Pissed

Men Gud.
Jag är ingen fransk ordbok.
(Även om jag råkar vara en engelsk.)
Oskar, Lukas och Alex har gett mig de svåraste jävla papprena på det största jävla arbetet någonsin. Och jag ska vara klar med mitt imorgon. Hej, jag har typ 20 papper, PÅ FRANSKA att läsa igenom och plocka ut text som 12-åringar ska förstå (när jag inte ens gör det själv) medan de har typ två och skriver om städer och skidorter. Och jag ska vara klar med mitt imorgon.

Gode Jesus giv mig styrka.
\"\"

Skriva blogginlagg pa 5 minuter

... for det ar vad jag har kvar av de tio minuterna jag fick for 1 euro har i Irland. Javla tjuveri! Hur som. Kom hit for tio minuter sen, och blev hogt och lagt nar man upptackte att de hade dator. BLOGGA! HURRA!
Svindyrt ar det bara. Detsamma om man ska bada i poolen. Man MASTE ha badmossa, som kostar 3 euro styck. Javla tjuveri, igen.

(tre minuter kvar)

Ar inloggad pa MSN men personen jag vill prata med ar inte inne och min telefon ligger pa rummet sa jag kan inte smsa och beratta den ytterst goda nyheten.

(tva minuter kvar)

Tiden tar slut any second now.
Sa, ha det fint tills vi hors, dvs mandag. Ta ta for now!

Ladidadidum

Hmm. Jag vill att ni allihopa ska fortsätta betrakta mig som den normala och sansade person som ni tycker att jag är (hoppas jag att ni tycker, vill säga) efter följade påstående:


SKOLAN IDAG VAR ASKUL.


Ja, ni läste rätt. Svenskan och SO:n i alla fall, men jag tänker inte beskriva allt in i minsta detalj för jag vet själv hur tråkigt sådant är att läsa. Tänkte dock skriva en rolig kommentar som Niklas fällde i en diskussion om Malawi's dåliga samhällssituation och ekonomi:


Niklas:
Men kan dom inte satsa på turism då? Och typ bygga hotell och restauranger?

Moi: Men alla kan ju inte jobba med det.

Niklas: Ja ja... Alla som inte har AIDS, då!


Imorgon bär det av till Irland (igen) på bröllop (igen). Gillar INTE att vi åker från Landvetter flygplats via Arlanda till Dublin. Not miljövänligt enough. Anyhoo.

\"\"

Åh min Gud, 152!

Det är inte klokt. Det är fan inte klokt. Det är helt upp åt väggarna galet.
Distriktsmästerskap 2009, Åby.
Brons i höjd - 152 cm.

152 cm!
152 cm!

Tävlings-personbästa med fem centimeter! Förstår ni hur glad jag är? JAG HAR KNÄCKT EN-OCH-EN-HALV-METERS-BARRIÄREN!!!!! WAAAAAAH!!
Gud. Vad. Jag. Är. Bra.

Även pers på 80 mH med 10 hundradelar. Silver, tävlade mot sverigemästarinnan Khaddi Sagnia som antingen är dopad eller bara riktigt, riktigt grym.

152.
Jag kan inte släppa det.

\"Image
\"\" 

Google Translate är min GUD

Nu har jag skaffat så att det finns en liten ikon här till höger, Google Translate, som kan översätta min blogg till vilket språk du än skulle vilja läsa detta på.


Jag råder er verkligen att översätta till Engelska (såvida ni inte är überdåliga på språket), jag var ytterst nära att kissa på mig av skratt. Det är inte klokt. Översätt till engelska och läs inlägget "She always got the crossword puzzles right every day". Åh Gud. Åh Gud. Åh Gud. Jag dör. Jag dör. Åh. Jag vet knappt vad jag ska skriva. Jo, det vet jag, läs och kommentera inlägget innan detta. Hahahahahaha. Åh. Hej.

\"\"

HJÄLP!

Hjälp vad längesen det var jag bloggade. Flera dagar sedan.

Nu vill jag ha er hjälp!

Tänkte byta bloggadress till  allstar.devote.se
Vad tyckes? Måste verkligen veta vad ni tycker, ÄVEN ni som bara kommit in här av en slump.
Fort nu! Ratatatata!

\"\"

She always got the crossword puzzles right every day

This
is my face
covered in freckles
la la laaa la


Synd är vad det kallas, när man inte kan texten till en riktigt grym låt.
Kate Nash - Mouthwash.
Nu har även Anna & Alex fått lite vettig musik på telefonerna. Det vill säga, Kate Nash och Vampire Weekend via Bluetooth. Yeeha!


Kimba (till katten, som sträcker ut sig på köksgolvet): Jaaa Kasey, vad lång du är.

Kimba: Men oj vad lång du är...

Kimba: Men SHIT VAD LÅNG DU ÄR! CLARA! HÄMTA MÅTTBANDET!
\"\"

Just a little music tip

Okej. Nu är grejen att jag precis kommit hem från träning (kärlek på det!) och träffat två oväntade buddys på bussen och känner inte direkt för att skriva världens längsta inlägg om min stora kärlek till friidrott eller min stora frustration över att skolan börjat igen, så jag slänger in lite favvolåtar right now och hoppas att ni har det bra. Om inte kan ni skriva, och så kan vi diskutera saken. Puss!

