Har hela universum på mina tuttar.

\"\"

Och just det. Detta med att jag får hem massa sponsorprylar hela tiden. Samma dag jag åkte till England fick jag denna tröja från modekungen.se, och svara ärligt nu: har ni någonsin sett något så hipster? Alltså jag tror fan inte det.

\"\"

 

Hade tröjor kunnat prata lovar jag att denna hade skrikit SPACE TRANGLES CROSSES UKULELES AND A MAJOR BRITISH ACCENT för den är seriöst så indie att jag vill skratta. Men den är sjukt gosig. Och ni som känner mig vet att jag älskar gosiga tröjor. Så. Ja. Klagar ej.

\"\"

Luktar gott i alla fall, och det är alltid något

\"\"

Ni vet när man ba YAY SKA DUSCHA GONNA GET SO FRESCH AND CLEAN AND BEAUTIFUUUL och har ashöga förväntningar, men ändå kommer ur duschen med påsar under ögonen, finnar lite här och var och så blek hy att man så gott som lyser?

 

Det upplevde jag precis. Visst att man är ren och väldoftande liksom, men herregud duschen. Falsk jävla marknadsföring är vad jag kallar det.

\"\"

Welcome home

Lyssna på den här låten så fattar ni lite känslan jag känner just nu. Finns det egentligen något bättre än att vara hemma och att må riktigt bra av det?

 

 

HEJ JAG ÄR HEMMA OCH ÄR FATTIG MEN ÄR RIK PÅ KLÄDER IF YOU KNOW WHAT I MEAN!!! Vill inte ens packa upp pga kommer typ svimma när jag inser hur mycket pengar jag faktiskt spenderat. Dear god. Rädda mig.

 

 

Saker jag ser fram emot nu:

  • Torsdag: Dennis Camitz releasefest med Frida!

  • Lördag: Tillverkning av något trevligt med en trevlig gäst som jag tänker hålla hemligt tills vidare, JUST BECAUSE I CAN MUHAHAH

  • 9-11 augusti: Funktionär på WAY OUT WEST 2012 SWEET BABY JESUS AM I HAPPY

  • 12 augusti: Jönköping med detta formidabla sällskap: Svante. Min gitarr. Min bikini.

 

Åh längtar. Nu ska jag sova. Imorgon bitti ska jag upp och springa. Hårdträning står på höstens schema. Adios.

\"\"

MMS-inlägg


IMG_20120727_182307-1


Hola amigos y amigas!

Är för tillfället hos min faster och kusins familj i en liten stad utanför Oxford. Gör inte så mycket förutom att dricka te, äta sunday roast fastän det inte är söndag och gosa med katten som är ca det mysigaste jag träffat i livet. Rätt chill.

På bilden ser ni i övrigt den öppna spisen i vardagsrummet. De var tvugna att printa ut en bild på en eld och sätta på en kartongbit framför brasan, för annars brukade katten försvinna upp i skorstenen.

MMS-inlägg


IMG_20120726_145655-1


Detta inlägg vill jag speciellt tillägna min vän Asta. Vad tycker ni om mitt nya mobilskal? Är typ så hipster att jag blåser av stolen.

England yeah


2012-07-24_22.39.39


Dag 1. Bara undrar vart mina pengar tagit vägen? Aja hörs mvh hon som har totalt £20 kvar

Kicks knows what I need

Har fått min dagliga dos av bekräftelse.

\"\"

Nu åker jag till England och hälsar på min familj! Är hemma på måndag men ska försöka mmsblogga så gott jag kan. Adios.

\"\"

Mulliga armhål och svenska kineser

Idag tänkte jag inte göra annat än att ligga i sängen, äta choklad och kolla Ice Age 2. Så slutar det med att jag gör en vlogg. Vem är jag ens.

 

 

\"\"

TjejeN med kolleN

Helö readerz,

 

Kul att jag fram tills igårkväll var helt och fullt övertygad om att jag åker till england idag.

Glöm vad jag sa.

Jag åker tydligen imorgon.

 

\"\"

 

\"\"

She woke me up daily, don\'t need no Starbucks

Lyssnar på Biebers nya platta för första gången.

 

 

Bieber: You deserve a storybook ending.


Moi: YOU DESERVE A STARBUCKS ANYDAAAAAYYYY

 

 

Alltså lyssna på låten. Fairytale heter den. Sista spåret på plattan. Och kom sen inte och säg att killen inte vill bjuda sin princess på kaffe.

 

\"http://cdn.publishdev.se/cdn/5-1/1924195/images/2011/bieberbucks_153086577.jpg\"

\"\"

MMS-inlägg


2012-07-21_18.33.56


Sitting on da bus to gbg. Ska fira två vänner som fyller år och av någon oförklarlig anledning tycker jag att det är skitkul att killen snett framför mig har fågelbajs på jackan. Skitkul (fattar ni ordvitsen hahaha). Ja, jag är 18 år gammal.

DAT WAT MAKE U BUTEFALALLALLA

Okej, jag är inget stort fan av One Direction, men detta är typ det smörigaste, cheesyaste och sliskigaste jag sett. Och jag älskar det.

 

 

Tack Marcus för tipset!

\"\"

VINNARE av halsbandet från mihi.se!

Efter mycket beslutsångest och många garv har jag nu korat en vinnare till halsbands-myggbett-i-arslet-tävlingen!

 

Känns ärligt talat som en bragd för min del; 200 tävlingsbidrag och hälften på 2000 tecken. Men det är uppoffringar en bloggerska måste göra. Här har ni i alla fall vinnarbidraget, som vinner på motiveringen att det var välskrivet, genomtänkt, roligt och framför allt en sjukt bra förklaring till mitt rövbett:

 

\"\"

 

Niceville, du glömde skriva din mailadress. Jag åker till england imorgon så vill du ha priset nästa vecka istället för om tre veckor, maila mig senast ikväll!

 

Sedan måste jag även posta en bubblare som fick mig att garva. Jag hade gett Julia ett halsband också, om jag fått lotta ut två stycken. Det fick jag inte. Gråter. Klicka på kommentaren så kommer ni till tjejens blogg.

 

\"\"

 

 

Tack för alla bidrag! Jag har läst alla och ni äger på att komma med grymma förklaringar. Fo shizzle. You da men.

\"\"

Me gusta

OCH JUST DET!!!

Jag har rakat benen.

 

\"\"

\"\"

Den bättre vägen typ

HOLAA

 

\"\"

Saker jag blivit dålig på sedan jag fick ny tele i förrgår:

 

Twittra (eftersom jag har twitter i mobilen och därmed kan läsa vad folk skriver, men pallar ej skriva själv eftersom det tar sådan tid och jag bara stavar fel pga kombinatipnen små knappar + stora tummar).

 

Blogga (eftersom jag inte kan slita mig från telen och därför mms-bloggar hela tiden och skriver skitkorta inlägg pga ovanstående kombination).


Vara social med människor i min omgivning (eftersom... well, guess why).

 

 

Anyways. Jag har fått en ny tröja.


\"\"

 

Det är en bandtisha från mitt favoritigaste göteborgsband The Better Way. Eller, ja. Klippte av ärmarna så nu är det ett bandlinne. Fick det hur som helst igårkväll av en av bandmedlemmarna som upptäckt mig på youtube. Försökte containa min fangirling. Vet ej om jag lyckades. Aja.

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e