-04-29 17:23:37 [svara]
Nämner Hallå! Om jag hade vunnit tävlingen skulle jag fört bli över lycklig. För jag har aldrig vunnit en tävling sådär direkt. Mer om vem som rapar först "tävlingar" ... mina kompisar och jag har våra ideér... Men iallafall så skulle jag gett mitt smycke till min mamma. För jag bröt mitt nyckelben och det var första gången jag bröt något så jag skrek som en liten bebis och grät som en ensam hund valp. Ja jag är enormt känslig faktiskt. Och min mamma hjälpte mig jätte mycket fast att jag var skit jobbig. Jag hade blivit så glad om jag vunnit och skrivit in Kämpe eller Vad ska vi göra utan dig? Haha... Ja. Men nu Örjan bra igen! Jag vill bara tacka henne med ett smycke! Och det här är en bra chans. Oj nu har jag skrivit väldigt mycket. Hoppas nu att du pallat läsa allting! Huhu! Kramar
En tacksam Em


Postat av: Em Lundén 2013-04-29 17:37:42 [svara]
Heej!
Jag skulle verkligen vilja ge ett armband till min pappa där det står Believe...
För 3 år sedan fick han cancer och det var ganska svår tid för oss i familjen... Precis samma datum ett år senare dog hans morbror😓:(
Pappa har alltid ställt upp för mej och min syrra och nu vill jag verkligen ge tillbaka!
Mail: Jenny.k2000@hotmail.com


Postat av: Cancer 2013-04-29 17:43:42 [svara]
om jag skulle vinna ett smycke hade jag gett detta till min pojkvän som snart fyller år. jag skulle graverat in ett citat som stämmer in på honom/ en mening han alltid säger (blir svårt o välja, han säger väldigt mkt) eller varför inte bara mitt namn och därefter köpa ett lika dant med med hans namn till mig själv. true love!
kraam

emma.jernstig@hotmail.com


Postat av: emma, vardag mode & inspiratio 2013-04-29 17:50:06 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag ge ett smycke till min mamma! Hon har vart så stark, hon har 5 barn och pluggade i Örebro (ca 1,5 h därifrån vi bor). Hon har lyckats hålla humöret uppe och kämpat på och klarade sin utbildning även fast de var mycket plugg på kvällar och mycket runt omkring! Hon jobbar nu med de hon utbildade sig i och jag är stolt över henne!
Mail: vilmaebba@hotmail.com


Postat av: Ilma 2013-04-29 17:58:04 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag ge ett smycke till min mamma! Hon har vart så stark, hon har 5 barn och pluggade i Örebro (ca 1,5 h därifrån vi bor). Hon har lyckats hålla humöret uppe och kämpat på och klarade sin utbildning även fast de var mycket plugg på kvällar och mycket runt omkring! Hon jobbar nu med de hon utbildade sig i och jag är stolt över henne!
Mail: vilmaebba@hotmail.com


Postat av: Vilma 2013-04-29 17:58:25 [svara]
Jag tänkte vara lite originell här och säga att jag skulle vilja ge ett smycke till mig själv, för jag är förjävla bra. För att jag imorse vaknade upp och kände mig glad, stolt över mig själv för att ta mig igenom alla helvetes plågor under tonåren, samt massa annat jag bidragit med här i livet, för att förhoppnings fått någon att visa tänderna :D

olli_olivia@hotmail.com


Postat av: Olivia Agertoft 2013-04-29 17:58:31 [svara]
Hej Clara! Jag skulle jätte gärna vinna denna tävling
! För jag har inte vunnit nån tävling dom här åren och det skulle
Vara jätte kul och göra dom jag vann denna! Om jag vann skulle jag ge smycken till min
Mamma och jag själv vill också ha den men det är nog
Till min mamma .
Och jag vill vilja säga att jag har följt din blogg sen du börja blogga
På devote och har följt dina videosar också dom är så sjukt bra!
Mail adress : Hanna.phan@hotmail.se
Kram Hanna ♥


Postat av: Hanna Phan 2013-04-29 18:04:57 [svara]
Jag skulle ge ett armband/halsband till min bästa vän som har gått igenom så mycket hemskt nu de senaste månaderna, jag tycker väldigt synd om henne och blir tårögd varje gång jag tänker på det. Jag tycker det är lite för privat att skriva om vad som faktiskt hände. Så ni får leva med att jag skriver här att det var hemskt och det är något som ingen tonåring någonsin ska behöva uppleva som hon har gjort.
Hon är så sjukt stark och jag kommer alltid att älska henne, min enda bästa bästis! ♥

boel_halttunen@hotmail.com


Postat av: Boel Halttunen 2013-04-29 18:05:21 [svara]
Jag tänker vara fett självisk och ge ett smycke till mig själv där det står någonting i stil med "I LOVE 1D" SKOJA. Jag tänker skriva nåt peppande på smycket, då jag har tagit mig igenom ett sjukt jobbigt år med min tendens till att klanka ner på mig själv så fort något inte går som jag vill.

Jag behöver med andra ord verkligen motivation till mina fetejobbiga naturvetenskapliga studier, för nedräkningen på 772 dagar tills studenten räcker fanemej inte till... :(


Postat av: Ebba 2013-04-29 18:18:03 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett såntdär smycke för att jag tycker att dom är grymt fina och speciella, ingen ser ju exakt likadana ut.Jag skulle vilja ge det till min allra bästa vän. Hon finns alltid där och hon vet exakt ALLT om mig. Jag skulle nog skriva texten "Du och jag, nisen & Eve" för det är en mening som betyder extra mycket för mig. Så många minnen tillsammans och så många upplevelser, så därför skulle jag vilja ge henne det så att hon alltid ska komma ihåg hur mycket hon betyder för mig. Till världens bästa vän helt enkelt.
Jävlar vad mycket jag skrev, haha.. Hoppas en värdig vinnare vinner! Pusshej!


Postat av: evelinaa96 2013-04-29 18:19:19 [svara]
Smycket går direkt till mig, för att du och jag har ett sjukt grymt namn. Klart slut! c_nilsson@live.se


Postat av: Clara 2013-04-29 18:21:19 [svara]
om jag skulle vinna ett specialgjort smycke, så skulle jag vilja ge det till min underbara lillasyster. hon finns alltid där för mig, och hon är verkligen helt underbar - när hon vill... utan henne skulle jag inte vara den jag är idag. vi bråkar ganska mycket, men vi vet att vi alltid finns där för varandra ändå. hon är mitt allt, och hon är den jag lever för. hon skulle verkligen bli jätteglad för halsbandet. jag skulle vilja gravera in hennes namn - emilia. hon är verkligen värd allt som finns. hon är helt klart bäst ♥

mejl : elina.borg@hotmail.com


Postat av: elina 2013-04-29 18:27:30 [svara]
Jag skulle ge det till min mamma. Hon är inte min mamma, utan även min bästa vän. Vi kan prata om allt, och göra allt. Hon finns alltid där, även vad jag än gör. Hon är så speciell. Hon helt enkelt underbar, och hon är min mamma. Jag älskar henne och tycker hon verkligen förtjänar ett fint smycke! Så därför skulle det betyda massor att vinna denna tävlingen. Kram! :)


Postat av: Ella 2013-04-29 18:29:25 [svara]
Hej! Jag skulle vilja ge ett armband till min bästis. Hon har alltid vart där för mig, hon får mig att skratta och står upp för mig. Vi har känt varandra sen förskolan och sen dess har vi alltid stått vid varandras sidor. Mellanstadiet var en tuff tid för mig och hon såg alltid till att vara där för mig och ge mig ett leende på läpparna. Jag har aldrig träffat någon så omtänksam, rolig och snäll person som henne. Vi går ihop som Yin och Yang ( :D ) och jag tycker att ett armband till henne verkligen skulle visa hur mycket jag uppskattar henne och vad hon har gjort för mig de här senaste åren. :)


Postat av: Sara 2013-04-29 18:34:54 [svara]
Eftersom att jag är en glömsk lite jävlel skulle jag behöva någon/något att påminna mig om vad jag heter.vad skulle inte vara bättre än ett armband med mitt namn på. Clara tänk dig att jag ska presentera mig för Obama och inte vet vad jag heter. Fattar du hur pinsamt detta skulle vara där står jag och har glömt mitt namn! Om du ger mig chansen kommer jag aldrig behöva uppleva denna förödelse :)
/Ananas


Postat av: Anna 2013-04-29 18:35:14 [svara]
Svar till Anna :
Eftersom att jag är en glömsk lite jävlel skulle jag behöva någon/något att påminna mig om vad jag heter.vad skulle inte vara bättre än ett armband med mitt namn på. Clara tänk dig att jag ska presentera mig för Obama och inte vet vad jag heter. Fattar du hur pinsamt detta skulle vara där står jag och har glömt mitt namn! Om du ger mig chansen kommer jag aldrig behöva uppleva denna förödelse :)
/Ananas

annacajsabrink@gmail.com (glömde haha :P)


Postat av: Anna 2013-04-29 20:03:36 [svara]
Jag skulle självklart vilja ge något till alla jag älskar och bryr mig om och jag tycker bara om folk som gillar mig och jag vet att de hade blivit så himla glada om jag var glad, därför vill jag ge mig själv ett smycke! Kanske verkar ego, men can't you see the love?!
Och som en fin tacksamhetsgest till mina kära så skulle det få stå serve me, serva bote, som betyder typ rädda mig så räddar jag dig. För det är precis det jag skulle göra!
Kramhej!

juliaeskilsson@hotmail.com


Postat av: Julia 2013-04-29 18:38:16 [svara]
Jag skulle vilja ge ett litet smycke till min katt där det står: run for your lifes alla möss! För i området där jag bor finns det typ inga möss men hon kommer med ca två om dagen till våran gård.


Postat av: Ellentin 2013-04-29 18:41:14 [svara]
hej, jag skulle vilja vinna denna tävling så jag kan ge ett graverat smycke till min UNDERBARA bästa vän. Vi har känt varan i tretton år av tretton möjliga nu och hon fyller år snart. Snäääääälla, hon förtjänar det !

