Ah well

HEJSAN

 

Jag är i Skåneland! Kom hit igår och ska chilla här hos herr Simon Lussetti tills fredag.

 

 

Mitt största problem just nu: har ingenting att skriva. Ingenting. DE NADA. Det är en grej när man är i Stockholm och filmar inför webbtv-premiäravsnitt, men att sitta i en säng och lyssna på musik är inte riktigt något som går hem i bloggsfären. Vi har gått promenad också. Det var kul. Soligt och fint.

 

Här får ni en bild från i förrgår när jag filmade med IJWTBC.

 

 

 

Hejdå.

Med Clara Henry

Okej. Vill ni veta vad mitt hemliga projekt är, som jag jobbat med sedan i höstas och som tagit upp väldigt, väldigt stor del av min tid?

 

Vill ni?

 

Vill ni?

 

VILL NI VILL NI VILL NI??????????

 

(går inte att länka till artikeln utan att Ullared börjar spelas, men) TADAAAAA:

 

 

Nu tar vi alla en tyst minut och begrundar hur jävla sjukt och flippilickin AWESOME detta är. Amen.

 

Första avsnittet kommer släppas på kanal5play den 15e april. Vill ni veta mer får ni gå lös på femmans webb, antingen genom att scrolla ner på startsidan eller klicka på Hitta program och kolla under M.

 

Ja. Det var väl allt jag hade att säga. Tänkte avsluta detta inlägg med ett glädjetjut: WOOOOOOOOOOOOO. Okej. Tack för mig. Godnatt.

#dejtaotto

Dör på hur fina fans jag faktiskt har.

 

 

Är för trött för att komma på en bra rubrik så skiter i såna petitesser

På tåget imorse. En pappa med sin (übersöta asiatiska 5-ish-åriga) dotter sitter på andra sidan gången.

 

 

Dotter: ... och i Stockholm ska vi träffa Peter! Och Maria! Det var sååå längesen!

 

Pappa: Jaa. Långa Peter! Du minns honom.

 

Dotter: Mm, långa Peter. Du är inte lika lång som honom, pappa. Du är ganska kort.

 

Pappa: Haha. Fast såå kort är jag väl inte.

 

Dotter: Joo. Du är kort och lite tjock.

 

Pappa: Jaha.

 

Dotter: Ja det är du. Fast du är fin, fastän du är kort och tjock.

 

Pappa: Mm. Tack.

Blev dessutom jätte-godissugen nu helt plötsligt men orkar inte gå ner och köpa

Freys Hotel, I am back to eat your lövely room service food.

 

 

Hej Stockholm. Trevligt att råkas igen. Tog återigen 0635-tåget och har varit igång här uppe sedan jag kom fram klockan tio. Är hungrig som nån jävla gnu så sitter i pyjamas och har beställt room service-mat. Caesarsallad med räkor och bröd med okänd gråsvart röra. Mmmmmgghhhhh.

 

 

Trött är jag dessutom. Men imorgon ska jag träffa IJustWantToBeCool! Kommer bli fettdtdttd. Nu ska jag äta upp min mat och ringa Simon på skype. Adeliodos.

Spring @ Ullevi

Guten kvällen!

 

Kom nyss hem från den andra löparträffen inför Mellan-Göteborgsvarvet. Denna gången var det friidrottsinspirerad träning på Ullevi och jag grät muddaflippin spik (vass sådan) för att jag inte kunde vara med. Saknar att träna friidrott, men när halsen tycker att jag behöver hosta inälvorna ur mig några gånger i timman kändes det bättre att stå bredvid och filma istället.

 

 

Det kom en tapper skara denna gången också så vi passade på att ta en gruppbild, och eftersom det alltid är någon som blundar på gruppbilder gjorde vi det allihopa, så slapp denne någon känna sig utanför. Oskärpan kan ni skylla på min fader.

 

Nästa gång är den 8e april kl 18.00. Plats får ni veta några dagar innan!

 

Nu ska jag packa ner allt jag packade upp igårkväll, till ljuva toner av Håkan Hellströms nya och Linnea Henrikssons gamla. Imorgon hälsar jag på hos er Stockholmare igen. Hejdå.

Hard working woman

Godmorgon! Jag lever!

 

 

Kom hem från Estockholmo sent igårkväll och avled i min säng. R.I.P.

 

Nej jag skoja. Jag somnade bara. Fast skitfort. Var hur trött som helst och har nog aldrig sovit så gott. Även om det är brutalt att bli väckt av väckarklocka, vaknade jag helt lycklig över att ha fått sovit i min egna säng.

 

Fast får bara sova i den två nätter. Imorgon åker jag till Stockholm igen. Ska ta igen dagarna jag inte kunde jobba nu i helgen när jag inte hade någon röst.

 

Dagens fråga: har någon uppfunnit en ihopfällbar jättebekväm säng? Om inte tänker jag ta patent på den idén och göra en som jag kan ta med mig överallt. Gärna en som väger typ två kilo och är en identisk kopia av min egna.

Träffar kändisar och har mig

Kolla vem jag träffade idag!!!

