Förklara detta för mig tack

Det här med att jag inte kan gå förbi en spegel utan att fastna och kolla fascinerat på mina tänder i typ en kvart.

 

\"https://p.twimg.com/ApQc4GlCQAAiUdY.jpg:large\"

Ska vi diskutera det eller?

\"\" 

Gal1

Bonjour madamer och monsieurer.

 

\"\" 


Är trött, skabbig, irriterad, oduschad, småsvettig och stressad, men så blev jag länkad det här:

 

\"\"

JAG ÄR PÅ MUDDAFLIPPIN NIONDEPLATS PÅ DEVOTES TOPPLISTA?!?!

Detta händer ej. Detta händer ej. Okej. What? Ehm. Okej.

 

Om ni ursäktar ska jag gå och skratta hysteriskt en stund.
\"\" 

Då och nu

Det var flera som önskade före- och efterbilder på mina tänder så har jag letat som en jävla gnu hela eftermiddagen efter sådana. Jag vet att jag fotade mig själv hela dagen innan jag skulle sätta in den, men dessa tycks tyvärr vara spårlöst försvunna.

 

Jag var emellertid totally super mega kickass-smart och fotade rälsen med mobilkameran tio minuter efter att jag satt in mitt blingbling, så det är den bilden jag slänger upp nu medan ni väntar på att jag letar reda på rälsfria bilder.

 

Här har ni alltså mina tänder, 2009 och 2012:

 

\"\"\"MMS 

 

Mitt hår, mina pins och min klädstil över huvud taget år 2009 behöver vi dock inte nämna.

\"\" 

Kan inte sluta le heller

Godkväll readerz!

 

Okej, ni undrar hur underbart, fantastiskt och awesome det känns utan räls? Well, såhär ungefär:

 

\"\" 


Vissa undrade vad det gröna var som jag hade i munnen i slutet på vloggen: det var geggamoja. De gjorde ett avtryck på tänderna för att kunna tillverka en plastskena som jag ska ha på natten för att hålla tänderna på plats.


\"\" 

 

Sen är det skitkul att man börjar dreggla asmycket när man har räls. Min mun tycker fortfarande om att producera cirka tvåhundra gånger mer saliv än vanligt trots att jag tagit bort mitt blingbling, så när jag skulle ta ut skenan för att kunna äta middag sa det SPLASH och så var jag + matbord alldeles neddränkt i dreggel. Supermysigt.

\"\" 

Livets sista dag med mitt främsta blingbling

Till alla med räls: håll ut.

27 mars 2012 var mitt livs lyckligaste dag.

 

 

 

\"\" 

MMS-inlägg


Foto0808

Finn 28 rätt.

Eftersom så många ville läsa: här är min artikel!

Spetzig humor segrar i bloggvärlden

Bloggar är 2000-talets stora fenomen. Frågestunder, hissar och dissar samt dagens outfit är allmänt kända begrepp och bloggarens värld framställs ofta som rosa, glittrig och alldeles, alldeles underbar. Så vad händer egentligen när en tonårskille börjar filma sig själv i sin egna videoblogg, i en värld där internetdagböcker domineras av tjejiga tjejer?
– Jag är en jävel som hamnade på youtube, och så råkade det bli något bra, säger William Markström Spetz, Sveriges nya internetkändis.


”Hahahahaha! Jag älskar dig”, ”OMG DU ÄR SÅ ROLIG” och ”William, dina klipp gör min dag!” är ord som pryder kommentarsfältet till ett videoklipp på youtube. Klippet, Gangster-Jocke byter om till badet, är bara ett av William Spetz 190 videobloggar, men har på inte ens två månader fått över etthundra tusen visningar.

– Jag fattar inte att jag har blivit så stor, är för sjutton fortfarande förvånad att jag fått över hundra visningar, säger William till mig på Skype över en hackig nätverksuppkoppling.