MAIL: vilma99larsson@gmail.com

Chao


Postat av: Vilma 2013-04-29 18:47:09 [svara]
Jag skulle, egostisk som jag är, vilja ge ett smycke med mitt namn på till mig själv. Bara för att jag aldrig någonsin har hittat ett smycke, eller ens en nyckelring eller souvenir med mitt namn på. Marica är inget bra namn att ha om man vill köpa saker med sitt namn på som dom andra barnen. Det närmsta jag har kommit var "Marika" på en fruktansvärt ful nyckelring, men man kan ju inte gå runt med sitt namn felstavat hängande i nycklarna heller.

marica.myhre@hotmail.com


Postat av: myhrans 2013-04-29 18:49:28 [svara]
Om lilla jag skulle vinna ett smycke så skulle jag faktiskt ge det till mig själv. Man måste inte alltid tänka på alla andra utan ibland ta hand om sig själv. Man måste älska sig själv innan någon annan kan göra det! + för att fira att det är sommar om typ en månad
*Hoppar runt i huset av glädje, höll på att trampa på min katt*
I alla fall, jag skulle ge det till mg själv. Kram.

elsa.bark@hotmail.com


Postat av: Elsa 2013-04-29 18:50:40 [svara]
Jag skulle behållt smycket för mig själv. Det skulle stå "jag är kär" på det och lite försynt skulle jag försöka visa upp det för person jag är kär i. Kär i så det sprudlar. nike-krantz1@live.se


Postat av: nikek 2013-04-29 19:00:44 [svara]
Jag skulle vilja skicka en vacker ring till min vackraste. Jag mötte min vän via internet, så jag har aldrig träffat henne. Hon är det finaste jag har, mitt allt, hon finns att ringa mitt i natten. Det är bara med henne jag kan prata om saker, som jag annars håll mig för mig själv. Att få släppa allt det, och låta henne bära en liten del och mig, och jag en liten del av hennes problem, det är fantastiskt. Hon är fantastisk, fantastiskt underbar. Bästis, tack för allt ♥


Postat av: Emelia 2013-04-29 19:01:39 [svara]
Jag skulle vilja ge min käre pojkvän ett egendesignat smycke ( smycken behöver ju inte bara vara för tjejer) just för att han är så himla superduper underbar, och fyller år om mindre än 1 månad!!!


Postat av: ellen 2013-04-29 19:10:42 [svara]
Svar till ellen :
Jag skulle vilja ge min käre pojkvän ett egendesignat smycke ( smycken behöver ju inte bara vara för tjejer) just för att han är så himla superduper underbar, och fyller år om mindre än 1 månad!!!


ellen__p@hotmail.com


Postat av: ellen 2013-04-29 19:11:31 [svara]
Svar till ellen
Klickade på gilla snabbare än man kan säga nässpray när jag såg denna tävlingen.
Har letat efter den perfekta ettårs presenten till min pojkvän, och här har vi de !
"Moi + toi = nous"


Postat av: Moa Wyo Nilsson 2013-05-05 21:02:55 [svara]
Heej! Om jag skulle vinna ett smycke så skulle jag vilja ge det till min bästa kompis för att vi har känt varandra sen vi föddes och för att hon hon alltid har ställt upp för mig. Jag skulle ge det till henne för att hon har gett mig så så fina saker men jag har inte kunnat ge något lika fint tillbaka. Hon är verkligen värd ett så fint smycke. Därför vill jag gärna vinna den här tävlingen.


Postat av: Hanna Svensson 2013-04-29 19:11:09 [svara]
Jag skulle vilja ge ett halsband till min bästa vän som varit tvungen att avliva sin häst nyligen, fått en spricka i benet och skadat senan och massor av annat jobbigt har hänt henne. Jag skulle vilja lysa upp hennes vardag lite och så fall ge henne ett halsband med hennes avlivades hästs namn på ingraverat. Fast att hon går igenom så mycket så ställer hon alltid upp för mig och andra och hon vore verkligen värd det. :)


Postat av: Tekla Ivarsson 2013-04-29 19:15:04 [svara]
Och här bryter vi mot Facebooks regler ja...


Postat av: 2013-04-29 19:29:49 [svara]
Jag vill ge ett armband till min mamma. Jag är borta ett år i USA och har haft hemsk hemlängtan, men hon finns där via Skype varenda eviga dag för min skull. Utan henne skulle jag inte klara att vara här och uppleva och lära mig allt jag har. Det skulle vara underbart om jag fick komma hem och ha med en present till henne =)

irmelie3@hotmail.com


Postat av: irmelie3 2013-04-29 19:30:10 [svara]
Svar till irmelie3
Hej, jag skulle vilja ge en likadan ring som du gav din syster till mig egna syster. Vill ge henne nåt speciellt i present dels för att inte köpte nått när hon fyllde år och för att hon nu tar studenten och jag är asstolt över henne! Hon skulle bli jätteglad!

KRAM
Madde . Madfri302@gmail.com


Postat av: Madde Frirhiof 2013-05-05 21:59:04 [svara]
Då min absolut bästa vän tar studenten i sommar och hon vill ha en rostfri ring eller en silver ring så skulle jag gärna vilja ge henne det. Men jag skulle också vilja ge henne en ring som är personlig, därför skulle jag vilja ge henne en ring som jag själv kan välja vad det ska stå på, jag hade valt att skriva \'\'always sisters, forever friends\'\' för det är verkligen så det är, vi har varit vänner nästan hela våra liv och jag kan inte tänka mig ett liv utan henne och detta gör att jag verkligen vill ge henne något personligt och något som hon kommer ihåg och något som betyder nåt inte bara dör mig utan även för henne.


Postat av: klara 2013-04-29 19:37:29 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag vilja ge smycket till min underbara syster som blev skjuten i ögat för någras sen och tappade synen och året där efteråt så fick hon korsett som hon fick bära dygnet runt och då skulle jag villa glädja henne med ett fint smycke.
Kram
Min mailadress: maja-h@live.se


Postat av: Maja 2013-04-29 19:39:37 [svara]
Åh jag skulle så gärna vilja ha en ring! Tänk att ha en ring där det står JuliaCecar (jag) eller bara Cecar, skulle gå runt och skryta som fan! Iaf så skulle det betyda skit mycket för mig att få en ring! ?? PS sluta aldrig att göra videor!!


Postat av: Julia 2013-04-29 19:42:40 [svara]
Om jag vann något av alla deras vackra smycken skulle jag vilja ge det till Han med stort H! Han som alltid finns där stöttar och ställer upp trots att vi bor 19 mil isär! Han har funnits i mitt liv sen vi var 7 men blev extra speciell när vi var 14 och blev tillsammans! Vi har gått igenom både bra och dåliga saker, men det är väl sådant som hör till förhållanden. Det är inte alltid en dans på rosor utan ibland är det krossat glas man tvingas gå över för att komma till ängen med rosor så man kan skutta runt och vara lycklig!
Vi har snart varit tillsammans i tre år och var vore då mer perfekt än att ge honom ett smycke som symboliserar vår tid tillsammans?

Jag älskar Han!

Kram
juliabyqvist@gmail.com


Postat av: Julia Byqvist 2013-04-29 19:48:19 [svara]
Haha, skulle vilja ge något fint smycke till personen som gjorde sig besväret att ta fram medicin som hjälper mot acne. Har höjt mitt självförtroende och gjort mig så mycket vackrare utan alla dessa äckliga finnar som innan prydde mitt ansikte.
StellaBouvin@hotmail.com


Postat av: Stella 2013-04-29 19:51:22 [svara]
Jag skulle vilja ge det till min mamma som en gång i tiden lyckats föda fram mig. Tack vare henne kan jag läsa din blogg och kolla på dina vloggar. Det är väl ändå värt ett sånt fint smycke, eller?

Mail: sophiaandersson96@hotmail.com


Postat av: Sophia Andersson 2013-04-29 19:59:36 [svara]
Ett armband med ett hjärta till min bästa vän hade inte suttit fel. Jag kan inte beskriva hur mycket hon betyder för mig. Hon skulle förtjäna ett armband så fin och bra hon är. Hade vart sjukt nice att bara belöna henne med ett armband. ♥

sannekokkonen@hotmail.com


Postat av: Sanne 2013-04-29 20:04:55 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycket till... Mig själv. För att jag har varit så jävla duktigt och att jag snart har kämpat mig igenom hela tvåan. Jag tycker att jag är värd det helt enkelt. Som fan! O det hoppas jag du också tycker, för attan vad glad jag hade blivit ifall jag hade vunnit.

emmablevnamnet@hotmail.com


Postat av: Emma Karlsson 2013-04-29 20:17:23 [svara]
Jag skulle vilja ge ett specialgjort smycke till min absolut bästa vän. Hon heter Emma och är en helt fantastisk person, hon har det härligaste skrattet och en grym humor! Hon är som hålen i foppatofflan, vågorna i havet, instagram på telefonen och kladdet i kladdkakan. Hon är självklar i mitt liv. Dessutom är hon världens snällaste, hon har ett hjärta av guld! Jag vill ge henne ett smycke för att visa min uppskattning till henne på ett annat sätt än massa kramar och gulliga ord. När vi börjar gymnasiet slutar vi gå i samma klass på första gången på 10 år, därför vill jag att hon ska ha något som påminner om mig (klyschigt och fånigt värre!).

Kram på dig Clara och tack för en grym blogg!
lollyljungberg@hotmail.com


Postat av: Alexandra 2013-04-29 20:24:41 [svara]
Hej fina Clara!
Om jag skulle vinner det här smycket. Skulle jag ge bort det till en av min finaste vän Emma. Som har hjälpt mig att komma tillbaka från botten och börja kämpa igen. Hon är en helt fantastisk människa som för tjänar ett sådant fint smycke.. Därför vill jag ge henne det smycket som visar hur mycket hon betyder och hur bra hon är!därför vill jag vinna. Hon är helt fantastisk och förtjänar att få veta det. Kram!


Postat av: Moa 2013-04-29 20:37:28 [svara]
Jag skulle vilja ge ett special gjort smycke till min kära mamma. Hon ställer alltid upp för mig och gör så mycket för mig så vill ge henne något speciellt som visar hur mycket hon betyder. Även när jag är på världens dåligaste humör får hon mig att må bra till slut. Hon är en stor förebild för mig med. Om jag är på väg att ge upp på saker får hon mig att inte ge upp och hon puchar mig till tusen i båda mina sporter.
Du vet säkert hur det är att ha en underbar mamma.

mallan_303@hotmail.com


Postat av: Malin 2013-04-29 20:57:52 [svara]
Min älskade mamma är en person som alltid ger och ger. Mycket mer än hon tar. Hon är den som alltid finns hos mig även om jag är världens pain in the ass eller om jag inte lyssnar. Jag vill ge tillbaka allt detta på mors dag, perfekta presenten vore en ring med "världens bästa" ingraverat på insidan.

mail: bbellasvensson@hotmail.com


Postat av: Izza 2013-04-29 21:00:57 [svara]
Jag skulle vilja ge ett till min stora kärlek som jag precis vunnit tillbaka efter ett år isär!


