Hon är stolt över mig, people!

\"Image

 

 

 

\"Image

 

 

Min syster har lärt mig allt jag kan. I alla fall när det gäller spanska.\"\"

Skicka en hälsning som kommer fram om 20 år

 

\"Image\"Image

 

Hej 36-åriga mig själv!
How\'s it going?
Jag har precis börjat gymnasiet och SATAN vad livet äger. Ny skola, nya vänner; ett nytt liv. Älskar det! Älskar allt! Och älskar livet! Och hallelujah! Och prisa Gud! Och Guds trettionio mostrar! Och så vidare! Och utropstecken! Utropstecken utropstecken utropstecken!

Fan, Linnea Henriksson åkte precis ur Idol 2010. Hon kom på fjärde plats totalt. Noooooooo... Hon var asgrym. Går Idol fortfarande på TV? Det är rätt mainstream, men jag kollar på det ändå för jag hatar alla jävla nittifyror med gitarr som tror att de är så jävla unika. Älskar att hata. HATE THE WORLD. (Fast nä.)

Bifogar en bild på ditt/mitt sextonåriga jag. Så såg du/jag ut för tjugo år sedan. Hör du/jag det? TJUGO ÅR SEDAN din/min gamla jävel! Jag hoppas av hela mitt knytnävsstora hjärta att du/jag är lika rolig nu som du/jag var... nu. ... blir bara förvirrad av detta... Jag menar, hoppas att du/jag fortfarande har humor. Så ja. Hoppas du/jag fattar. För det gör knappast du/jag. (Alltså... nej... )

Se där ja, nu har jag twittrat om detta också: \"Skriver brev till mig själv om tjugo år på AMF pension. Förvirrande? Svar ja.\" Jag twittrar. Fast jag har bara 3 subscribers. Men å andra sidan följer jag bara 12 och dessutom suger jag på att twittra. Min twitteradress är twitter.com/glasklart (och det skriver jag bara för att jag kommer posta detta på min blogg sen, så att mina typ 100 dagliga läsare ska tänka \"OOH twittrar hon?!\" och börja prenumerera på mig. Teehee).

Imorgon ska jag på ISGY\'s julbazar, stå i cafét och sälja kakor. Skippar friidrotten bara för det. Tränar ändå fyra gånger i veckan, fem när jag kör ett pass själv och går ut och springer eller nåt. På riktigt? Svar ja. Pallar jag? Svar nej. Gör jag det ändå? Svar ja.

Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, så jag avslutar detta fina lilla brev med det finaste man kan avsluta ett brev med: TACO HEJ!
\"\"

\"Eller kanelbullar, eller... kalaspuffar\"

 

Aaaaaah. Här är det. Sket nästan på mig när jag såg att de hade lagt ut det. Pinsamt. Jobbigt. Men det är det ju alltid när man kollar på sig själv. Och ja, jag vet att jag säger \"eeeh\" hela tiden, men detta är första gången jag håller ett direktsänt tiominuterstal inför minst 150 pers. Ha överseende. Tjöss.

\"\"

Hand says hi.

\"Image

\"Image

 

\"\"

The Naima Train

Okej, nu har jag tjötat en jävla massa om TEDxYouth, så jag ville bara säga att jag från och med nu inte kommer säga ett ord till om det, så slipper ni lida.

 

 

LOL, just kidding!

 

 

Var inne på hemsidan (tedxgoteborg.com) precis och såg att flera videos av talarna från dagen kommit upp. Inte min dock, men lägger upp så snart den gör det så ni kan få titta på mig ännu lite till.

Anledningen till att jag ens tar mig tid att skriva detta cptråkiga inlägg är att jag föreläste på TEDxYouth samtidigt som The Naima Train. Hade aldrig hört talas om henne tidigare, men satan i gatan vad talangfull hon är! Checka detta klippet bara (och lyssna till slutet, blir mer och mer fascinerande ju längre det går):

 

 

Detta är från i lördags, och där satt jag med gåshud över hela jävla kroppen och var helt salig. VILKEN. JÄVLA. BRUD. DÖR.
\"\"

Sofia den barmhärtige

Backträning. Jag, Sofia och Lena inleder en djup diskussion om muslimer och kommer in på ämnet böner.

 

 

Lena: Min kompis bror skulle åka till något muslimskt land helt själv. Han somnade på planet och så när han vaknade låg alla passagerare utom han själv i mittgången och bad.

 

Sofia: Haha! Tänk om de åkt i en luftgrop!
\"\"

MMS-inlägg


Foto0573

Minns ni att jag skrev att om jag fick med ordet circumcize i min engelskauppsats så skulle Felicia baka cupcakes till mig?
Voila! Nu har jag fått en sockerkick stor nog to keep me going hela veckan. Tack, Felicia!

