CLARA LISTAR

Tio frågor jag har till mitt liv just nu:

 

  1. Varför älskar jag mat så mycket?

  2. Varför kan man bli överviktig?

  3. Hur mycket har jag egentligen ätit idag?

  4. Vad bör jag göra för att palla ta tag i min naturkunskapsläxa som jag verkligen inte orkar med?

  5. Kan någon byta sängkläder åt mig?

  6. Vad kom först, hönan eller ägget?

  7. Kan Ludovico Einaudis kompositioner göra mina öron gravida?

  8. Får jag snälla gosa i min säng hela dagen imorgon?

  9. Varför är det inte helg fem dagar i veckan och skola två?

  10. Kan inte världen vara en sådan plats där man får krama alla man tycker om jättehårt och det är socialt accepterat att man är skitmysigt cosy mot varandra och är snälla och glada hela tiden?

 

Så mycket frågor. Så lite svar.

TVÄLIGN TLVÄNIG LÄVGTIN TÄLVING

Eftersom detta är en sjukt chill och kall och allmänt höstig söndag tänker jag dra igång en liten hej-och-välkommen-oktober-tävling!

 

I vinstpotten ligger valfritt smycke från stilpoäng.nu som till exempel dessa röda fjäderörhängen:

 

 

För att delta i tävlingen vill jag ha en motivering på vad du inte kan klara dig utan på hösten (lypsyl? halsduk? te? tjockstrumpor? fika?) samt din mailadress.

 

Jag utser en vinnare nästa söndag klockan 20. GOOOOO

Goin to da moviez

Buongiourno!

 

Ikväll var jag och Svante på bio. 6 månaders förhållande (varför höll jag på att skriva äktenskap) och vi har aldrig gått på bio ihop. Gud. Vi såg To Rome with love och den var helt king. Se den. SE DEN.

 

 

Vi tänkte äta sushi men det blev subway för det är så det alltid blir när man är ihop med någon som inte gillar rå fisk. Och så köpte jag tröjan jag har på bilden och den kostade bara trehundra riksdaler och den är hur gosig som helst men jag tänker inte berätta var den kommer från för detta är ingen modeblogg HAHA

 

 

THE PLASTIC KNIGHT PREMIÄÄÄR

Idag släppte Malvin Studios sin senaste kortfilm/vlogg/produktion (om vi ska vara lite fancy) och JAG ÄR MED! Min första skådespelarroll och jag spelar kristallkula. Wooooh.

 

 

Om det är något ni inte fattar så fråga inte mig. Jag fattar inte allt själv. Och jag fick komma på repliker nästan helt själv eftersom jag bor i Göteborg och Malvin Studios i en annan del av Sverige (observera gärna mitt fina sätt att säga att jag inte har en aning om var de kommer ifrån) vilket var sjukt svårt med tanke på att jag inte hade en aning om handlingen.

 

Anyways. Skådespelardebuten avklarad jao.

WOOOOOOOOO ENDORFINRUUUUUS

OMG


Har nu för första gången i livet sprungit en mil.

Strax under en timmas Green Day-dunk och massiva supersvettningar.

Och det var inte ens speciellt tungt.

 

Herregud.

 

 

Titulera mig Her Majesty the Superwoman från och med nu, tack.

Party party

Ikväll kommer Svante till Göteborg!!!

 

 

Kom precis hem från skolan. Innan jag åker och möter min käre pojk vid 20-tiden ska jag ut och springa milen, dammsuga och slå in hans grattis-till-att-du-stått-ut-ett-halvår-med-mig-idag-present. Jag hade visat er vad jag köpt om det inte vore så att han läser min blogg, för det är helt genialiskt om jag får säga det själv.

 

Nu ska jag ut och springa! Woooh. Har aldrig sprungit längre än 9km. Nu står 10 överst på min att-göra-lista. Heja mig tagga tagga wewowewo.

Who the best på att be om ursäkt nu då

Märkte att det blivit lite väl många seriösa/djupa/tråkiga inlägg nu på sistone.

 

Förlåt.

 

Här är en bild på min dubbelhaka.

 

Like a pro

Ahhhhhh ni vet det där ruset man får i kroppen, när blodet pumpar som bara den och man är helt stirrig och lycklig för att man köpt något jättedyrt som man verkligen vill ha?

 

Det har jag nu. Aaaaahhhhhhhhhhh.

 

Idag fick jag min allra första lön från youtube (grattis, Clara) och det kändes underbart. Det är så oerhört peppande att få något tillbaka för alla timmar jag faktiskt lägger på att göra videos. Sparandet till en egen filmkamera har börjat, då jag för stunden använder min systers för att filma, men det allra första jag köpte för alldeles för många av mina surt förvärvade stålar var en sån här:

 

http://maxcdn.fooyoh.com/files/attach/images/1098/080/280/004/yeti.jpg

 

 

En jäkel till mikrofon, med andra ord. Dels till min och Simons framtida podcasts, men även till min egna musikproduktion.