Jag har ringt honom fyra gånger bara denna kväll, men då internet inte tycks vilja samarbeta får jag nöja mig med att Williams ansikte ser ut som en vägg av kubformade tegelstenar. Den dåliga uppkopplingen till trots är han glad, han svarar långt på varje fråga jag ställer och verkar vara väldigt nöjd med att få bli intervjuad, om än bara till en skoltidning.

\"http://varanbloggis.blogg.se/images/2012/william-markstrm-spetz_190927309.jpg\"
Ville bli omtyckt
Det hela började när nioåriga William Spetz startade sin blogg, lillabloggen.

– Jag hade tre läsare i månaden, så jag kontaktade Västerbottenskurirens ungdomsdel, Lilla Västerbottenskuriren, och skrev ”jag vill bli omtyckt!!!” till dem. Förvånansvärt nog svarade de ”visst!” och så blev jag Lilla Västerbottenskurirens ungdomsbloggare lillabloggen.

Sedan starten 2008 har det bara gått framåt för William. Sedan han började posta videobloggar har han sakta med säkert växt till en humorikon på internet, utan att han själv riktigt förstått hur.

Tjejerna dominerar
Dagens outfit, klädcollage och hiss eller diss är uttryck från bloggarnas värld som blivit allmänt kända, även för dem som inte är rutinerade bloggare eller internetsurfare. Att blogga kan idag ses som en heltidssysselsättning eller ett yrke och det är få av dagens ungdomar som aldrig skrivit ett blogginlägg. Wikipedia uppskattade antalet nya startade bloggar till 190 000 om dagen år 2009 och med en ökning i den farten kan ingen veta exakt hur många bloggar som idag existerar i den gigantiska bloggosfären.

Men att tjejerna dominerar bloggvärlden är inget man förbiser i första taget. Kenza, Blondinbella, Kissie och Foki har gjort sig till rikskändisar genom den enkla uppgiften att skriva dagliga inlägg på internet, och tjänar en så pass stor summa genom reklam och annonser att de kan leva på det. Det är förståeligt att unga tjejer startar bloggar med samma förhoppningar om kändisskap och lättförtjänta pengar.
 

\"http://agneswo.blogg.se/images/2012/william-spetz_190779567_191540686.png\"
Blogg = kläder och smink
Hur är det då att vara bloggande kille under dessa omständigheter?

– Det finns ju normer, och normen säger att en blogg är lika med kläder och smink. Och det är synd, för en blogg ska spegla en person, och alla personer gillar ju inte smink.

Att vara en snart sextonårig, bloggande kille är därför inte alltid så lätt. I början fick William bara respons från tjejer, eftersom så få killar läste bloggar. William berättar att han tycker det är synd att det finns så få killar i bloggvärlden, men att det är bra att det verkar bli mer okej att blogga oavsett kön.

– Det är ju svårt att säga vad som kommer trenda i framtiden, men ingenting är omöjligt. Om det var hippt med killar med långt hår på 70-talet, då kan det lika gärna bli modernt med killar som bloggar.

Lägger sig inte riktigt än
Williams glasögonprydda ansikte är inte längre lika pixligt klockan tio på kvällen när vi lägger på, men han planerar ännu inte att gå och lägga sig. Är man sexton år, internetkändis och heter William Markström Spetz, verkar man alltid ha nya idéer att sätta i verket för att försvara titeln som kung över youtube.

Clara Henry   

\"\"  

Doin the victory dance

Skrev just klart artikeln där jag intervjuat William Spetz, fyra dagar innan den ska vara inlämnad.

 

Great. Friggin. Success.

 

Ifall ni undrar är detta jag i mitt rum just nu:

 

 

(tack Kajsa, @_disponibel_!) 

\"\" 

Clara hjärta chucks

Hej mina bebisar, välkomna ner från vinden!

 

\"\" 

 

Funderar på att göra ett inlägg om mina åtta par Converse. Hade det varit något?

