Borde egentligen inte bli helt hysterisk över detta.

Ni som inte följer @pattarna på twitter bör göra det nu.

Observera att han är min absoluta favorittwittrare och jag började fnissa helt okontrollerbart när han började följa mig tillbaka. Det är helt sjukt. Han är som en kändis. En okänd kändis.

 

Nu till saken. Är alldeles för fnissig för att kunna förklara vad som just hände på ett moget och sansat sätt, så tur är väl det att en skärmdump säger mer än tusen ord:

 

 

 

Detta är fan stort.

 

 

Autografer skrivs vid förfrågan.

Ibland måste man göra val här i livet. 

 

Små val gör vi varje dag: ska jag äta riktig frukost idag eller duger en kopp kaffe? Behöver jag plugga matte tills imorgon? Ska jag gå på den där festen på lördag?

Men alla små val är minst lika viktiga som de stora. De stora val som betyder något, de stora val som kan förändra oss som individer, de stora val som kan skapa konsekvenser både för oss själva och för andra.

 

Sådana val kräver betänketid. De är ingenting man bestämmer sig för på tio minuter. Dessa är val som gör en skitnervös, som man aldrig riktigt kan släppa mentalt och som kanske till och med ger en ont i magen.

 

Ett sådant stort val tog jag imorse.

 

 

 

Idag valde jag att gå till skolan utan smink. 

 

Ja. Det är helt sant.

Det var sjukt vad man kände sig ofräsch, när man gått med både eyeliner och mascara och markerade ögonbryn sedan man var tretton bast. Men sedan kom fina Shadi och sa "Vad fin du är idag Clara!" och då grät jag av tacksamhet i mitt lilla utséendefixerade hjärta.

 

 

Känner mig tråkig idag så här får ni ett tråkigt inlägg som matchar min personlighet.

Youu make'uh MAA DREEEAMS cooome truuue

paduuuruuuu, duuup duup duuru.

 

Image and video hosting by TinyPic 

 

Okej fattar verkligen inte vad som gick snett med den här gifen. JAG SJUNGER OKEJ? 

 

Idag gör jag ingenting förutom att plugga till morgondagens svenskaprov om medeltidens litteratur. Ingenting alls, bortsett från att twittra, svara på mail, skypea, lyssna på musik och göra GIFs. Jag är så duktig.

 

Jag använder aldrig Spotify men idag gjorde jag en ny playlist bara för att det var kul. Ungefär så. Klicka på denna meningen om ni vill lyssna på min musik. Eller var tråkiga jävlar och lyssna på Lady Gaga och Den svenska björnstammen. Just sayin.

 

Lev väl och på återseende.

 

 

Nej jag lovar, jag ÄR inte åtta år

Ni har ju hört talas om min vän Asta innan. Hon och jag har hängt i Götet hela helgen och ikväll satte vi på en film.

 

Eftersom vi båda är ÄKTA BELIEBERS (heeeelt seriöst) så blev det givetvis vår favvisfilm Never Say Never, men om jag ska vara ärlig är jag nog ett större fan av the music supervisor än Bieber himself:

 

 

 

 

 

;3 är för övrigt smize-smileyn

Eftersom jag vet att femtio pers nu kommer fråga hur jag redigerar mina videos så är svaret WINDOWS FRIGGIN MOVIE MAKER.

 

 

 

Okej readerz, ni får verkligen inte vänja er vid att jag börjat posta vloggar en gång i veckan. Det kommer inte hålla. Bara så ni vet.

 

 

Är superfashionista med krage under tjocktröja (även om denna krage tillhör onepiece)

Hej charmörer, såhär pigg och levnadsglad är jag idag:

 

 

 

Jag ber om ursäkt för att jag har varit värdelöst dålig på att blogga den senaste tiden men jag har äckligt mycket att göra i skolan. Nästa vecka och veckan därefter har jag döpt till Les Weeks Of Doom. 

