Ja, det är jag.

Ibland blir man arg och då blir det arga videobloggar. Men jag hoppas att ni ska gilla det ändå. Glad valborg!

 

 

 

Vlogg in process

Klicka på play nedanför och skriksjung VLOGG istället för I'M.

 

 

 

 

Håll koll på youtube om några timmar. Puss.

 

Mondays are mörka webbkamerabilder-time

Hej readerz,

 

här får ni webbkamerabilder I FÄRG (!!!) för första gången på sjukligt länge.

 

 

Webbkameran på min nya dator (en Asus Zenbook UX32A-R3013H, för er nyfikna jävlar) har visserligen bara 0,9 megapixlar, men färgskalan är åtminstone verklighetstrogen. SUCCESS.

 

Och jag har en finne i pannan som jag kliat på lite för mycket. Trevligt.

 

 

Dagens i-landsproblem: har ny dator, min egen lilla bebis, så fin och så hightech och jag vill bara PILLA!!!!!! fast jag har två kapitel matte att hetsplugga inför kursprovet nästa vecka. Varför bor man ens i ett i-land åhhhh suck stön.

 

TÄVLING: vinn smycke från Inova Design!

För att fira att det bara är 37 dagar kvar till min student kör vi en tävling! Denna gången blir det en lycklig vinnare som får välja valfritt handgjort smycke från Inova Design. Inte nog med att smyckena är skitfina, dessutom kan du gravera in namnet på dig själv eller din mamma eller din guldfisk eller faktiskt VEM SOM HELST!

 

 

Såhär gör du för att tävla:

 

1. In och dra en gillahttp://www.facebook.com/InovaDesign.se

 

2. Skriv en kommentar här nedanför med en motivering på vem du skulle vilja ge ett specialgjort smycke och varför. Glöm inte att skriva din mailadress i slutet av kommentaren så att jag kan kontakta dig om du skulle vinna!

 

 

Själv skulle jag vilja ge en Vill du gifta dig med mig?-ring till personen som uppfann nässprayen. Hen räddar mitt liv just nu. Jag avslutar tävlingen på onsdag om exakt en vecka. KÖÖÖÖÖÖR!

 

Una computa por favor

Jag har en ny datooooooor!!!!!!! Känner mig som ett barn på julafton. Ett barn med ångest över att hon köpte sin enda julklapp själv för jättemycket pengar och nu sitter och suckar och MEN GAHHHH?!-ar åt datorn för att hon inte kan nya Windows 8-systemet och vill kunna allt direkt på studs utan att behöva ägna flera dagar åt att lära sig.

 

Inviger webbkameran med att skypea med Simon. Hans bild har fastnat så han har sett skitgrumpy ut i typ en kvart nu. Gött söndagshäng.

 


 

 

Prokrastination och pengabrännande

Idag har jag skitmycket jag måste plugga. Därför har jag hela förmiddagen, på eget initiativ, dammsugit hela övervåningen och trappan. Vet ni ens hur svårt det är att dammsuga en trappa. Shit.

 

Så för att skjuta upp mitt matteräknande och konfliktanalysskrivade ytterligare ska jag nu ut och springa och senare ska jag och mi padre iväg och köpa (wait for it...) en jobbdator.

 

Alltså okej ska vi alla bara stanna upp i allt vad vi gör och reflektera över vad jag just skrev. Jag ska alltså köpa en jobbdator. En liten och lätt dator som jag kan ha med mig när jag reser upp och ner till sthlm och skåne (istället för min nuvarande 16'' på 2,5kg) med stort minne och stark processor för att redigera film. Inte för att jag kan ett sheisse om processorer och RAM-minnen, men detta kan vara det mest yrkesprofessionella jag gjort hittills i livet.

 

Nu ska jag snöra på mig joggingskorna och springa bort ångesten över hur mycket pengar som kommer försvinna från mitt bankkonto idag. Hejdå.

 

Spring @ Skansen Kronan

Förra torsdagen kubbade jag och mitt tappra träningsgäng upp och ner för Skansen Kronan-backen sex gånger. It was kind of svettigt.

 

 

 

I'M ON SPOTIFY Y'ALL

Idag är första gången sedan jag skaffade Spotify som jag stirrar tillbaka på mig själv från skärmen.

 

Fredrik valskrik Bergstrand featuring MIG finns nu alltså uppe på spotspot för allmän belyssning! Klicka på bilden för att komma direkt till ze zoundtrack. Trevlig fredag på er.

 

 


 

 

Vloggpod avsnitt 10

Tadaa! Till alla er som önskar beskåda min och min pågs pod i videoformat. Låt mig få presentera: Vloggpod à la Simon & Clara. Hoppas ni gillart.

 

 

Libresse Pink Ticket #39

 

Kopiera koden: DIG0WKSHY0 och registrera den på libresse.se/pinkticket

 

Advertisement

 

They said I couldn't write a blogginlägg in one sentence. I SAID I COULD DO ANYTHING

Har kleggat ögonen fulla med ricinolja för det ska tydligen få ögonfransarna att växa och bli långa och fina och jag vet inte om det stämmer för det enda jag vet är att jag inte längre ser ett skit så nu ska jag gå och lägga mig och tills vi hörs igen får ni Bäst Musik Just Nu dvs Bastilles akustiska pianoversion av Bad Blood för den är skitbra okej adjöken och godnatt.

 

 

 

Det kom allt en liten tår

Igårkväll tänkte jag att näe. Jag ger upp. Jag har sovit så dåligt flera nätter i rad. Nu skiter jag i att gå på engelskan klockan 8 imorgon, så hoppar jag över håltimman därefter och kommer lagom till svenskan klockan 10. Ja. Så får jag äntligen sova ut. Det gör jag tamefan.

 

Så var det bara den lilla detaljen att vi tydligen började 11. Och jag har nu genomlidit en håltimma i skolan när jag kunde sovit en timma extra.

 

Dessutom har jag mens. Behöver jag ens säga att jag fällde ett par tårar när jag insåg vilket fruktansvärt misstag jag begått.

 

 

Har dock leopardbrallor på mig idag så det känns ändå helt okej.

 

Clara testar: dansa fult till omöjlig koreografi

 

 

Trevlig chock

 

Idag gör min orutinerade sångröst RADIODEBUT! Musikguiden i P3, valskrik feat. Clara Henry, ikväll efter 22 mina vänner. Missa inte!!!! 

 

Does this skärmdump make me look fat

Idag var ytterst charmiga paus-skärmdumpar av mig med i både Amelia och Dagens Nyheter! Och jag visste inte ens om det själv att jag var med i någon av tidningarna. Tack twitterföljare för att ni informerar mig om såna här viktiga saker.

 

 

Klicka på den lilla bilden så kommer ni direkt till artikeln i DN.

 

Nu ska jag återgå till min tisdagsångest som innebär dilemmat klippa klart en halvfärdig vlogg, alternativt skriva färdigt två stora rapporter som ska in på fredag respektive måndag. Jag är kluven. Arrrghhhhhhhhhh.

 

Podcast à la Simon & Clara #10

 

Välkommen in i värmen hos Simon och Claras podcast! I detta avsnitt tio diskuterar vi bland annat hysterin kring Biebers besök i Stockholm och Simons konstiga dröm. Vi får även in Chewbacca och Saddam Hussein på ett hörn.

 

Videopoden kommer upp på youtube om några dagar. Tills dess har ni trogna podlyssnare trettio minuters pure go-tjöt som väntar på er. Press play. Or die.

 

Veckans mest lästa artiklar

Kärlek med ForniMåndagskollenVeckans bloggtips
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://claraslife.devote.se