Julia.lofblad@hotmail.com


Postat av: Julia 2013-04-29 21:07:57 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett halsband till min mamma för att hon är min bästa vän, min värsta fiende och mamma på samma gång. Hon finns alltid där för mig och ibland vill jag visa det lite extra genom att ge henne något. Hon älskar specialgjorda halsband och det skulle vara så underbart att se min mamma så glad som hon skulle bli! Jag älskar min mamma jättemycket och både jag och hon skulle bli jätteglada om vi vann. ♥

Gillat på facebook. :-)


Postat av: Sussie 2013-04-29 21:09:35 [svara]
Hejsan fina Clara!
I fall jag vann denna tävling skulle jag ge ett smycke till mig själv. Inte för att jag är egoistisk eller för att jag har råkat ut för någon traumatisk händelse eller något sånt... Nej, jag skulle gravera in orden "stop looking at the clouds and start searching for the stars" för att påminna mig själv om att titta upp och verkligen se andra människors inre skönhet. Jag stirrar mig alltid blind på fel och brister, även hos mig själv, men varför göra det när man kan se det vackra i människor! För om man möter världen med ett leende, så ler den tillbaka! :)


Postat av: Sofia 2013-04-29 21:13:35 [svara]
Har gillat sidan på facebook!

Jag skulle vilja ge min vän fina vän Hanna ett cheesy personligt smycke, för att hon är bara bäst. Vi är helt klart sisters from different misters! Vi pratar inte så ofta och har inte alltid deeptalks, men hon finns där när jag behöver henne. Det kan ibland kännas som att jag förväntar mig att hon kommer vara där och därför skulle jag vilja ge henne något som faktiskt visar att jag uppskattar henne. Wow nu blev det djupt, men så är det! Hon är helt klart värd ett smycke (och mycket mer, men någonstans ska man ju börja)!
/Amanda

(amaduf97@gmail.com)


Postat av: Amandaaa 2013-04-29 21:47:12 [svara]
Hejsan!
Jag skulle så himla gärna vilja ge min pojkvän ett graverat smycke med mitt namn och datumet vi blev tillsammans. Om jag vinner kommer jag också köpa ett till mig, med hans namn på.
Vi har snart varit tillsammans i ett halvår och jag vill verkligen ge honom något fint och speciellt för att visa hur mycket jag älskar honom och uppskattar att han alltid finns här för mig. Vi har gått igenom så himla mycket tillsammans under de här sex månaderna och jag är så tacksam över att jag har honom. Hade blivit jätteglad om jag vann detta smycke så att jag kunde överraska min prins med något extra fint på våran halvårsdag! :) ♥

miss_elli97@hotmail.com


Postat av: Elina 2013-04-29 21:47:58 [svara]
Hej!
Jag skulle vilja ge ett smycke till min käre mor för både att det snart är mors dag, och att hon ställt upp för mig nu just den tiden då jag har det väldigt, väldigt svårt. Hon är mitt stöd i allting och ett hopp.
Älskar henne så mycket och vill gottgöra henne på något sätt och visa att hon bettyder mycket.
Min mail är: louise96@live.se

Du är bäst, puss :)


Postat av: Louise 2013-04-29 21:57:54 [svara]
Hej Clara!
Jag kanske inte har den bästa eller mest rörande kommentaren här men jag vill försöka vinna det ändå.
För inte så länge sedan var jag med om en olycka som gav mig ett ärr tvärs över magen och men för livet. Jag skulle gärna vilja göra ett armband med texten survive på till mig själv för att påminna mig själv om att jag är en fantastiskt stark tjej som orkade kämpa och överleva. Att ärret kommer finnas där för alltid är något jag måste lära mig att leva med och med det här smycket som påminnelse varje dag skulle göra det lättare. Tack på förhand! Claraemmaisaksson@hotmail.se

P.s jag älskar din blogg!


Postat av: Clara 2013-04-29 22:42:49 [svara]
Kanske låter själviskt, men jag skulle faktiskt vilja ge detta smycke till mig själv.
Jag har kämpat som tusan i tre år nu på naturlinjen. Nu till studenten vill jag ha ett smycket som kan påminna mig om hur mycket jag har kämpat, men att det faktiskt lönat sig tillslut. D.v.s. en påminnelse om att hårt arbete, hur jobbigt det än är, faktiskt leder till något bra i slutändan.


Postat av: Madde 2013-04-29 22:55:08 [svara]
Hej! Jag skulle vilja vinna ett smycke till min kära kusin som tar studenten den 5 juni! Till henne skulle jag vilja ge ett special gjort smycke bara för henne för att hon är så underbar! Jag skulle ingravera ett fint citat eller något fint ord bara för henne! Det skulle betyda jätte mycket!


Postat av: Anna Skotte 2013-04-29 23:11:22 [svara]
Jag skulle vilja ge en ring till mig själv med mitt namn på! För att jag är så stolt över allt jag har gjort! Jag älskar mig själv, min familj, min kille, dock har jag mycke problem med kompisar, men dem andra övervägar faktiskt! Sedan har jag gåt musik och bild o form klasser och nu teater även fast mina föräldrar är emot och jag är så lycklig att jag fått prova dessa saker + så har jag o min kille vart tsm i 1år nästa vecka! Det är bådas riktigt första seriösa förhållande och vi älskar varandra så sjukt mycket!! Jag skulle ju vilja ha 2 ringar då såklart ;) Men antingen 1 där det står mitt namn som han bär eller 1 med hans namn som jag bär :')♥


Postat av: Caroline 2013-04-29 23:23:14 [svara]
Jag skulle ge smycket till mig själv i studentpresent bara för att jag är så grym trots alla motgångar jag haft. Måste jag ge det till någon annan skulle det vara till min syster för att hon är min klippa.


Postat av: Katja 2013-04-29 23:27:27 [svara]
Jag skulle vilja ge denna fina present till mig själv, för ingen är så bra som jag! :) jag har nästan inga smycken och jag har alltid velat ha ett med ett ord ingraverat.
Frågan är ju vad jag ska gravera in. Jag vet redan att jag ska ha ett armband.
1. antingen BELIEVE för att, ja, vem är inte en Belieber?
2. Eller Stay Strong, för jag är Demi Lovatos största fan och jag känner att Stay Strong är en perfekt motto i mitt liv just nu.
3. Kanske YOLO, men eftersom jag inte är en fjortis (längre, jag tror vi alla har haft den perioden) så tror jag inte det.
4. Family, för min familj betyder väldigt mycket för mig.
5. Typ något kliche\'- aktigt som typ Live Love Laugh eller Dream Big
Men som den Beliebern jag är skulle jag nog välja Believe.
Men Clara, om du väljer mig så lovar jag att jag kommer skriva mensbarn, bara för att du är min idol.
Tack för mig!
rebecca_odh@hotmail.comä


Postat av: Rebecca Odh 2013-04-30 07:23:44 [svara]
Jag skulle vilja ge denna fina present till mig själv, för ingen är så bra som jag! :) jag har nästan inga smycken och jag har alltid velat ha ett med ett ord ingraverat.
Frågan är ju vad jag ska gravera in. Jag vet redan att jag ska ha ett armband.
1. antingen BELIEVE för att, ja, vem är inte en Belieber?
2. Eller Stay Strong, för jag är Demi Lovatos största fan och jag känner att Stay Strong är en perfekt motto i mitt liv just nu.
3. Kanske YOLO, men eftersom jag inte är en fjortis (längre, jag tror vi alla har haft den perioden) så tror jag inte det.
4. Family, för min familj betyder väldigt mycket för mig.
5. Typ något kliche\'- aktigt som typ Live Love Laugh eller Dream Big
Men som den Beliebern jag är skulle jag nog välja Believe.
Men Clara, om du väljer mig så lovar jag att jag kommer skriva mensbarn, bara för att du är min idol.
Tack för mig!
rebecca_odh@hotmail.comä


Postat av: Rebecca Odh 2013-04-30 07:23:57 [svara]
Om jag skulle vinna så skulle jag ge det till mig själv! Jag har jobbat stenhårt detta år, har varit skoltrött sen den 30 augusti cirkus och i ringen skulle jag skriva "Smile" för att bli påmind att visst, man kan ha några dåliga dagar, men jag har inte ett dåligt liv. Jag skulle helt enkelt ge ringen till mig själv för att jag ska få den extra gnistan för att fortsätta kämpa, och för att jag är pretty awesome!
Kram


Postat av: Emma 2013-04-30 07:41:46 [svara]
Hej! Jag skulle vilja ge mig själv ett fint armband eller något, eftersom att jag fyller år om ett par dagar :) jag vet att jag inte kommer vinna den här tävlingen, eftersom jag vill ge den till mig själv. Men det är värt ett försök :D och så tycker jag att jag borde få ett litet pluspoäng, för min syster heter Clara, min bästis heter Clara, och min kompis syster heter Clara :D Och så heter min idol Clara ;)


Postat av: Stina 2013-04-30 08:48:52 [svara]
jag skulle vilja ge detta till min mamma. För att hon verkligen är världens starkaste kvinna! När hon bara var runt åtta år blev hon dödligt sjukt i lunginflammation och låg på sjukhus över ett år. Bara något år senare förlorade hon sin mamma i tjocktarmscancer. Tjocktarmscancer är den mest ärvtliga cancern efter bröstcancer. Jag oroar mig dag ut och dag in, tänk om min mamma också drabbas av det? Jag skulle inte kunna leva utan min mamma, hon är den starkaste kvinnan i världen och jag älskar henne så extremt mycket. När man är fjorton år är det inte så enkelt att köpa beställa hem ett smycke, och min mamma har väldigt gärna velat ha ett smycke ifrån Inova. Hoppas verkligen jag vinner så jag kan ge henne ett smycke och visa hur mycket jag älskar henne!
mail ; jagnathalie@hotmail.com


Postat av: tvatjejerutanliv 2013-04-30 09:49:22 [svara]
Underbara Clara!
Jag vill ge mitt smycke till min underbara hjälpsamma och snälla syster. Hon vill alltid hjälpa mig och stödja mig när jag behöver hjälp. Om jag skulle vinna skulle det betyda GULD! Jag skulle skicka
tack-mail, länka dig på min blogg, skicka fina brev+saker i, jag skulle springa runt som en galen tupp och skrika rakt ut. Om jag vinner älskar jag dig Clara, du är min förebild och kommer alltid att vara det ♥ ♥ ♥ ♥


Postat av: Julle 2013-04-30 10:43:35 [svara]
Hej! Om jag vann skulle jag skicka smycket till en av mina favorit youtubers för hon är så himla rolig, underbar och har lärt mig att det är okej att vara annorlunda och att det är bra att sticka ut lite :) klara.lindau@hotmail.com


Postat av: Klara 2013-04-30 13:40:49 [svara]
Min syster, min bästa vän och mitt allt.
She is my sista from anotha motha. När hon mådde som sämst så fick hon bo hos mig i ett halvår. Innan var vi inte så nära men nu går det inte en dag utan att jag tänker på henne.
Jag skulle vilja ge henne ett personligt smycke för att hon är den viktigaste personen i mitt liv just nu. Hon stöttar mig i allt och har gett mig ett bättre självförtroende.
Vet att det kanske låter en aning cheasy men det är så här det är.

