MMS-inlägg


IMG_7140


Alltså. Okej. Om jag ska uttrycka mig snällt nu. Detta är till er som inte var på Coldplay igår: haaahahaha. Det var så. galet. bra. Punkt. Går runt och ler bara för att det var så fantastiskt.

Nu har jag och dessa godbitar ätit sushi. För er som inte har twitter är det @pattarna och @transfrans som är typ TWITTERLEGENDER och ni borde följa dem dirr eftersom Patrick bytte sin ståplats mot min sittplats så jag kunde kramas med Svante på Coldplay igår och jag är honom evigt tacksam för det. Pattis är min babe. Och han vill att jag ska berätta det så att han få followers. Men de är grymma, jag lovar.

MMS-inlägg


IMG_20120830_100622


Här har vi suttit utanför Sthlm stadion i 4,5 timmar. 4 timmar kvar till insläpp. 5,5 timmar kvar till COLDPLAY(!!!!!!!!!!!!). Om ni vill får ni gärna komma förbi och säga hej och tagga med oss. Ta gärna med kaffe i så fall för det vill vi ha. KOMSI!

MMS-inlägg


IMG_3032


Lyssnade på musik på Elsas telefon när denna gick på. Läste Chips in the night och blev helt OMG DEN HANDLAR OM MIG!!!

3h tåg blev med ens mycket lättare

IMORGON ÅKER JAG TILL STOCKHOLM!!!

Är så taggad så det är sjukligt. Åker vid 16 och är framme vid 19. Sedan är det exakt 24 timmar till Coldplay på Stockholms stadion. Herregud. Herre, herregud.

 

Kommer visserligen inte få hångla till Fix You eftersom jag har sittplats och Svante har ståplats, men eftersom jag packat ner denna är jag lycklig ändå:

 

 

Dessutom har jag rakat benen. Kommer jag sova gott inatt eller.

Inget för den med podophobia

Förlåt för reklamen. Jag skäms lite. Men jag tänkte att jag kunde göra något roligt av det, annars hade jag inte tackat ja till att testa, och det är ju tanken som räknas. Så snälla hata mig inte.

 

So many questions

Skulle ta en bild för att demonstrera att jag tänker gå barbent och hårig idag igen, men herregud. Vad hände här.

 

 

Är det bara jag eller ser det ut som att jag sitter med någon annas ben i nyllet? Hjälp. Vad händer? Vem är jag? Vad är meningen med livet? Och vem är i mitt rum och slänger med benen i mitt face?

TO DO TISDAG

Imorgon händer så himla mycket grejer så här får ni en lista, 1. så att ni kan känna er involverade i mitt liv, och 2. så jag får struktur på livet och inte skiter på mig av stress.

 

  1. Posta vloggen som jag filmade i söndags.

  2. Promenera alternativt jogga 4-kilometarn, beroende på om min nalkande förkyldning gör att jag känner mig helt eller bara halvt död.

  3. Åka till skolan kl10 på information om projektarbetet.

  4. Packa inför Stockholm!!! Glöm ej: tågbiljett. Coldplaybiljett. Tandborste.

  5. Gå ut med grannens hund. Mata grannens hund. Klappa grannens hund.

  6. Plugga ikapp matten jag missar när jag är i Stockholm.

  7. Städa rummet. På riktigt. Dammsuga och bädda rent och hela kitet. Försök inte komma undan.

Dessutom har jag och Svante 5 månader imorgon! Det är ganska bra jobbat tycker jag allt.

Ni kan få känna på mina ben om ni vill känna hur naturliga spiror känns

Ni som följer mig på instagram såg (kanske)(antagligen)(förhoppningsvis) att jag imorse gick till skolan barbent och med väldigt (VÄLDIGT) orakade ben. Alltså ännu mer orakat än vad knäfjunet verkar vara på bilden. Living on the edge liksom.

 

 

Kan dock meddela att dagen gick bra, de håriga benen till trots. Ingen dog, ingen spydde och ingen skrek hysteriskt. Helt klart över förväntan.

Passion for passionsfrukt-te

Godkväll!

 

Idag övningskörde jag. Det gick såhär:

 

Denna söndagsafton tänkte jag tillbringa i min säng med min bästa vän passionsfrukt-teet och min alldeles nyfunna vän Reztart-bar-mellanmål-tjofs med blåbärssmak.

 

Jag tror jag håller på att bli förkyld, men det gör inte så mycket sålänge jag är frisk tills på onsdag. Då åker jag till Stockholm för att se Coldplay på torsdagskvällen. Är sällan så taggad som jag är nu inför Coldplay. Även om det inte direkt syns.