Passa er för rakhyveln

Häromdagen tyckte jag att det var dax att få lite ordning på mitt ögonbryn.
Ja, mitt och inte mina. Tro det eller ej men är man slapp på sommarlovet så växer ögonbrynen ihop till en enda lång korv.

Så jag gick in i badrummet, låste dörren och tog fram pappas rakhyvel. Lika bra det, skulle ta evigheter med pincett. Började raka så smått vilket gick helt okej, tills mamma knackade på dörren. Hoppade till vid knackningen och HOPPSAN så hade jag inte längre ett långt ögonbryn utan tre. Jag hade på något vänster kommit åt på helt fel ställe och det såg inte bra ut alls.

Jag panikade. Mamma stod utanför och knackade och ville in och undrade vad det var jag sysslade med, jag stod framför badrumsspegeln med pappas rakhyvel i högsta hugg och mina tre ögonbryn liknades mest vid en morsekod.

Då vaknade jag. Och var illa tvungen att kolla mig i spegeln. Men mina två ögonbryn såg helt normala ut. Tack Gud.

\"\"

WANNABE

Kära blogg.

Ida vakna ja klokan ett hos Annie.
Sen okte ja hem o gorde mej i orning.
Sen okte ja till Emil o kolla OC.
De va kul.
 
Imoron ska ja til Möndal.
Ja ska jöra avjutning av mina tender.
Dom e snea.
Whis me luc.

Ja vet ite varför ja skriver så her.
De e kul tycker ja.

\"\"


Pannkakor, mjölk och salladskrydda

Igår var jag på Le Vårdcentral och kollade om jag hade astma, vilket det visade sig att jag inte har. Däremot konstaterade läkarna att jag har grymt mycket högre maxpuls än vad jag borde ha. Vet dock inte om det är bra eller dåligt, mamma blev däremot livrädd och har nästan förbjudit mig att springa intervaller i framtiden.

När vi satt och väntade kom det in en mamma med hennes son, som genast började leka i ett leksaks-kök.


Mamman:
Vad lagar du, Ludvig?

Barnet: Pannkakor!

Mamman: Ååh vad gott! När är de klara?

Barnet: Snart. Nu lägger jag i mjölk! Och nu lägger jag i kryddor!

Mamman: Jaha, vad är det för kryddor då?

Barnet: Peppar. Och... och... och salladskrydda.

Jag kunde hålla mig för skratt. Det kunde inte mamma. Pinsamt.

\"\"

AHA!

Nu vet jag hur jag ska göra för att få fler kommentarer. Säg att du ska sluta blogga så kommenterar de flesta och statistiken slår i taket.

\"\"

Så, för allas vetskap:
jag ska inte sluta blogga.

Ville egentligen bara se vad som hände om jag skrev så.

Förlåt till alla som blev grundlurade. Jag lovar att inte upprepa saken igen (bortsett från någon eventuell 1:a april-dag i framtiden).

värt att tänka på.

Jag tror jag ska sluta blogga.
Vad säger ni?
\"\"

Stonehill Games 2009

åh vad jag skäms.

jag skäms, jag skäms.

har aldrig i hela mitt liv hoppat eller sprungit så dåligt.

sprang inte ens klart loppet, fick avbryta efter 3 häckar.

jag vill svära men min syster kommer läsa detta.

TEHCHGVKJLBVC DVKJNUTDER

så besviken.

besviken.

\"\"

Home sweet home

Jag måste säga att jag blev uppriktigt besviken när jag för första gången på en hel vecka loggade in och fann att det inte fanns en enda ny kommentar att godkänna. Inte en enda. Fy.


As you've noticed så är jag hemma från Irland. Vädret är ju ljuvligt!! Helt... umm... well, ljuvligt. Så ljuvligt att människor går så långt att de börjar stirra på en när man vandrar in på ICA Kvantum klädd i jeans och långärmat. Vadå då, folk får änna visa lite respekt när man är ny-hemkommen från världens antagligen regnigaste land. (Nej, jag pratar inte om Sverige. Irland kallas det.)


Imorgon tävlar jag i Stonehill games och det ska bli kul. (God dag, jag låter som en sexåring som skriver dagbok.) Tävlar bland annat mot min MAIK-landvettergrupps-buddy Johanna, -95a, och hon kommer antagligen göra så himla mycket bättre ifrån sig än jag. Pinsamt.

Anyhoo. Make tea, not war.

\"\"

Jag är Clara.

Jag är en storkäftad och jävligt rolig halvbritt med en förkärlek för nässpray och Converse.

Tycker om all musik som inte framförs av Lady Gaga samt att springa skiten ur mig i Landvetters skogar, plus en hel del annat som ni läsare inte kan ge fan i att läsa.

Kommer reta gallfeber på alla som saknar glimten i ögat och planerar att rädda världen innan jag dör, vi får se hur jag löser det.

Jag är Clara.

Detta är min blogg.

Image and video hosting by TinyPic

Ps. Vill du skicka fan-bilder, hatmail, kärleksbrev, dikter eller annat trevligt så finns inget som stoppar dig. Lätta på hjärtat till claraslajfern@hotmail.com!

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic ____

Image and video hosting by TinyPic

____

Image and video hosting by TinyPic

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Veckans mest lästa artiklar

Fredagsprofilen: Petra TungårdenKärlek med DashaMåndagskollen
e