Mail: moalanner@live.se


Postat av: Moa 2013-04-30 14:18:28 [svara]
Jag skulle vilja ge ett specialgjort smycke till min mamma, äldsta bror och min underbara kompis för dom har ställt upp på mig och stöttat mig i svåra stunder, det är tack vare dom att jag fortfarande lever så jag skulle vilja ge dom något speciellt.
Skulle även vilja ge ett specialgjort smycke till den underbaraste grabben i hela världen, alltså min pojkvän som betyder allt för mig, vill ge han något alldeles speciellt som bevis på min oändliga kärlek till honom!
Kram! :) ♥


Postat av: Hanna 2013-04-30 14:46:34 [svara]
hej jag skulle vilja vinna ett halsband och skriva min mormor eller morfars namn på dom har aldrig varit med i mitt liv men jag känner deras kärlek varje dag hon dog när min mamma var 13 år och han dog när mamma var 23 är så jag har aldrig möt dom men dom betyder sååååå mycket för mig så att ha någon av deras namn med mig varje dag hade varit fantastiskt puss och kram Maja


Postat av: Maja 2013-04-30 15:24:33 [svara]
Svar till Maja:
Min e-post är ca.ha@bredband.net


Postat av: Maja 2013-04-30 15:27:22 [svara]
Jag skulle ge armbandet till min underbara mamma för att hon alltid finns där för alla. Det är min motivering.

hanna.bast@hotmail.com


Postat av: Hanna 2013-04-30 17:00:03 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke från Inova Design till en kvinna som varit en del av min vardag sedan 5 år tillbaka då jag blev medryttare till hennes häst. Även om vi inte är släkt är hon som en farmor för mig. Jag har under dessa 5 åren försökt visa min tacksamhet för allt hon gör för mig. Ett smycke från Inova Design skulle vara pricken över i:et. Min mejladress är fridalarssons@hotmail.se


Postat av: Frida 2013-04-30 17:22:08 [svara]
Jag vill ha flera armband! Eller 6, närmare bestämt. För att det är mina närmaste kompisar! Och vi är typ den skönaste, roligaste grupp i världen som man kan utrycka sig hur man vill i! En grupp där man verkligen kan vara sig själv och utrycka sina saker. Och att få utrycka och argumentera och tycka olika är det finaste som ska finnas i en vänskap.
Om jag skulle fått två armband så skulle jag ge det till mig själv och min kompis Stella där det stod inristat \"sailing\". För att segla är roligt och för att vatten och vind och båtar också är roligt och för att min kompis och är rolig och för att allt är roligt! Nä, inte allt, men ni förstår vad jag menar.
Sen skulle jag gärna vilja ge något armband till denne person som uppfann glass, för det är typ det godaste som finns! Dock vet jag ju inte vem som uppfann glassen, så det blir lite svårt. Eh hrrm.
Det här blev väldigt konstigt pga jag kommer inte få flera armband, men ändå. Min mail är; ceecilia101@gmail.com
Du är den bästa, humoristiskaste bloggaren som finns, Clara! Du kan få någonting som att bädda sängen låta roligt! Bamsekraaaaom


Postat av: Cecilia 2013-04-30 17:39:13 [svara]
Jag skulle ge ett halsband till min mormor med texten 'We'll always remember you' på.
Han dog i cancer för ca 4 år sedan och vi saknar honom jätte mycket för han var som en far för mig och min syster ♥
Därför skulle jag vilja vinna så jag kunde ge honom lite cred för allt han gjorde för oss i livet.Kram


Mail - anna.nahmias@gmail.com


Postat av: annan 2013-04-30 19:38:32 [svara]
Jag skulle ge ett halsband till min mormor med texten 'We'll always remember you' på.
Han dog i cancer för ca 4 år sedan och vi saknar honom jätte mycket för han var som en far för mig och min syster ♥
Därför skulle jag vilja vinna så jag kunde ge honom lite cred för allt han gjorde för oss i livet.Kram


Mail - anna.nahmias@gmail.com


Postat av: annan 2013-04-30 19:40:07 [svara]
Svar till annan:
Glömde: han var min farfar...


Postat av: annan 2013-04-30 19:40:46 [svara]
Om jag skulle vunnit något av Inova Design hade jag först och främst flippat ur för jag vunnit något!
För de andra hade jag gett de till min underbara och super coola mormor, hon ställer upp i vått och tort och är alltid där när jag behöver henne! hon är så underbar. Varje gång vi träffas så snackar vi om hennes Iphone att den krånglar, men varenda gång som hon kommer hem till mig så blir jag alltid lika glad att få se hennes korta gråahår och kunna prata med henne som en tonåring. Vi brukar smsa med varandra på helger klockan 01:00 alltid så skriver hon godnatt Mina nu ska jag lägga ner mobilen, haha!

Varje gång hon ställt upp att följa med till tandläkarn och doktorn och alla möjliga tillfällen har jag aldrig kunnat ge något tillbaka utom ett tack, de är svårt att inte kunna ge tillbaka något, de enda hon säger är att jag ska köra hennes rullstol ha-ha-ha, så min mormor betyder något helt otroligt för mig och att ge henne ett halsband eller en ring där de står du är den viktigaste personen som finns eller något liknande skulle göra mig så glad att veta att jag alltid finns med henne och kan ge tillbaka något litet.

vet att detta kan låta konstigt men min mormor är min bästavän och jag älskar henne så otroligt mycket, ni hade förstått mig om ni visste hur hon va som person! ♥

Ps: Clara du är en otroligt fiin person med hur bra blogg som helst ♥


Kramisar ♥Mail: mina701@edu.varberg.se eller mina_damen@hotmail.com
Postat av: Mina Namitabar 2013-04-30 20:19:39 [svara]
Om jag skulle vinna denna tävlingen så skulle jag vilja ge ett halsband med ett hjärta till min mamma. Hon betyder verkligen allt för mig och hon ställer upp för mig hela tiden. Eftersom att snart är det morsdag hade jag tänkt att köpa ett fint smycke själv men alla fina som jag har hittat har varit för dyra. Jag har även försökt göra smycken själv men de har bara gått sönder. Skulle bli så himla glad om jag vann! Och jag tror det skulle göra min mamma väldigt glad också! :)


Postat av: Alice 2013-04-30 22:47:35 [svara]
Jag hade velat ge ett specialgjort smycke till min syster så kan jag gravera in mitt eget namn så får jag det sen, eller så hade jag gett det till henne och låtit henne ha det och själv vara avundsjuk och otroligt snäll...


Postat av: Clara 2013-05-01 01:17:53 [svara]
Jag skulle vilja vinna något fint smycke som jag kan ge till min mamma, hon har alltid funnits där för mig, även i jobbiga perioder. Jag är så oerhört tacksam för att hon finns, så skulle vilja visa det på något fint sätt till henne! :) ♥ Det skulle vara SUPERroligt att vinna och göra henne glad, jag skulle vilja gravera in ''underbara mor'' i en ring/armband till henne. :)


Postat av: Amala 2013-05-01 09:29:12 [svara]
Glömde skriva mailadressen, men här är den: amala@live.se


Postat av: Amala 2013-05-01 09:35:53 [svara]
Glömde skriva mailadressen, men här är den: amala@live.se


Postat av: Amala 2013-05-01 09:36:22 [svara]
Om jag skulle vinna skulle jag vilja ge ett smycke till min mamma. Jag skulle vilja gravera in "förbli stark" eftersom hon kämpar mot sin cancerdiagnos as we speak. Hon är den starkaste på jorden och även om jag inte alltid har tid att prata så mycket med henne så vill jag att hon ska bära med sig dom orden, för att hon är bäst helt enkelt. Kram! (klara1812@hotmail.com)


Postat av: Klara 2013-05-01 12:12:16 [svara]
Jag skulle faktiskt vilja ge ett smycke till mig själv...
Har länge velat ha ett smycke därifrån men aldrig beställt...
Jag skulle verkligen vilja ha ett smycke med texten "stay strong", just de orden som jag överlevde på.
Jag har gått igenom mycket tufft och hoppas att halsbandet kan hjälpa mig att fortsätta kämpa, tills jag mår bra.
Jag vill verkligen komma tillbaka till friidrotten igen, mitt liv, det jag älskar, efter att ha varit ifrån det i nu två år på grund av mina problem!


Postat av: Felicia 2013-05-01 14:31:19 [svara]
Svar till Felicia:
Glömde mailadressen: felicialinneaa@gmail.com


Postat av: Felicia 2013-05-02 18:38:58 [svara]
Jag skulle vilja ge ett armband till min bästa vän.
Vi var bästa vänner i 10 år men så hade vi ett tufft år och gled ifrån varandra.
Vi pratade inte mycket alls med varandra och om vi pratade var det bara "kall pratt".
Men nu börar det bli bättre och jag tror det skulle hjälpa oss en lång bit på väg.
Det skulle dessutom passa perfekt för hon fyller år nu i Maj.
Jag skulle vilja gravera in en fin text som gör att varje gång hon ser det känner hon sig starkare.