 

Sätter man "of doom" bakom substantiv blir de mycket mer läskiga, tänk er liksom the furry little hedgehog of doom. Jag blir i alla fall rädd.

 

 

 

Se bara hur hårt jag pluggar. Sjunger KäkäväväväKväveKväveväKäkävävä Kväve Kväve Kväää med melodin till Pippi's tycker du som jag tycker du som jag så gör jag det en annan daaaag och ritar hur kväveatomer bildar kvävgas.

 

 

 

Kan ju inte lyfta på ena ögonbrynet av mig själv. Så behöver lite hjälp.

 

 

 

Ja hej det är jag.

 

 

 

Hej hej. Ja. Hej. Vlogg imorgon? Lovar inget. Kanske. Kanske inte. Hejdå.

 

 

Och här dör jag av hjärtflimmer din charmige jävel

Det här mailet fick jag precis på youtube:

 

 

Det är helt klart det finaste någon någonsin sagt till mig.

Har suttit och läst det med fransk dialekt, vilket gör det så himla mycket charmigare, och nu vill jag bara ha en egen liten parisare som kan sitta här i min säng och säga att jag sjunger bra och har snygga ögon och jag kan svara bonjour merci beaucoup mon petit rascal jätte- jätteromantiskt.

 

 

Bästa skorna jag köpt vill jag påstå

Idag har jag köpt skor!

 

 

 

 

 

Allvarligt talat, om någon från Nike läser detta så är mitt svar till att få hem gratisprodukter från er som jag sedan bloggar om ja. JA. JA TACK. JAG ÄLSKAR NIKE. Hör ni detta nu, readerz, KÖP NIKE-PRODUKTER FÖR DE ÄR BÄST osv.

 

Och jag fick inte ens betalt för att säga det där.

Madness.

 

 

Sjunger "everyday I'm shufflin" och trycker på shuffle.

Wordfeud har då aldrig hört talas om public service.

Här sitter jag i godan ro och smygspelar på lektionen, och vad slängs då upp i mitt bedårande ansikte om inte smygreklam?!

 

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/s720x720/408647_3036452840904_1550466137_32906343_1947741583_n.jpg 

 

Svenska GPSer duger alltså inte: IrakGPS ska det tydligen vara nu.

Är irakiska GPSer bättre? Eller bara mer mångkulturella? Har undrat hela dagen.

 

 

Kan inte smizea för det ser bara ut som att jag luktar på något äckligt

 

Det är så underbart att mina facebookvänner kan svenska.

 

 

 

Hola amigos y amigas!

 

Fick fundera skitlänge på vad "och" heter på spanska. Men jag kom på det. Y. Stolt.

 

Igår duschade jag och när jag gick ur duschen fick jag en sådan våldsam ångestattack av att se det som sitter på min skalle och som folk faktiskt kan med att kalla hår, så jag hämtade saxen.

En kam, en spegel och några klipp senare var handfatet fyllt av rödblont hår och jag fann mig själv i sängen med mobilkameran i högsta hugg, för egopics är fan det bästa när man ser ut som en fulare version av M.I.A i håret.

 

 

 

Och så plutar vi med läpparna and smize with les eyes (det där ska jag förresten vlogga om nån dag; vad fan, smize? Smize som i smile muddafucka cuz wat ur smellin is poop?) och så slänger vi ut det hela på den lille bloggen.

 

Påminn mig om att jag verkligen inte bör blogga när jag är trött. Gonatt.

 

 

Här har ni mitt främsta blingbling

 

 

 

 

▲▼▲

Okej, kan ni bara svara en enda liten fråga som jag gått och funderat på sedan urminnes tider (dvs sedan igår kväll): Är alla hipsters illuminati, eller vad är grejen med triangeln?

 

▲▲▲

 

På tumblr, weheartit och på såna allmänt skithippa bloggar ser jag denna triangel överallt. ÖVERALLT. Håller illuminati på att ta över internet? Fattar verkligen inte! Och jag undrar skitmycket!