Avslöjande: jag har kontakt med en kille som skrivit och producerat musik till min låt 50 mil. Nu, när jag väntar mick, kan jag spela in den professionellt. Förhoppningsvis kommer den alltså komma ut på itunes och spotify inom kort.

 

DEN NI!

Om projektarbetsinlägget:

Finaste ni.

Jag tror jag har världens bästa läsare. Har nu suttit och läst igenom varenda en av de drygt 300 svaren på vad era största tonårsproblem är. Stort varmt tack för att ni delar med er, jag ska försöka skriva så sjukt bra om detta, för det behövs.

Tills vidare kan ju ni själva scrolla igenom kommentarerna två inlägg nedåt om ni vill. Det är skönt att se att man inte är ensam.

Kram på er.

Dåligt

Ni vet att jag berättade att jag skulle få en väska från webshopen Brands in Fashion?

 

Jag blir så trött. Dealen gällde ett inlägg mot en väska, vilket är så det alltid funkar med sponsring. Jag skrev ett inlägg för över en månad sedan, men har jag fått någon väska? Nej.

 

Skrev till dem för några dagar sedan och undrade vad som hände med vårt samarbete. De svarade med ytterligare krav på vad jag skulle göra, som inte ingick i avtalet när jag först bloggade om dem.

 

Kort sagt kan vi väl säga att jag nu alltså gjort gratis reklam för Brands in Fashion's alla billiga piratkopior inför tusentals människor, utan att ha fått något utbyte, och inte nog med det är de riktigt dryga jävlar. Jag rekommenderar inte någon att köpa ett dugg från dem.

 

Fred och adjö.

Så ska man bli författare för ett år

God eftermiddag!

Här sitter jag och mina tre goda vänner tebaljan, chokladbiten, och megafinnen på hakan.

 

 

Idag fick jag grönt ljus på mitt projektarbete! So happy gurl.

 

För er som inte har koll på gymnasiet, gör alla ett stort projektarbete i trean. Min plan är att skriva en självhjälpsbok ("Hur man överlever tonåren; utan att drunkna i läxor, mensblod eller klädhögar på alltför ostädade golv") och senare försöka ge ut den med något förlag. Och idag fick jag alltså ett ok på att få köra igång! Huzzah sing halelujah amen.

 

 

Det första jag tänkte göra är en liten enkät. Så vill ni vara med och hjälpa mig med mitt projekt får ni gärna svara på denna frågan i en kommentar:

 

Vilket är ditt största tonårsproblem?

 

Det kan vara stress, mycket läxor, mensvärk, inga pengar, snygga killar, svettiga armhålor, stränga föräldrar... jag vill veta vad just du tycker är jobbigast eller klurigast med att vara tonåring (helst bara ett enda svar, alltså). Du får såklart vara anonym, men skriv gärna din ålder!

 

Schyssta puckar. Hare gött. Haj.

Don\'t leave me out here dancing alone

 

Mösspremiären är det mest spännande denna veckan hittills

BONJOUR MINA SNYGGA AMIGOS

 

Idag är jag trött.

Först var jag i skolan. Sen var jag på friidrottstränarmöte (ja, igen). Nu är jag hemma och sitter framför ett tomt word-dokument som ska fyllas med analys av växtligheten på en 5x5m stor yta wildlife vid Medicinaregatan. Mitt liv är sjukt roligt och händelserikt just nu, med andra ord.

 

 

Och här har ni en bild på mig själv eftersom det är så gott som obligatoriskt i bloggar.

Man är väl professionell.

 

 

Ps. Missa verkligen inte vloggen som kommer upp på youtube inatt eller imorgon bitti! Den är lite annorlunda från det jag brukar göra, men det kommer bli episkt. Se till att prenumerera på youtube.com/tahultsbarn så ser ni direkt när videon kommer upp.

Fancy pancy modell wooo

Minns ni att jag berättade om att jag skulle intervjuas av en större hemsida för unga tjejer?

 

Nu är intervjun uppe! Det var goSupermodel som jag snackade med och, efter tre försök, fick fram detta. Sorry för den crappiga ljudkvalitén, jag hoppas ni hör vad jag säger ändå.

 

 

Ni som är medlemmar på gS, ni glömmer väl inte att ställa frågor som jag svarar på nästa torsdag i kändischatten? Frågorna ställer ni här.

 

Peace out bro's

Taggarå

Är ni taggade på min kommande tisdagsvlogg? För det är jag.

 

 

It's gonna be legendary.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Recept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttadOm att våga nå sina drömmar
e