Postat av: Jennifer 2013-05-01 17:17:11 [svara]
Snälla underbara Clara håll ut det är värt att läsa denna kommentaren jag lovar dig!! ♥
Om jag skulle vunnti för det första hade jag flippat ur för har typ aldrig vunnit något,
Men om jag hade vinnit något hade jag gett det till min underbara mormor hon är en viktig person i mitt liv, det kanske låter konstigt men hon är verkligen min bästavän hon ställer upp i vått och torrt, hon är som en tonåring vi smsar varje kväll om vad vi har gjort och vad som väntar inför morgonen dagen.
En annan rolig sak är att vi alltid smsar på helger klockan 01:00 och så skriver hon ``Godnatt Mina´´hahahah min mormor är helt underbar, ni skulle bara träffa henne hon är som en tonåring verkligen.
Men de är jobbigt för hon ställer upp varje gång de är något tillememxpel när jag ska till tandläkarn eller doktorn så ställer hon upp att skjutsa och liksom alltid är där, så de är alltid så svårt att inte kunna ge tillbaka allt hon gjort till mig, de enda hon får är Tack så mycket´´hur uttjatande blir inte de efter ett tag liksom!! jag vill kunna ge min mormor ett halsband eller något fint där de står ´´You and me forever``
Hon är helt galet lik mig ochh hon är min förebild de är jobbigt att inte kunna beskriva med ord hur värdefull hon är!!hon brukar dra skämt om att jag ska köra henne i hennes rullstol när hon kommer behöva den, usch vill inte ens tänka på det så detta skulle betyda mycket om jag skulle kunna liksom säga Mormor jag vann på enn tävling och jag vill ge dig detta smycke som tack för allt du gjort för mig!!!
HAhhahahah de va lite komiskt nu skrev hon på sms precis ^^Mina fick du mitt röstmeddelande``hahahha!!!
Jag älskar dig Kerstin Nilsson!! ♥
Ps: älskar att läsa din blogg varje dag de är som att ta ett avslappnande bad efter en stressig dag!♥


Postat av: Mina Namitabar 2013-05-01 19:53:53 [svara]
Snälla underbara Clara håll ut det är värt att läsa denna kommentaren jag lovar dig!! ♥
Om jag skulle vunnti för det första hade jag flippat ur för har typ aldrig vunnit något,
Men om jag hade vinnit något hade jag gett det till min underbara mormor hon är en viktig person i mitt liv, det kanske låter konstigt men hon är verkligen min bästavän hon ställer upp i vått och torrt, hon är som en tonåring vi smsar varje kväll om vad vi har gjort och vad som väntar inför morgonen dagen.
En annan rolig sak är att vi alltid smsar på helger klockan 01:00 och så skriver hon ``Godnatt Mina´´hahahah min mormor är helt underbar, ni skulle bara träffa henne hon är som en tonåring verkligen.
Men de är jobbigt för hon ställer upp varje gång de är något tillememxpel när jag ska till tandläkarn eller doktorn så ställer hon upp att skjutsa och liksom alltid är där, så de är alltid så svårt att inte kunna ge tillbaka allt hon gjort till mig, de enda hon får är Tack så mycket´´hur uttjatande blir inte de efter ett tag liksom!! jag vill kunna ge min mormor ett halsband eller något fint där de står ´´You and me forever``
Hon är helt galet lik mig ochh hon är min förebild de är jobbigt att inte kunna beskriva med ord hur värdefull hon är!!hon brukar dra skämt om att jag ska köra henne i hennes rullstol när hon kommer behöva den, usch vill inte ens tänka på det så detta skulle betyda mycket om jag skulle kunna liksom säga Mormor jag vann på enn tävling och jag vill ge dig detta smycke som tack för allt du gjort för mig!!!
HAhhahahah de va lite komiskt nu skrev hon på sms precis ^^Mina fick du mitt röstmeddelande``hahahha!!!
Jag älskar dig Kerstin Nilsson!! ♥
Ps: älskar att läsa din blogg varje dag de är som att ta ett avslappnande bad efter en stressig dag!♥
mina701@edu.varberg.se eller mina_damen@hotmail.com


Postat av: Mina Namitabar 2013-05-01 19:59:02 [svara]
Alla skriver någon sjukt vacker kommentar om att de vill ge bort ringen till deras älskade mamma eller drömprins. Eller till deras 105-åriga gammelfarmor som snart dör i cancer... Men inte jag. Jag vill ge ringen till mej själv. För jag är stolt över mej själv. Jag har pluggat 45 minuter matte idag. PÅ EN LEDIG, RÖD DAG! Det ät faktiskt rekord, så en klapp på axeln åt mej. Jag skulle gärna vilja fira denna framgång med ett fint smycke^^


Postat av: Elsa Andersson 2013-05-01 20:29:20 [svara]
ojsan...
elsa.fotboll@hotmail.com


Postat av: Elsa Andersson 2013-05-01 20:32:06 [svara]
Om jag skulle vinna ett smycke skulle jag ge det till mig själv. För att jag tycker att jag förtjänar det mycket. Jag har klarat mig igenom stora saker denna veckan och jag är värd att unna mig själv en nytt smycke som jag kan gå runt och tycka att jag är swag.
becca.spanska@hotmail.com


Postat av: rebeccajorgensen 2013-05-01 21:18:52 [svara]
Hej
Jag skulle vilja ge ett specialgjort smycke och gärna med ingravereringen proudness till min pappa
Han har nyligen gjort en väldig viktminskning och jag som dotter är väldigt stolt.
Han har visat att han visst kunde klara att gå ner så mycket trots att inte många trodde det
Jag är dock inte så duktig på och säga hur stolt jag verkligen är
Jag tänkte att det här smycket då skulle visa hur stolta vi i familjen är över han
Kram


Postat av: Olivia 2013-05-01 21:58:56 [svara]
Jag älskar min syster över allt på jorden. Men jag träffar henne inte så otroligt mycket som jag önskar. Jah vill ge henne en ring för att jag alltid ska finnas med henne. Och så hon aldrig glömmer mig när hon blir större och flyttar. Jag vill att det ska stå ; syster. För hon är min syster. Haha. Och jag hennes.

Ps. Clara du får en osynlig ring av mig. Eftersom att du inte kan läsa vad det står på den så står det ;stark. för att du är så oerhört strong.


Postat av: Annalinn Astemark 2013-05-01 22:54:03 [svara]
jag vill vinna denna tävlingen och ge armbandet till en sjukt underbar människa. Hon heter Ebba och är min allrabästavän. Vi kan inte träffas så ofta eftersom vi inte gå i samma skola och jag bor bara nära henne varannan vecka. Väldigt tråkigt faktiskt :( Hoppas verkligen jag vinner och kan ge henne den, det skulle betyda så enormt mycket för mig!!


Postat av: frida 2013-05-02 07:22:03 [svara]
Jag skulle vilja ge mina fyra bästa vänner varsin ring med texten "Hold on, be strong!" De har fått mig att utvecklas så otroligt mycket som människa och jag vill visa att jag finns för dem då vi alla har problem med att komma med i gemenskapen i de klasser som vi går i just nu och ska gå med ett år till. Jag vill att den ringen ska påminna oss om att vi alltid har varandra. Kram!

emmet_95@live.se


Postat av: emblot 2013-05-02 12:11:27 [svara]
Min mamma går i silverkurs och har gett mig ca miljoner handgjorda ringar, armband, halsband osv med mitt namn ingraverat i dom. Och ja, det vore ju ganska gött att kunna ge något tillbaka. Grejen är den att jag har tummen exakt i mitten av handen och jag tror att min mamma skulle uppskatta ett riktigt fint armband mer än en silverklump. Så om jag vann tävlingen så skulle jag ge min mamma ett armband och totally låtsas som att det var jag som gjort den.


Postat av: Kebne 2013-05-02 14:04:29 [svara]
Svar till Kebne:
Glömde mejladressen! kebster98@hotmail.com


Postat av: Kebne 2013-05-02 14:05:21 [svara]
Jag skulle ge det till min älskade mamma. För hon är en ängel utan vingar. Hon har stöttat mig och hjälpt mig att blir frisk från min ätstörning. Utan henne vet jag inte om jag hade klarat det. Det var hon som fick mig att känna en mening med livet och att kämpa vidare för. Hon gjorde mig ledsen, arg, sur men det viktigaste av allt hon gjorde mig lycklig. Hon fick mig att se en ljusglimt som låg långt långt bort, att en dag kommer allt blir bra. Hon har/få ta strider med mig som är enormt tuffa. Själv förstår jag inte hur hon orkat, hon har också sina problem. Vi kämpade tillsammans. Hon höll mig i handen hela tiden, hon släppte mig aldrig. Hon lovade att aldrig låta mig gå ensam i mörkret. Det hon gjort betyder så mycket att jag inte kan sätta ord på det. Hon har alltid lyssnat på mig och sedan försökt hjälpa mig. Hon har räddat mitt liv, hon har hittat ljus i det mörkaste i mitt liv, hon har hjälpt mig att hitta ut när jag varit vilsen, hon har varit med mig vart jag än gå, hon har gjort allt för mig. Hon gör mig så otroligt stark. Vad som än händer så är en sak säker, jag kommer alltid älska henne, både levande och död. Bandet mellan oss kommer alltid finnas kvar. I LOVE YOU MUM!

jossan_silver@hotmail.com
KRAM ♥


Postat av: Josefine Fransson 2013-05-02 20:43:45 [svara]
Jag skulle SO BAD vilja ge ett handgjort smycke till min rosdoftande handkräm från thebodyshop som hjälpt mig genom dessa vintriga eftermiddagar av knaster torrhet och frasig hud på mina händer! VARJE DAG har den hjälp mig genom detta halvår och det känns nästan vemodigt nu när jag bara använder den mindre och mindre i och med att det är vår (vår= varmt= inte särskilt torr hud) Baby, vad fan skulle jag gjort utan dig?Miranda Segerström
Folkungagatan 144
116 30 StockholmPostat av: Miranda 2013-05-02 20:43:54 [svara]
om jag skulle vinna så skulle jag ge det till min mormor som bor i mitt hemland (chile) hon har jätte lite pengar och har väldigt svårt att försörja sig och det skulle vara en ära att få ge något vackert till min henne för jag liksom ÄLSKAR HENNE!!!! email: paulina-nilsson@live.com


Postat av: paulibella 2013-05-02 20:51:40 [svara]
Hej Clara! En sjukt bra blogg har du! Jag skrattar och nickar med och blir arg av att kolla på dina videos, haha, men det är väl så det ska vara eller hur? Hur som helst skulle detta bli en underbar present till min kompis som ska åka till USA på ett utbytesår. Vet ärligt talagt inte vad jag ska göra utan henne. Haha jag får väl stalka henne via hennes blogg eller nåt! Det här smycket skulle inte göra så att hon kändes närmare på något sätt, (hallå vi kommer ha atlanten mellan oss), men jag tror absolut att hon skulle bli superglad! Drakman eller något liknande skulle antagligen bli ingraverat, don't ask, haha det är ett konfaminne ;) Hoppas du får en bra kväll och en bättre dag än vad jag haft!
email: emmel_96@hotmail.com

Kram Emmelie


Postat av: Emmelie 2013-05-02 22:45:47 [svara]
Hejsan!!
Jag skulle vilja je ett halband till min allra bästaste kompis. Hon ska komma till mig torsdag den 9 maj. Det kommer bli första gången vi ses (med det menar jag att vi aldrig i våra liv träffats). Jag skulle gärna vilja ge henne en gåva. Detta skulle vara perffa. Det skulle betyda så mycket!!!
Älskar din blogg!!
Min mail: alstocke@gmail.com


Postat av: annlin00 2013-05-03 09:28:18 [svara]
Hejsan!!
Jag skulle vilja je ett halband till min allra bästaste kompis. Hon ska komma till mig torsdag den 9 maj. Det kommer bli första gången vi ses (med det menar jag att vi aldrig i våra liv träffats). Jag skulle gärna vilja ge henne en gåva. Detta skulle vara perffa. Det skulle betyda så mycket!!!
Älskar din blogg!!
Min mail: alstocke@gmail.com


Postat av: annlin00 2013-05-03 09:29:23 [svara]
hmmm.... varför borde jag inte vinna?? ;) nääråå... men jag vill vinna för att ingen utom du skulle vara så pass snäll att ge mig ett sånt fint smycke! ;;) och för att min syrra snart fyller år! :) ♥


theres.selin@gmail.com


Postat av: Tess 2013-05-03 15:15:16 [svara]
Hej Clara!!
Jag skulle vilja ge min mormor ett halsband med ett hjärta som det står "ÄLSKAR DIG" på och en liten bulle som hänger bredvid. (Mormor gör världens bästa bullar!!!) Det skulle vara perfekt som hennes födelsedagspresent! ;)

Tack och hej leverpastej!