\"\" 

Morgonuppdatering (like a true blogger)

Mamma igårkväll: Men du kan ju inte sova i en obäddad säng?!?!

 

NÄHÄ AHA OKEJ KVINNA JUST WATCH ME.

Ska meddela att det gick alldeles utmärkt.

 

Sitter med min söndagshomie kaffekoppen och skriver på intervjun med William Spetz. Tänkte att ni skulle få läsa när den är färdig, eftersom ni verkar gilla snubben och för att min blogg är Spetzens fetaste PR-sajt.

 

Idag ska jag övningsköra. Är lite nervös.

Förra gången ropade min pappa MJUKT OCH FINT MJUKT OCH FINT!!!!! hysteriskt ungefär hundraåttionio gånger på en timma, och när jag sa att jag skulle spy om han sa \"mjukt och fint\" en gång till började han skrika M och F istället. Tack herren Gud för att jag fick så normala föräldrar.

\"\" 

Chokladmuffins med vaniljkräm, ifall ni undrar

Hej kompisar!

 

Gissa vem som dog av skräck igår när hon skulle borsta tänderna och upptäckte en sjukligt stor spindel på toalettgolvet?

Gissa vem som hysteriskt ropade på sin padre för att få bort fanskapet från golvet?

Gissa vem som fick ett nej inte nu till svar?

Och gissa vem som slutligen hämtade ett glas, kröp in under skänken och fångade den tre centimeter i diameter stora spindeljäveln alldeles själv?

 

DET VAR JAG. OKEJ? OKEJ.

Ibland undrar jag om jag inte ska konvertera till machoman.

 

\"\" 

 

Se där, kulinarisk är hon också, tjejen som hatar matlagning.

\"\" 

Snackar om musik. Igen.

 

 

\"\" 

Jag och mina biceps är fitta.

WHATUP DAWGS? 

 

\"\"

Jag har varit och tränat och har inte bytt om eller duschat än för jag är en fräsch tjej osv.

\"\" 


Det är sjukt vad man känner sig bra av att träna. Man ba HELL YEAH WANNA FEEL MY MUSCLES???? och flashar minsta lilla muskelmassa om man får chansen, men så kommer man hem och klär av sig alla svettiga kläder och kliver in i duschen och inser att man inte alls är särskilt fit.

 

Vad heter förresten fit i plural? Fundera på det om ni törs.\"\" 

VILL INTE VARA SJÄÄÄÄÄLV

Nu kommer ett såntdär nostalgiskt inlägg som ni inte kommer förstå alls, men som jag måste skriva för i mitt huvud är det åtminstone skitvackert.

 

Sonja. Asta. Jag. Popadelica 2011.

 

 

 

Visst sjunger jag fint? Tack, jag vet, tack, lugna er nu vänner.

\"\" 

Satan vad fräscht

Ni vet när man varit uppe lite för länge, sovit lite för mycket och vaknat lite för sent?

En sådan morgon är det idag.

Tänkte skriva något i stil med \"Godmorgon readerz, har ni sovit gott?\" i äkta storbloggar-anda men så insåg jag att klockan var halv tre och ba pfffftt fuck that shit.

 

\"\" 


Sitter i min säng med min bästa söndagsvän te-baljan och min värsta söndags-ovän pyjamasen.

Pyjamas i all ära, men att gå runt i en halvsvettig tröja och slitna mjukisbrallor en hel dag är inte riktigt my cup of tea.

 

Fattar ni? Cup of tea. Och så min te-balja på bild. HAHA. Man fattar ju varför bruden driver en humorblogg.

 

Det är i övrigt dagens fetaste i-landsproblem: ska jag byta till obekväma kläder för att känna mig fräsch? Bekväma mjukisbrallor eller fräscha jeans? Pest eller kolera? Muffins eller kladdkaka? Jag har beslutsångest på riktigt.

\"\" 

 

Nä hörrni, nu ska jag ta och ha lite roligt och börja plugga till mitt English literature test.

\"\" 

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e