Antecknar.

Moi: går mot köket

 

Pap: Clara! CLARA!

 

Moi: Va ere?

 

Pap (panikslaget): Don\'t do it!!!

 

Moi: .... don\'t do what?

 

Pap: tyst

 

Moi: Hallå? Vad ska jag inte göra?

 

Pap: Whatever you were about to do.

 

 

Ok tack gud för att jag fick normala föräldrar.

\"\"

Fangirlingen som uppstår när Danny vill se en i spetstrosor

Trodde seriöst för en kort sekund att Danny skrev till mig på twitter.

 

\"\"

 

Så var det inte det. Gråter nu.

 

\"\"

MMS-inlägg


Foto0968


Hjälp 112 en hårboll har kapat min datorstol!?!?!

MMS-inlägg


\"Foto0963\"


Okej readerz behöver er hjälp: har någon dragit ett practical joke på mig och ställt om min klocka, eller är det helt på riktigt att klockan är elva och det är såhär ljust utanför mitt fönster?

MITT LIVS KÄRLEK

 

\"\"

VINN SOMMARENS SNYGGASTE IPHONESKAL!

\"\"

Jag har fått den stora äran att lotta ut ett specialdesignat iPhoneskal från iconemesis.co.uk och jag kan tala om för er att om jag hade ägt en iPhone hade jag behållt vinsten själv. Ta chansen och vinn sommarens coolaste mobilskal! Skalen passar till iPhone 3, 3G, 3GS, 4, och 4S.

 

 

Såhär gör du:

 

1. Ta ett foto med din iPhone som på något sätt kan kopplas till mig, min blogg eller mina videobloggar. Kanske något som jag sagt som du tycker är roligt, hur du tror Apotek-Arne ser ut eller varför inte en bild på tio par Converse? Allt är tillåtet, sålänge du tagit bilden själv!

 

2. Lägg upp bilden på din blogg, på facebook eller liknande. Alternativt kan du maila bilden till claraslajfern@hotmail.com om du varken har blogg eller ett facebook-konto.

 

3. Kommentera detta inlägg att du är med och tävlar och klistra in länken till bilden i kommentaren. Glöm inte skriva mailadress!

 

4. Håll tummarna! Den 6e juni kl 22.00 väljer jag ut den bild jag tycker bäst om och kontaktar vinnaren som får välja valfritt skal från iconemesis.co.uk.

 

 

Lycka till!

\"\"

Typ det roligaste idag

 

\"\"

MMS-inlägg


Foto0961


Överlevde

MMS-inlägg


Foto0960


Okej hjälp vad händer DET ÄR TISDAG KLOCKAN ÄR INTE ENS HALV TIO OCH JAG SKA GÅ UT OCH SPRINGA??? Vet inte ens vad jag håller på med, benen bara lever sitt egna liv och drar mig och min motstridiga hjärna mot ytterdörren. Gode gud hjälp mig överleva detta.

MMS-inlägg


Foto0958


Sitter helt hundraprocentigt osminkad (amen) på bussen till stan. Ska träffa min vän Mattias, som är skitgrym på fotografering, för en liten photoshoot. Observera gärna det faktum att jag, som smizear lika bra som en anka, nu ska smizea som aldrig förr. Är lite nervös.

MMS-inlägg


Foto0955.


Det är skitmånga av er som undrar hur min pojkvän Svante ser ut. Eftersom han bor i Stockholm har jag dock inte så många bra bilder på honom, så tills vidare får ni en bild på bomull-Svante. Lovar att de är besläktade på något vis.

Första meningen bör läsas med Dr. Nick-dialekt

HAI EVRIBADI

 

\"\"

Här sitter jag på min altan och dricker mjölk med isbitar...

\"\"

... och äter chips pga sommar dvs måste ha massa extra salt dvs helt och fullt legitim anledning att köpa en ny chipspåse varannan dag. Dear gawd ma lief iz gud.

\"\"

 

Och Euphoria vann Eurovision 2012. Följde ni mina liveuppdateringar på twitter? Jag och mamma slog på texttv s.199 och hade sing along på alla bidragens originalspråk hela kvällen. Hon var förvånandsvärt bra på ryska.

\"\"

MMS-inlägg


Foto0953


Ifall ni undrar var min mormor en av de Ryska tanterna i Eurovision igårkväll. Hon hälsar PRIVET!

MMS-inlägg


Foto0941


Goddagens! Här har jag stått ca skitlänge pga behöver svalka pga alldeles för varmt ute. Satan vad skönt det är.

ÄLSKAR GÖTEBORG SLOTTSSKOGEN MINA VÄNNER MUSIK LIVET ALLT

Om ni undrar vad jag och Frida gjorde igår så kan jag ta övade på att vara snygga som ett rätt svar. Hade att vara snygg varit en kurs i skolan hade vi scoreat MVG. Just sayin.

 

\"\"

 

Var helt lyrisk när jag kom hem för klockan var halv ett, det var varmt som satan i luften och inte ens helt mörkt. WHAT KIND OF SORCERY IS THIS????

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e