Klara_4@live.se


Postat av: Världens bästa namn (Klara) 2013-05-03 17:00:15 [svara]
Om jag skulle vinna ett sånt här fint egen designat smycke skulle jag ge det till min fina pojkvän. Vi har en månad om exakt en vecka och detta skulle vara perfekt att ge han. Om jag inte skulle vinna vet jag verkligen inte vad jag ska ge han, så ett sånt här smycke skulle verkligen vara helt perfekt! Jag skulle vilja ge honom ett halsband med en liten bricka på där det står inristat datumet vi blev tillsammans och kanske våra namn. Eller ett armband med samma sak inristat. Hoppas verkligen att jag vinner, det skulle verkligen betyda jätte mycket. Kram!
Gillar inova designs sida på Facebook och här är min mail -feliciaalvesandreasson@gmail.com


Postat av: Felicia 2013-05-03 19:17:10 [svara]
Shiiiet vad alla har långa och flashiga motiveringar här om varför man ska vinna ett smycke så man kan ge bort det.
Jag vill också vinna men jag har inte tid att sitta och rabbla upp alla anledningar till varför jag vill ge ett fint armband eller halsband till min bästa kompis för klockan är över 10 och jag är så sjukt trött efter nationella prov och annat som pågår i en tonårings liv. Jag vill vinna ett smycke så att jag kan ge det till min bästa kompis för att hon är bäst helt enkelt och det är inte så mycket mer med det.
Godnatt :)


Postat av: clara 2013-05-03 22:11:21 [svara]
Jag skulle vilja ha ett armband där det stog "If I should live forever and all my dreams come true, my memories of love will always be o you" Det är det finnaste citatet jag vet och jag älskar det. Jag skulle nog ge det till min underbara mamma. hon ä verkligen bäst!


Postat av: Matilda 2013-05-04 11:27:35 [svara]
jag vill väldigt gärna vinna denna tävlingen. min farmor dog för några dagar sedan, och jag älskar henne jätte mycket, och saknar henne ännu mer. därför skulle jag vilja ge en ring till mig själv, med en text som påminner mig om henne varje dag. det skulle betyda väldigt mycket för mig. kram


Postat av: Edith 2013-05-04 17:11:50 [svara]
Jag hade gett ett smycke till min mamma. Den finaste och mest härliga personen i mitt liv. Hon e aawweeesooooome! Skulle gravera in någon tjusigt och personligt, vet att hon skulle uppskatta det

emmahedlund@live.se


Postat av: Emma 2013-05-04 22:21:53 [svara]
På onsdag fyller min bästavän, min syster, min andra halva hela 18-år. Vi är egentligen inte systrar på riktigt, men sedan 3-års ålder har vi vandrat genom livet sida vid sida. Tillsammans har vi lärt oss cykla, simma, läsa, vissla. Vi har gjort läxor tillsammans, gjort varandras läxor. Vi har bråkat, skrikit, hatat. Vi har blivit sams, vi har skrattat och vi har älskat (okej det lät fel..)

När vi började gymnasiet 2011 började vi på olika skolor, olika klasser. Vi träffas inte lika mycket längre för tiden räcker inte alltid tid. Därför skulle jag vilja ge henne en "syster-ring" i 18-års present så hon vet att jag alltid är med henne, även fast vi inte alltid ses längre. Jag vill att hon ska kolla på sitt finger och påminnas om vad vi har gjort tillsammans. Och att hon ska påminnas om att jag alltid finns i hennes liv, att vi aldrig kan skiljas åt. För systrar skiljs inte åt.

Tusen kramaaar


Postat av: Oline Sverkersson 2013-05-04 22:24:54 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke till min mormor. Hon ställer alltid upp för mig. Det kan vara allt ifrån att skjutsa mig till en träning eller att bara finnas där om det hänt nått. Sen är skadar det ju inte att hin bjuder mig på fotbolsresa till Liverpool i höst. I vilket fall som helst så förjänar hon verkligen att få veta hur bra hon är och hur mycket jag älskar henne.

elsa.gothlin@gmail.com


Postat av: Elsa Göthlin 2013-05-04 22:33:34 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett smycke till min kära moder!
Jag vet helt ärligt inte vad jag skulle göra utan min morsa. Hon räddade livet på mig när jag fick min första mens, för jag trodde att jag typ skulle förblöda av allt blod som kom ur min du-vet-vad.
Lite skämmigt att jag skriver detta här, men yu no wat?
Ma mummy is wurf it.

dis ma adres: passion4fashion@hotmail.se
(Don't you dare mobba me for my pinsamma email-adress, i was 10 and stupid)Peas änd lav fråm mi and maj bjutifull english.


Postat av: Hanna 2013-05-04 23:20:55 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke till min fina mamma eftersom att jag ska flytta hemifrån till sommaren. Vill ge henne någonting som visar att jag alltid finns med henne och älska henne även om vi inte kommer kunna ses varje dag. Vill också visa min uppskattning för allt hon har gjort för mig under 19 år och allt hon kommer att göra i framtiden.
teus__@hotmail.com


Postat av: Tea 2013-05-04 23:24:59 [svara]
Jag skulle antingen ge ett smycke till min mamma eller bästa vän för att dom står mig närmast. Det är ganska coolt att man kan visa sin kärlek i olika saker och smycken är ju nåt man ofta använder och då blir man jämt påmind. Typ nåt sånt ;)

liselo_00@hotmail.com


Postat av: Lisa 2013-05-04 23:26:45 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke till min bästa vän, eftersom att vi efter att ha gått i samma klass sedan vi var 10 kommer bo i helt olika delar av landet nu efter studenten, och trots det otroligt klyschiga i ett personligt smycke vore det jättefint att ge ett till henne!

eminence@live.se


Postat av: Angelica 2013-05-04 23:29:35 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett halsband med en berlock som en cirkel med en pärla inuti med namnen Viktor och Linn?a i.
Jag skulle vilja vinna denna gåva för att jag verkligen älska dessa smycken! Jag skulle ge bort detta halsband till min mamma, som en litet tecken på att jag älskar henne. Det skulle betyda otroligt mycket om jag vann detta smycke!
Kram linnea_14@live.se


Postat av: Linnea 2013-05-04 23:50:15 [svara]
Jag har en vän sedan ca 14 år tillbaka, vi träffades i förskolan och blev snabbt bästa vänner. Under alla dessa år har vi behållit kontakten och hon är fortfarande min närmsta vän, vi gick i samma skola fram till gymnasiet. Med henne kan jag vara både seriös och prata om livet alla upp- och nedgångar samt vara helt dum i huvudet och vråla med. Nu i sommar tar vi båda studenten och börja på universitetet. Hon har bestämt sig för att inte längre plugga och bo där vi nu bor, utan sisådär 700km därifrån. Till henne skulle jag gärna ge en ring eller armband som en lycka till present och för att hon ska kunna känna en nära kontakt till vår vänskap varje dag och vilken tid som helst under dagen och inte glömma den roliga tid vi haft och har framför oss.
mikaela_liljefors@hotmail.com


Postat av: mikaela 2013-05-05 00:02:09 [svara]
Om jag vann denna tävlingen så skulle jag välja att ge ett armband till min underbara pojkvän. Jag hade tänkt ge honom det dels för att han jämt tjatar på att jag aldrig ger honom något, så då tänkte jag att detta skulle passa bra. Och så vill jag ge honom ett armband för att jag älskar honom så enormt mycket, han betyder verkligen allt för mig. Utan honom hade jag aldrig orkat gå till skolan, eftersom att han är där så förgyller det min dag. Och om jag vann så skulle det passa alldeles lagom till våran 2 års dag :)
Mail: sofiarohdin@hotmail.com


Postat av: Sofia Rohdin 2013-05-05 00:03:43 [svara]
jag skulle antingen ge smycket till min mamma eller till mig själv. (ego)

hanna.bast@hotmail.com


Postat av: Hanna 2013-05-05 00:26:40 [svara]
Jag skulle ge mitt smycke precis som du till min lilla syster som också fyller år snart, tyckte din ide var så fin och omtänksam!


Postat av: Emelie 2013-05-05 01:01:52 [svara]
Jag skulle vilja ge ett special gjort smycke till min bästa vän! Hon står vid min sida i både mina bra och dåliga tider. Hon hjälpte mig resa mig när jag mådde som sämst. Hon står vid min sida när jag gör hemska misstag och bra saker. Hon är som en syster för mig!
Jag skulle vilja gravera ordet: trust and hope
för jag litar så himla mycket på henne och hon ger mig hopp!
Skulle så gärna vilja vinna detta så jag kan ge detta till henne! ♥
Mail: flickan97@gmail.com


Postat av: Wilma Andersson 2013-05-05 01:11:41 [svara]
Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma för mors dag! (eller innan) TYcker att hon förtjänar något speciellt och unikt för denna insats hon gör för mig och min bror! Hon hade också velat ha ett smycke så det skulle passa väldigt bra! :) Kram! kimberlyge@live.se


Postat av: tvatjejerutanliv 2013-05-05 01:29:57 [svara]
Måste börja med att säga att det var skitfina smycken!
Om jag vunnit hade jag velat ha ett läderarmband med texten "you are not your skin" ingraverad.
Jag skulle faktiskt ge armbandet till mig själv eftersom att budskapet betyder så mycket för mig. Det kommer från en låt som heter skin och den låten har betytt enormt mycket för mig. Hur konstigt det än må låta har budskapet gjort mig starkare och fått mig att se annorlunda både på mig själv och världen. "you are not your skin" det är vem du är som räknas, och eftersom att jag alltid blivit nedtryckt för mitt utseende skulle det betyda enormt mycket om jag fick bära detta budskap runt min handled som en påminnelse om att jag är stark!