 

Angående förra inlägget om att jag får en slant vare gång ni klickar på reklamen i mina vloggar: ni är så himla söta. Tack alla som skrev att ni skulle klicka! Vill dock bara påpeka att i kontraktet står att jag inte får uppmana folk till att klicka, så om de märker att någon eller några klickar massa gånger på samma reklam kommer de att varna mig och i värsta fall spärra mina intäkter.

 

Så om ni vill får ni väldigt gärna klicka någon enstaka gång för varje vlogg ni ser. Men som sagt: det där var verkligen ingen uppmaning. Herregud nej. Vad tror ni om mig.

Partner!

Jag har blivit youtube-partner!!!!!!!!

 

Blev visserligen det i våras någon gång, men nu har jag skrivit kontrakt med ett ännu större partnerbolag som ger mig 70% av alla intäkter istället för 20% och som dessutom gör att jag kan ha thumbnails, banners och headers på min sida. Så himla nöjd.

 

Såhär ser min youtubekanal ut nu:

 

 

Visst är det helt sjukt grymt?!?! Och logo-rutorna för twitter, facebook osv är klickbara. Dör nästan.

 

För varje klick på reklamen i mina vloggar så tjänar jag alltså några kronor. Då blir mitt fattiga studenthjärta glatt. Men det där var verkligen ingen uppmaning.

Lurrdag

Bonshooor,

 

idag har jag jobbat med tisdagens vlogg hela dagen. Filmat femtusen klipp och klippt ihop dem till en vlogg som nu håller på att sparas, men som bara hänger sig hela tiden eftersom, well, det är ju Windows Movie Maker vi snackar om. Får se hur detta blir. Är i vilket fall helt svettig nu.

 

 

En sak jag tänkt på: ingen säger någonsin att man ska kontakta sin frisör.

Utslag och eksem? Kontakta din lokala vårdcentral eller Ilningar i tänderna? Kontakta din tandläkare men när jag imorse upptäckte några kluvna toppar och fick panik över att jag nog plattar håret för mycket så slog det mig att ingen någonsin skulle bett mig kontakta min frisör. Hudproblem och tandbestyr är uppenbarligen mycket hemskare än fult hår.

 

Nu ska jag gå och göra något av mitt liv. Hejdå!

LIVECHAT FRAM TILL 00:00

GOKVÄLL!

 

Det är så himla många som har frågor till mig och ofta missar jag att svara på dem, i brist på tid eller ork eller uppmärksamhet. Så jag tänkte att vi kan köra en livechat istället. Har ni frågor så ställ dem i kommentarsfältet så svarar jag på dem i mitt fina nya linne (modekungen.se är mina homiez) allt eftersom de trillar in.

 

 

Kolla gärna om någon annan redan ställt samma fråga som ni tänker ställa, det är så jobbigt att svara samma sak hundra gånger.

 

Är ni med? Jag svarar på allt och ingenting fram tills klockan 00 ikväll. Så, om jag får citera Paolo Roberto: KÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR!


Nu svarar jag inte längre på frågor! Tack till alla som frågade saker, hoppas ni blir nöjda med svaren!

It\'s friday friday gotta get some fika and run some kilometers on friday

Hola amigos y amigas!

 

Ikväll skulle jag egentligen på 18årsfest men eftersom födelsedagsbarnet tajmade sin influensa till just denna helgen så blev det inställt. Erkänn onödigt. Jag som var jättetaggad och allt.

 

Så istället fikade jag, Emma, Sonja och Asta i Haga och så gick jag ut och sprang när jag kom hem. Har tränat hur dåligt som helst hela sommaren så förväntade mig att min kondition skulle vara värre än askass, men det sa bara vroom och så sprang jag fyrakilometarn på okänd tid eftersom jag glömde klockan hemma, men jag lovar att det gick jättefort.

 

 

Ere gofika? Svar ja.

MMS-inlägg


IMG_20120823_125538


Kolla vad jag och Asta hittade på second hand. Det är Nalle Puh som stryper Nasse.

Rekoooooooord!

I förrgår hade jag på pricken 6300 unika besökare på bloggen. Nästan 9900 visningar på samma dag. Det är mer än jag haft någonsin. Blir så sjukt glad. Tack så hemskeligt mycket!!! Mitt hjärta smälter för er.

 

Ni har väl inte glömt att ni kan vinna en sån här snygging förresten?

 

 

Fick en alldeles egen för några dagar sen och om jag får lov att göra lite obetalt reklam måste jag säga att I'm loving it. Det är nästan värt att köpa en bara för att få känna lukten. Eller vinna en, för den delen! Klicka här för att komma till tävlingen.

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e