MMS-inlägg


Foto0568

Är i Världkulturmuséet i GBG och repeterar. Är äckligt nervös. Fem och en halv timmar kvar. Ni kan förresten kolla på mig live även om ni inte är i GBG, http://tedxgoteborg.com streamar live hela dagen. Jag är hon som snackar efter kl 16:15, med kort hår och bananconverse. Aaaaaaaah.

Men i övrigt är det rätt gött att vara ledig!

Guten morgen meine kleine deutches bloggläsares!

 

 

Så här såg jag ut för 33 minuter sedan:

\"\"

 

Och såhär ser jag ut nu:

 

\"\"

 

Allvarligt talat. Ska aldrig mer smälla i mig fem pannkakor med en hel burk (typ) jordgubbssylt och en hel jävla mosad banan. I alla fall inte till frukost. Kommer inte behöva ta bussen till stan sedan, går nog snabbare om jag rullar. Nej, nu ska jag gå och spy lite. Hej!
\"\"

Ja, jag äger.

Vi hade skrivning på engelskan idag.

Felicia sa att om jag fick med ordet circumcize, omskärning, i min uppsats så skulle hon baka cupcakes till mig.

 

 

 

Sååå... Gissa vem som kommer få specialbakade muffins imorgon?

 

\"\"

 

Någon, snälla, ge mig bragdguldet.

\"\"\"\"\"\"

Astråkigt men rätt viktigt inlägg:

Ni som

  1. missade att jag skrev det på facebook,
  2. inte har mig på facebook,
  3. är lite nyfikna av er:

Arrangörerna av TEDx Youth Göteborg, eventet på lördag i Världskulturmuséet (GBG) där jag ska prata, vill veta hur många som kommer komma och lyssna under dagen, och vill därför att man anmäler sig som besökare.

 

Ni som bor i eller utanför GBG och vill komma och lyssna är supervälkomna, men glöm inte anmäla er som besökare på den här sidan: http://www.tedxgoteborg.com/.

 

Klicka er in och kika till höger på sidan, tar inte mer än en minut.

Guten tag!

 

 

Edit, kl. 22:19: Om ni är osäkra på om ni kan/vill/pallar komma eller inte, GÖR DET BARA. Blir asglad om ni hälsar eller nåt efteråt (om jag inte känner er, vill säga. Men jag blir glad om jag känner er också). So go for it. Jag kommer snacka klockan 16. Tjöss.


\"\"

Snyggve rapporterar

Söndag idag. Ledig.

Måndag imorgon. Ledig.

Tisdag i övermorgon. Skola.

Onsdag dagen efter det. Skola.

Torsdag dagen efter det. Ledig.

Fredag dagen efter det. Skola.

Helg.

 

Slutsats: Tre dagars skolvecka nästa vecka.

Humör:

 

\"Image

 

Är så glad att jag blev alldeles gulskimrande. Kan dock vara bildkvalitén. Osäker på vilket, känner mig rätt guldgul faktiskt.

God natt.
\"\"

Klämmer ju för fan ut en centimeter i månaden

Fredagskväll. Idol 2010.

 

\"http://poplight.zitiz.se/files/imagecache/default-small-page/files/article/linnea_idol_2010_re.jpg\"

 

Moi: Åååh... vill ha sånt hår som Linnea har. Den längden, den luggen, fast i min blonda hårfärg. Exakt så vill jag ha det. Så himla fiiiint!

 

Pappa: Spara ut håret då.

 

Moi: Men hallå?! Jag håller ju på.

\"\"

Vaken. Och ledig.

Guten morgen meine kleine bloggläsare!

 

\"Image\"Image\"Image

 

Vaknade 07:33 idag på lediga dagen. Kunde inte somna om.

Gick upp, tände ljus, satte på en kopp te, hämtade franskagrejerna, pluggade lite, lyssnade lite på The Better Way. Observera gärna BAAH-koppen. Det är får på. Och så står det BAAH. Favvokoppen, any time.

 

Är trött som satan.

Men morgonstund har guld i mun.

 

Fast nä.

Morgonstund har metall i mun.

 

 

Hatar fortfarande att vara fullblodig robotkäft.
\"\"

Min MAMMA sa det där, ja

Kimba (lyfter upp en dyngsur vante ur diskhon i groventren, i vilken vi brukar lägga blöta ytterkläder): Eh, mamma..? Har Christoffer bara slängt sina vantar här eller, utan att kolla efter?

 

Mamma: Va? Å, nej! Var det smutsvatten i diskhon?

 

Kimba: Mhm...

 

Mamma: Å Christoffer... ditt köttmongo...
\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Om att våga nå sina drömmarRecept: Ice cream SandwichLanseringen av nya Devote är framflyttad
e