Du är bäst Clara! Kram!


Postat av: Malin 2013-05-05 01:55:05 [svara]
Jag såg denna tävling och tänkte först att det här är en utmärkt möjlighet att ge något till alla mina närmaste i mitt liv för att visa hur mycket de betyder för mig. Men jag kan ju inte ge något alla. Därför tänkte jag att jag gör en ring med ett ord som står för alla jag älskar eller så gör jag helt enkelt en ring med ett peppande ord till mig själv för jag är ju lika bra som alla andra även om det är svårt att erkänna för sig själv!
Haha ja
Matildakotkamaa@gmail.com


Postat av: Matilda 2013-05-05 08:50:27 [svara]
Jag skulle vilja ha ett fint smycke till min mamma, mamma lägger ner för lite pengar på sig själv och jag tror att ett smycke skulle kunna muntra upp henne. Mamma och jag skrattar och gråter tillsammans, vi satt senast i går kväll och skratta åt människor som inte kunde åka skidor, eftersom vi själva inte kan. Helst skulle jag vilja skämma ut min mamma så mycket som är möjligt men är man 15 år och sparar pengar till en kamera är den möjligheten nästan omöjlig. Jag älskar min mamma och om jag kunde ge hennes ett smycke med en personlig text på, skulle det nog betyda världen för henne just nu.


Postat av: Moa Andreasson 2013-05-05 10:17:31 [svara]
Jag skulle vilja skicka ett specialgjort smycke till Phil Collins med texten "You'll be in my heart" som tack för att han har fyllt min barndom med fantastiska disneylåtar.

Tack för en bra blogg som förgyller mina dagar med leenden!
Ha det bra!

/ Elin Bladh
elin.bladh@kgy.se


Postat av: Elin Bladh 2013-05-05 10:55:11 [svara]
Jag har gillat deras sida på facebook :)

Jag skulle vilja ge den ringen med texten "bästa vän" på, för att helt enkelt ge den till min bästaste vän, vi gör allt tillsammans, alla dom galnaste sakerna, vi är precis som syskon, nästan värre till och med, hehe :P
Hon konfirmerar sig om några veckor och det skulle vara en perfekt present till henne, ett tecken på att de alltid kommer vara hon och jag, Mot oändligheten och vidare.
Kram
hannapersson98@hotmail.com


Postat av: Hanna Persson 2013-05-05 11:23:03 [svara]
Om jag får turen att vinna skulle jag ge ett specialgjort smycke till min älskade mamma! Jag skulle kunna skriva varför jag tycker att hon förtjänar ett fint smycke här i kommentaren, men ingen kommer någonsin förstå varför jag tycker min mamma är bäst, lika lite som jag skulle förstå om någon annan gav en förklaring om sin mamma/pojkvän/bästa kompis osv. Det känner man själv i hjärtat och ingen annans käraste är lika bra som ens egen! :) I vilket fall så hoppas jag på att vinna så jag kan ge min mamma lite extra uppmuntran för att hon är den viktigaste personen i mitt liv!
lovisaslund@gmail.com, ifall jag motförmodan skulle vinna ;)


Postat av: Lovisa 2013-05-05 12:12:10 [svara]
Hej clara!
Jag skulle vilja ge ett smycke till min mamma, särskilt bra med denna tävlingen nu när mors dag är på gång! Nej men min mamma är verkligen värd någonting skulle vilja skriva älska dig förevigat eller något liknande som amor vincit omnia! Hon ställer alltid upp i alla lägen och sätter mig och min bror först i alla lägen! Hon tar inte mycket tid till sig själv! Hon har även haft det ganska tufft då min moster har dött det har tagit hårt på oss alla! Vill ge henne något personligt som visar att vi alltid också finns här för henne som hon finns här för oss!Postat av: Sofia 2013-05-05 13:08:57 [svara]
Jag har en kompis, en underbar kompis, som förtjänar det bästa. Jag har aldrig gett henne något personligt förut men hon om någon förtjänar det bästa. Jag vill ge henne ett armband ingraverat hennes namn. Hon kommer alltid minnas det och jag kommer minnas att hon minns det. You get it?
Till världens bästa brutta som fyller 18. What more can you wish for?


Postat av: emilia jonsson 2013-05-05 13:13:28 [svara]
Om jag skulle vinna detta smycke skulle jag ge det till min bästavän. Hennes pappa har nyss gått bort. Han betydde väldigt mycket för henne, hon och hennes familj har varit sjukt starka och är fortfarande väldigt starka. Och min bästavän har även ett motto “Don't cry because it's over, smile because it happened.” och ifall man skulle gravera in det på ett smycke skulle hon kunna bära med sig det resten av hela sitt liv.


Postat av: jasminepedersen 2013-05-05 13:52:28 [svara]
I sommar fyller min mormor 80 år. Hon är världens goaste och helt klart värd ett hand- och specialgjort halsband som hon kan bära på sina bridgetävlingar (och andra aktiviteter).

Min mejladress: hhannacecilia@gmail.com


Postat av: Hanna 2013-05-05 15:16:38 [svara]
Hej bästa Clara!
Om JAG skulle vinna ett smycket från Inova Design, så skulle jag vilja ge bort det speciella smycket till en vän som bor 1 000 kilometer ifrån mig, jag här i Sverige och hon i Polen. Vi har känt varandra sedan vi var 7 år gamla och nu har vi inte träffats på snart fyra år. Ändå har vi kontakt med varandra och kan fortfarande prata om allting. Det har varit, och fortfarande är, tomt utan henne vid min sida och därför vill jag ge henne ett smycket för att påminna henne hur viktig hon är för mig och hur mycket hon betyder, trots det avståndet mellan oss. (natalia13w@live.se) xoxo


Postat av: Natalia 2013-05-05 15:54:45 [svara]
Den som har panik inför syrrans studentpresent räcker upp en hand!
Japp så är det. Blev så glad när jag såg denna tävling, perfekt present till syrran som tar studenten efter all slit in tha gymnasium. Tjoffligt och fiffigt att gravera in ett ''frihet''. Så underbart.


Postat av: Caroline 2013-05-05 15:54:51 [svara]
Jag skulle vilja göra ett armband åt min käraste syster. Hon har haft anorexia i snart 4 månader, för att visa min kärlek och mitt stöd till hennes födelsedag så skulle jag vilja ge henne ett smycke , och då skulle jag gravera något fint i det oxå :) kram!


Postat av: Veniels 2013-05-05 16:32:45 [svara]
Jag skulle vilja göra ett armband åt min käraste syster. Hon har haft anorexia i snart 4 månader, för att visa min kärlek och mitt stöd till hennes födelsedag så skulle jag vilja ge henne ett smycke , och då skulle jag gravera något fint i det oxå :) kram!


Postat av: Veniels 2013-05-05 16:33:37 [svara]
Jag skulle vilja ge mig själv ett smycke där det står "Keep going, and never give up" för att jag inte känner mig uppskattad någonstans och är mobbad och ensam i skolan. Ibland vill man bara ge upp men jag intalar mig att fortsätta eftersom jag vet att det kommer bli bättre någon dag.
Mail: jojjo.jonsson00@gmail.com


Postat av: Horselover 2013-05-05 16:48:29 [svara]
Hej Clara.
Jag satt och funderade på om jag skulle skriva eller inte. Läste igenom de andras kommentarer och insåg att min idé inte alls var så känslosam som många andras. Men så tänkte jag, äsch. Alla har ju en chans. So here we go.

När jag var 8 år gammal fick jag upp ögonen för någon som jag inte sett förut, hon hette Julia. Vi var så olika varandra som man någonsin kommer komma och det är jag så otroligt glad över. Det finns ingen i denna värld som jag litar på så mycket som jag litar på Julia. Jag älskar henne från djupet av mitt hjärta och nu i 10 år har hon funnits för mig dag ut och dag in. Vi har inte gått i samma skola eller ens bott nära varandra på 5 år och ändå är hon som min högerhand.

När jag för ett två år sedan var i min lägsta period i livet, då jag mådde som sämst och hade kassaste självkänslan så valde jag att börja i en helt ny skola där jag inte kände någon, överhuvudtaget. Där träffade jag Julia. Som nu är den andra personen i mitt liv som jag litar helhjärtat på och som jag umgåtts med VARJE dag i ett helt år. Hon är så bra, och så himla fin, och det går inte ens att beskriva lyckan jag känner när jag är med henne. Vi umgås varje dag och sover hos varandra minst 3 gånger i veckan. Det är ett under att vi inte har bråkat.

Eftersom de här två personerna har räddat mig ifrån att drunkna ner i mig själv och alltid har tagit emot mig när jag rymt hemifrån, och funnits för mig när jag skadat mig själv och gråtit mig till sömns, så finns det inget finare namn än Julia i denna värld. Har funderat på att tatuera in det någonstans, men än så länge hoppas jag på att få vinna ett smycke med Julia inristat på.

Något som är galet - båda två har spelat fiol sedan de var 4 år gamla och de båda är helgrymma på att måla. De är så lika men ändå så olika. De är mina soulmates helt enkelt.
Kram
Mail: good-grove@hotmail.com


Postat av: Jennu 2013-05-05 17:14:00 [svara]
Jag skulle vilja ge något till min älskade syster för att hon är den bästa som finns för att hon är så himla snäll och fin och hon betyder så himla mycket för mig. Och hon stötar mig när jag har det jobbigt. Hon fyller år snart och jag skulle så gärna vilja ge henne något speciellt för att visa hur mycket jag tycker om henne och om det inte hade varit för henne så hade jag nog inte varit vid liv just nu. ♥
kram kram

mial: jonzen0116@gmail.com


Postat av: Jonna 2013-05-05 17:57:32 [svara]
ååååh. Jag skulle vilja ge ett fint halsband till min mamma. Mamma och Pappa är nyskilda, igen.. och vi har fått det jobbigt med ekonomin. Hon ställer alltid upp för mig och mina 3 syskon, och sätter alltid oss och vad vi behöver före sig själv. Såhär har det varit i ungefär 5 år och jag känner inte att jag gett henne något riktigt tillbaka. Jag kan minnas 3 gånger jag sagt ''jag älskar dig'' irl. Jag vågar inte, för någon anledning, säga det face 2 face. Så ett halsband skulle hjälpa mig säga det.

eller också för att min mamma helt enkelt är bäst. coolast i byn, typ.