 

Sedan undrar jag även om hipsters bara äger hipstertrosor? Har jag någon riktigt indie läsare som kan svara på den frågan? Personligen tycker jag att hipsters kan vara rätt obekväma. Men det är ju bara jag.

 

 

 

En annan intressant fråga är varför jag helt plötsligt har två friggin trianglar i min mun också. Är jag illuminati? Vem är jag?!?! 

 

Nu tänker jag gå och lägga mig innan illuminati tar över min kropp inifrån.

 

Och alla ba dog

Lunch hos familjen Henry. Mor och lillebror har en het diskussion kring huruvida han sitter för mycket vid datorn eller ej.

 

Mam: ... passa dig, annars kanske jag inte skriver på det där brevet som skolan skickade där föräldrarna skulle godkänna att ni fick MacBooks från skolan.

 

Brur: Aaah oftaaaa! Då frågar jag ju bara pappa istället!

 

Pap: Det kan du glömma. Man kan fylla i två rutor: Ja tack, vi låter vårt barn få en Mac eller Nej tack, vi skänker Macen till de fattiga barnen i Afrika. Jag kryssar gärna i att skänka den till barnen i Afrika.

 

Brur: Oftaaaa!

 

Moi: Haha lol. Vad skulle fattiga Afrikabarn ens göra med en Mac? Kolla facebook?

 

Pap: Hahah. Okej. I och för sig. *håller händerna framför sig som om han åt en macka (säger med Afrikansk dialekt)* This ain't no Big Mac!?

 

 

Och här någonstans insåg jag att det inte alls var lika roligt skriftligt som det var i stunden. Men men. Ni känner väl min pappa vid det här laget. Fantisera lite.

 

 

Testa att skriva Clara med T9. Clara => Blåsa. Det säger sig självt varför jag får skiten i min mun.

Skepp o'hoj.

 

 

 

Här sitter jag med skrynkliga fingrar efter alldeles för lång tid i duschen.

Inte är jag sminkad heller. Känn min skepsis över att visa mig osminkad i den lille bloggen när det finns människor som Kenza som ba GODMORGON ALLA 1000000 LÄSARE! och posar i webbkameran med världshistoriens bästa hy och två meter långa kolsvarta ögonfransar.

 

 

 

Good news: svinkopporna är borta! För tillfället, åtminstone. Jag lovar att de kommer komma tillbaka så fort jag slutar med penicillinkuren. Det har de åtminstone gjort de tre andra gångerna.

 

Not so good news: har fått gummiband i tandställningen. Har haft gummiband lite från och till, men de har aldrig sett så här crazy ut:

 

 

 

Observera att det bara är ett gummiband på vardera sida av käken. Av någon anledning ska de vara formade som trianglar och av någon ytterligare anledning ska de ge mig sjuhelvetes feta blåsor på insidan av kinden. Men det kan ju också vara trevligt antar jag.

 

 

No no no no NOOO NORONOROOO

Man vet att man har mycket att plugga när man skriver matte istället för devote i sökfältet.

 

Jag var glad idag. Tills jag insåg att jag måste plugga fyra sidor matte för att vara stabil på fredagslektionen. Jag ba WIHOOOO och var skitlycklig för matte är livet!!!

 

Gjorde en uppgift. Gjorde fel.

Började om. Gjorde fel igen.

Började om. Visste inte om jag gjort fel eller rätt men kom inte fram till något svar.

Frågade min vän Stephen om hjälp. Fick till svar att jag missuppfattat uppgiften på tre olika ställen. Fick lösningen och uträkningen.

Lyckades räkna fel ändå.

Ytterligare två försök. Gjorde rätt på sista.

 

Fattade jag något?

Fick jag lärt mig något?

 

Läs rubriken tack. 

 

 

Veckans mest lästa artiklar

Recept: Matig sallad10 x hårinspirationVeckans outfits
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://claraslife.devote.se