 

 

Kom till kontoret och började hänga av mig ytterkläderna när någon plötsligt började banka skithårt på en glasvägg bredvid mig. Tittade upp, och möttes av två rader med tjugoåtta vita tänder som blänkte ner mot mig. Så var det Willi!

 

Har aldrig träffat honom i verkligheten och blev så förvånad att jag förmodligen bara stod där och stirrade först. Har inget minne av vad han sa heller. Like a true fangirl. Det enda jag kunde tänka på var att han inte var lika lång som jag föreställt mig. Men han var nog snäll. Han kramades gosigt i alla fall. Se till att krama William Spetz när ni träffar honom, barn!

INFO

Godmorgon!

 

Mamma tåg första bästa tåg upp till mig igår. Det var skönt. Att ligga ensam och sjuk på ett hotellrum är inte det roligaste jag gjort i mina dar.

 

Medan jag försöker få min röst att hitta tillbaka får ni en kort infovlogg om vad som händer i mitt liv just nu, som jag filmade i förra veckan.

 

 

Nu ska jag duscha. Hejdå.

 

Döende

Detta kan vara typ det sugigaste som någonsin hänt mig.

 

Åker upp till Stockholm för att jobba med världens roligaste grej från fredag till tisdag. Hostspyr slem hela första natten och har ingen röst morgonen därpå. Dricker ett glas juice till frukost, för det är det enda som kommer ner i min hals där det känns som att någon gömt en massa spikar. Tillbringar förmiddagen på city-akuten och får rådet att hålla truten och vila. Dagens jobb inställt.

 

 

Ligger just nu ledsen och uppgiven i hotellsängen.

Har åtminstone en hotellnalle till sällskap. Alltid något.

Reporting from ett hotellrum 1,1

Hiya fellas

 

 

Jag överlevde den tidiga tågavgången!!! Det var på håret, men jag sov två timmar på tåget upp till Stockholm så min kropp beslutade sig för att inte dö en för tidig död. Skönt.

 

Här är stället jag för tillfället sitter och hostar lungorna ur mig på:

 

 

Har en dubbelsäng helt för mig själv och en club sandwich med mer majonäs än sandwich som room servicen tog 200 kronor för. Just because I can (läs: just because *de som kallade mig upp hit* betalar all min mat muhaha evil laughter).

 

Får tyvärr tyvärr tyvärr inte tala om vad det är jag pysslar med här uppe, men jag kan garantera er att efter att ha pysslat med detta en hel dag är jag helt säker på att det kommer bli awesome sauceome.

 

 

Min plan idag är att lägga mig vid 21 och försöka sova bort min prostitute voice, för imorgon ska jag träffa the IJWTBC guys. Kommer bli fett. Godnatt!

Men godis kurerar ändå ganska bra

Skepp o'hoj kamrater.

 

 

Idag har jag låtit som om jag började röka när jag var fyra, blev grov alkoholist när jag var åtta och på det började prostituera mig när jag var runt nio. Ni vet sån äkta, jätte-jätteskrovlig grodliknande käringaröst? Ja just det. Precis så.

 

Och imorgon bitti åker jag till Stockholm. För att göra grejer där man behöver en röst. Jag känner spontant såhär:

 

 

Nämnde jag förresten att jag måste gå upp klockan 04? Jag upprepar: KLOCKAN FYRA??????? Eftersom tåget går strax efter klockan 06, jag upprepar KLOCKAN SEX??????? Tror inte ens jag behöver nämna att jag inte bokade biljetterna själv. Självmordförsök är inget jag vanligtvis pysslar med.

 

Förbereder mig mentalt inför morgonen med godis, film och en varm säng. Plus litervis med te och så många halstabletter att jag förmodligen snart skiter i kors.

 

 

Nu ska jag sätta på the perks of being a wallflower så här får ni en bild när jag ser jätte-oskuldsfull ut och ba MM SÅ GOTT TE DETTA VAR YUMMI YUM YUM DRINK TEA ALL DAY ALL NIGHT :-)

 

 

Hejdå. 

Spring @ Avenyn

Godkväll! Här får ni som inte kom på inför-varvet-träningen i lördags lite filmsnuttar från morgonen, så att ni fattar vad ni gått miste om. Varsågoda.

 

 

HAAAAAUUUUUUULLLLL

 

Är typ rädd för att lägga ut detta eftersom vissa kommer tycka att jag hänger ut henne MEN jag har faktiskt blurrat ansiktet OCH det var kul

Hola amigos y amigas.

 

Idag när jag åkte buss till skolan satte det sig en kvinna bredvid mig. Det gick tio sekunder och sedan kände jag hur hennes arm sakta gled ner från hennes mage till mellan våra lår. Tänkte att men gud, visst att bussätena kan vara lite trånga ibland, men närgången är det väl inte okej att vara..!!

 

Fast då hade hon tydligen somnat. Med handen mot mitt lår och med huvudet farligt nära min axel. Känn paniken i mina ögon. Känn den.

 

 

Härmed titulerar jag mig en äkta bloggerska som fotar händelser som dessa, för i samma sekund jag tog ner kameran vaknade hon, drog snabbt bort handen, vände sig om och somnade åt andra hållet istället.

 

Tajming baby.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e