Postat av: leonie 2013-05-05 18:08:17 [svara]
Om jag vann denna tävlig, skulle jag ge till min bästavän eftersom hon alltid ger mig grejer och dessutom väldigt bra grejer, och jag ger inte i närheten presenter som är i samma klass som hennes. Detta skulle hon nog bli superglad över eftersom det blir så personligt! Sen så vinner jag ju aldrig nån tävling ändå, så det skulle vara en prick över i:et!
KRAM!
mail: alvasjoberg4@live.com


Postat av: kungalva4 2013-05-05 18:29:31 [svara]
Jag heter Julia och går i tvåan på gymnasiet. Jag har jobbat hårt hela året för att få ihop pengar till en resa i sommar - jag ska förverkliga en dröm och åka till Sydafrika och jobba som volontär på ett barnhem! Problemet är bara att det nästan kostar mer än vad jag har råd med, kommer vara pank till novemer. I sommar ska min älskade lillasyster konfirmeras, och jag har tänk så länge att jag ska ge henne ett smycke med något personligt ingraverat i som konfirmationspresent. Problemet är att jag inte vet var jag ska få pengarna ifrån. Min syster är min bästa vän, och hon förtjänar verkligen det bästa! Hon har alltid funnits där för mig, hon har behövt stå ut med mycket, och det skulle betyda hela världen för mig om jag fick ge henne ett smycke så hon hela tiden kan påminnas om hur tacksam jag är att ha henne som syster. Kram!
hoowie14@live.se


Postat av: Julia 2013-05-05 18:55:08 [svara]
Jag heter Julia och går i tvåan på gymnasiet. Jag har jobbat hårt hela året för att få ihop pengar till en resa i sommar - jag ska förverkliga en dröm och åka till Sydafrika och jobba som volontär på ett barnhem! Problemet är bara att det nästan kostar mer än vad jag har råd med, kommer vara pank till novemer. I sommar ska min älskade lillasyster konfirmeras, och jag har tänk så länge att jag ska ge henne ett smycke med något personligt ingraverat i som konfirmationspresent. Problemet är att jag inte vet var jag ska få pengarna ifrån. Min syster är min bästa vän, och hon förtjänar verkligen det bästa! Hon har alltid funnits där för mig, hon har behövt stå ut med mycket, och det skulle betyda hela världen för mig om jag fick ge henne ett smycke så hon hela tiden kan påminnas om hur tacksam jag är att ha henne som syster. Kram!
hoowie14@live.se


Postat av: Julia 2013-05-05 18:55:35 [svara]
Hörde jag en pling? Min storebror skulle vilja ha en ring!
Med texten I can, den skulle bli så jäkla frän.
Min förebild sedan barnsben, utan honom skulle jag varit ack så klen.
Om jag kan ge honom denna gåva, jävlar vad glad han skulle bli kan ja lova :)


Postat av: elin 2013-05-05 19:10:22 [svara]
Jag skulle ge ett smycke till min allra käraste vän, som stått vid min sida i ur och i skur. Hon är helt underbar, och vi har delat 8 underbara år tillsammans. Hon är mitt allt, och hon förtjänar ett fint smycke för allt hon gått igenom, och som framför allt visar hur mycket jag älskar henne! Kram
Mail: Na12.emelie.aberg@nykopingsgymnasium.com


Postat av: Emellie 2013-05-05 19:25:36 [svara]
jag skulle vilja vinna ett smycke till min syster som tar studenten i juni. skulle vilja ge henne något extra fint nu när hon tagit sig genom dessa år, och för att hon är en sjukt bra syster
mailadress: malinwingg@gmail.com


Postat av: malin 2013-05-05 20:46:54 [svara]
Hej, jag skulle vilja ge en likadan ring som du gav din syster till mig egna syster. Vill ge henne nåt speciellt i present dels för att inte köpte nått när hon fyllde år och för att hon nu tar studenten och jag är asstolt över henne! Hon skulle bli jätteglad!

KRAM
Madde Frithiof, Madfri302@gmail.com


Postat av: Madde Frirhiof 2013-05-05 22:00:55 [svara]
Jag älskar min underbara flickvän, helt jävla perfekt som alltid vill det bästa och alltid hjälper mig när jag behöver det. Hon älskar ringar och förtjänar verkligen att få en. Jag vill verkligen visa hur mycket jag älskar henne! Och med en student kommande skulle det vara perfekt att ge henne en ring för att visa hur mycket jag älskar henne! ♥
martin.cadelin@hotmail.com


Postat av: Cadd 2013-05-05 22:27:13 [svara]
Eftersom min nutellaburk är för FET och inte klär sig i smycken så måste jag få dela med mig av ett sådant smycke till min kära vän chokladkak...... MAMMA! Min mamma skulle passa jättebra i ett smycke likt dem ovan. Hon har länge velat införskaffa liknande smycken. Dock har denna familj varken ork eller tid att ägna oss framför dagens teknik kallad datorn så hon får denna som en sen present från hennes fina dotter. :)

ebba.granholm-strom@live.vasteras.se


Postat av: E B B A 2013-05-06 07:11:27 [svara]
HAHAHAHAHAHA vettefan om det går än att vara med... Men liksom ba YOLO swag:

Jag skulle vilja ge ett smycke till min bästa vän Emma, för att hon betyder så mycket för mig. Vi kan berätta allt för varandra och har alltid varit bästisar och har planerat att att vara det länge :) Vi har haft ett antal zlipåvärz och gjort megamycket tillsammans. Hon är mitt allt, och det vill jag visa med ett smycke (som mina ytterst fattiga fickor inte har råd med).

Mail: hansi.lundmark@gmail.com


Postat av: Hanna 2013-05-06 10:12:31 [svara]
Jag skulle vilja ge ett läderarmband med orden "Wish you were here" till min syster Alice som numera bor 25 mil hemifrån och jag träffar henne inte lika ofta längre. Men även o hon bor så långt härifrån är det alltid henne jag kan prata med om vad som helst. Vad som än händer så kommer vi att vara systrar och jag kan inte och vill inte ändra på det. Jag älskar henne och saknar henne helt enkelt.

beadavidsson99@gmail.com


Postat av: Beatrice 2013-05-06 12:32:04 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett smycke från InovaDesign eftersom jag.. Förtjänar det?
Jag vill ge en likadan ring som du gav din lillasyster Kimberly till min storasyster. Vi har inte träffats på snart 3 månader. Hon betyder så mycket för mig!


Postat av: Mandy 2013-05-06 13:05:54 [svara]
Jag skulle vilja vinna ett smycke från InovaDesign eftersom jag.. Förtjänar det?
Jag vill ge en likadan ring som du gav din lillasyster Kimberly till min storasyster. Vi har inte träffats på snart 3 månader. Hon betyder så mycket för mig! msjorand@live.se


Postat av: Mandy 2013-05-06 13:07:09 [svara]
På onsdag fyller min bästavän, min syster, min andra halva hela 18-år. Vi är egentligen inte systrar på riktigt, men sedan 3-års ålder har vi vandrat genom livet sida vid sida. Tillsammans har vi lärt oss cykla, simma, läsa, vissla. Vi har gjort läxor tillsammans, gjort varandras läxor. Vi har bråkat, skrikit, hatat. Vi har blivit sams, vi har skrattat och vi har älskat (okej det lät fel..)

När vi började gymnasiet 2011 började vi på olika skolor, olika klasser. Vi träffas inte lika mycket längre för tiden räcker inte alltid tid. Därför skulle jag vilja ge henne en "syster-ring" i 18-års present så hon vet att jag alltid är med henne, även fast vi inte alltid ses längre. Jag vill att hon ska kolla på sitt finger och påminnas om vad vi har gjort tillsammans. Och att hon ska påminnas om att jag alltid finns i hennes liv, att vi aldrig kan skiljas åt. För systrar skiljs inte åt.

Tusen kramaaar (glömde skriva min mail i förra kommentaren haha)
oline.sverkersson@hotmail.com


Postat av: Oline Sverkersson 2013-05-06 14:52:19 [svara]
Jag skulle vilja ge ett armband till min bästa vän där det står "evig vänskap". Vi har varit vänner i hela våra liv och hon är alltid där för mej. Vi klarar oss inte utan varandra och det skulle vara extra kul om vi kunde ha två likadana, som vänskapsarmband :) Hon betyder allt för mej!
Mail: julia-123@live.se


Postat av: juliafalcon 2013-05-06 14:59:43 [svara]
Jag skulle vilja vinna en specialgjord ring och ge till min syster där det står \'\'Svampbob ♥\'\' för att vi är nog dem personerna som älskar svampbob mest. Vi har svampbobskor, svampbob tröjor, svampbobryggsäckar, 3 svampbobmölssor, svampbobkepsar, svampbobhanddukar och en unik svampbob penna. Min syster fyller snart år och jag skulle vilja ge henne en svampbob ring som hon skulle kunna adda i hennes samling.
(min syster är snart 17 men man blir aldrig för gammal för svampbob).
nikitawiorek@hotmail.com


Postat av: Nikita 2013-05-06 15:27:27 [svara]
Hej!
Jag skulle vilja vinna ett smycke för att jag ÄLSKAR smycken och det skulle betyda väldigt mycket! Jag skulle ge smycket till min mamma för hon betyder guld för mig! Hon har hjälp mig massor av gånger och nu skulle jag vilja visa min kärlek till henne genom att ge henne ett smycke, där det står något fint! Så snälla välj mig!! Om jag skulle vinna skulle det betyda massor!!!
amandalo@hotmail.se


Postat av: Amanda 2013-05-06 16:01:27 [svara]
Åh detta är ju perfekt! Min pojkvän tar studenten i år så jag hade tänkt ge honom ett smycke med våra namn på. Känns som att det är okej att göra så när man varit tillsammans i två och ett halvt år, så man inte framstår som några fjortisar som älskar varann efter två dagar haha!

Mia.kostoska@live.se


Postat av: Mia Kostoska 2013-05-12 12:12:28 [svara]
Behöver du en investerare?
Behöver du affärs-eller personliga lån?
Vill du refinansiera ditt företag?
Vi ger ut lån till varje individ och företag på 3% ränta per år. För mer information, kontakta E: gruppo-finanziario@outlook.com

OBS: Vidarebefordra ditt svar endast till denna e-post: gruppo-finanziario@outlook.com


Postat av: Sr 2013-12-30 10:10:12 [svara]

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://isabergman.devote.se
isabergman
http://filippaj.devote.se
filippaj
http://jacquilinemakaya.devote.se
jacquilinemakay
http://frokenannorlunda.devote.se
frokenannorlund
http://aschmandas.devote.se
aschmandas
http://majasoderbergs.devote.se
majasoderbergs
http://fridawiman.devote.se
fridawiman
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://claraslife.devote.se