nej, sex är inte illa det.

Mattelektioner på fredagsmornar behöver inte alltid vara tråkiga:

Birgitta: Kan någon säga ett tal som X kan vara? Philip?

Philip: Öhm... 6?

Birgitta: Jaa, SEX vill han ha!


Och Hemkunskapslektionerna är inte sämre:

 Emil (ungefär, jag hörde inte exakt): Alltså Hallberg, jag vet fan inte vad alla grejer kommer ifrån men det ser ut som nåt jävla Nangiala här!


Alltså, hjälp vad jag älskar min klass. 8d [8 a:] i mitt hjärta. Ni är som en finne i röven, fast en trevlig en. Tack.

Och bara som en påminnelse - från och med NU tar jag bloggpaus i en hel vecka (*DRAR EFTER ANDAN*). Italien väntar på mig och mina friidrottstalanger. Se upp, pizzatanter och pastagubbar, imorgon kommer Mölndals AIK och hälsar på.

 

hur gammal är du?

I helgens GP stod det om abbonnemang, kontantkort och deras priser. Pappa, som tycker att vi laddar på mitt Comviq Kontantkort alldeles för ofta (det vill säga, en gång i månaden) såg i artikeln att abbonemanget Telia Max 25 kostar 49:- i månaden, 0:- för samtal till alla nät och 5000 sms för 0:- till alla nät. Det tyckte han verkade bra och vi kom överens till att byta till det. Jag klippte ut artikeln för att inte glömma av det. Dagen efter stod det dock att de glömt skriva att det bara för människor mellan 18 och 25 år.


Pappa: Klippte du ut artikeln om det där abbonemanget du skulle ha?

Clara: Mm, men du kan slänga den igen.

Pappa: Varför?

Clara: Det var tydligen bara för sånna mellan 18 och 25 år.

Pappa: Jaha... Tyckte änna att det verkade lite för bra för att vara sant. Vad synd... MEN, DU! Vi skulle kunna ladda på det i MITT namn, eftersom jag är vuxen och det är jag som betalar din telefonräkning!

tystnad...

Mamma: Men är du mellan 18 och 25, då?


Jaa, pappa, hur var det med åldern nu då?

 

efterlyst: pappa och minigorilla

Pappa skulle visa Christoffer den stigen han sprang på häromdan. Den stigen som han sprang vilse på, och var borta i flera timmar. Just den stigen ville han visa Christoffer. De har inte kommit hem än. Och nu är ju klockan bara nio. Och Christoffer har ju bara skola imorgon. Smart. 

min brunn av kommentarer har sinat.

Nu känner jag att ni börjar bli lite dåliga med kommentarerna igen. Ska man behöva påminna er varenda gång, eller? Va?

Jag skojar, alltså. Men kommentarerna har sinat på sistone.

Vänta lite nu... Vad gör jag här? Jag bör plugga. Jag bör plugga stenhårt. VARFÖR DENNA SKOLA????

 

vad vore världen utan bagladies?

igår satt jag på centralen och skulle fara med bussen hem. då gick det förbi en såkallad BAGLADY som samlade flaskor och pantburkar. hon hade en stooor Kapp Ahl-påse, som såg ut att vara full till bristningsgränsen med burkar. då kom jag att tänka på en grej:

Vad vore världen utan bagladies?

jag menar, tänk vilken nytta de gör! visste ni att det bara är TIO PROCENT av alla pantburkar och pantflaskor som återvinns varje år? 10%! FY SKÄMS, SVERIGE! själv återvinner jag alla mina pantburkar, så det så.

tillbaka till ämnet: BAGLADIES ÄR BRA. DE ÅTERVINNER. (ja, det är det de gör. de letar inte upp burkarna för att kolla om det finns nån öl kvar.) tack vare dem så får vår miljö en bättre framtid!

Pappa engelsmannens kommentar: - Are you seriously writing about bagladies?

YES I AM! Inser ni inte hur viktiga de är för vår miljö? BAGLADIES FOR THE WIN!

 

allt går så fort.

VAD HÄNDER?

JAG FÖRSTÅR INTE

JAG HÄNGER INTE MED

VARFÖR?

JAG VET INTE

JAG VET INGENTING NU FÖR TIDEN.

 

. 

 

je suis heureux

börjar änna bli lite dåligt med inlägg nu för tiden.

har lite dåligt med inspiration.

jag vill inte vara som alla andra:

skriva om vad jag vill köpa på Gina Tricot

vad jag åt till middag

vad jag ska göra med bästavännerna imorgon.

nej, det vill jag inte.

jag vill vara unik.

men vem vill inte?


jag har fått [ho:kan hellstro:ms] skiva För sent för Edelweiss i försent-men-grattis-i-efterskotts-present av jocke, camilla och kussarna. jag är lycklig!


daddis.
   

om du älskar mig, kan jag inte få veta?

tänk att känna de här snubbarna. mmmh.
genier hela bunten.
 

test: amerikansk fotboll!

blev inget inlägg igår eftersom jag satt och dog över nyhetsboken, som vi fick på tok för kort tid på oss att göra denna veckan.

dessutom var jag med GP-rasmus i mölndal och testade på amerikansk fotboll. vi fick till och med ha sådana kläder som de har (det vill säga, världens minsta hjälm med världens bredaste axelskydd)!

tränaren visade oss de grundläggande sakerna, sedan fick vi vara med och spela, på riktigt, med asbiffiga 15-åriga killar. det var typ lagsamling var och varannan sekund för att berätta taktik, och då sa de en massa grejer som jag inte förstod ett ord av. som tur var kunde tränaren översätta för mig.

det var nån gång då han bad mig att ta två steg fram, snedda 45 grader inåt och kuta så fort jag kunde. då gjorde jag det, men då skrek de BACK!! och jag fattade ingenting. men de hade de överséende med, som tur var. tänk dig bara att bli överfallen av ett tjugotal muskulösa tonåringspojkar, huvaligen.

nej, amerikansk fotboll är nog ingenting för mig. tacka vet jag friidrott. där behövs inte så stor hjärnkapacitet, man behöver bara kuta och hoppa och bli först i mål.

 

trampelera till sckollan.

I'M AFRAID OF THE FOREST.
STILL, I LIVE IN IT.

GREAT.
 

om en halvtimma ska jag trampelera (cykla) nerför den underbara tahultsbacken, till skolan på utvecklingssamtal.
om man nu ens kan kalla det UTVECKLINGS-samtal:

Jaa, Clara. Du jobbar väl bra, antar jag. Har du något att tillägga?

Visste ni dessutom att jag haft 6 mentorer under mina tre år på Önneröd?
Karin, Pernilla, Dennis, Lena, Mia och Ullis
Det är fem för många.
 

en vanlig sketen tisdag.

jag har precis skrattat mig fördärvad av detta fantastiska inlägg hos Egoina, för att inte tala om KOMMENTARERNA! åh. jag dör.

när ni ändå är ute och checkar hemsidor kan ni väl ta en titt in på maik.se och avundas mig som om tio dagar ska fara iväg till Riccione, Italien, på träningsläger. utdrag:

"Vi inkvarteras på hotell Villa Linda som ligger precis vid havet och den långa stranden..."

"Emilia-Romagna-regionen, där Riccione ligger, är Italiens matregion nr 1..."

och DÄR tröttnade jag på att läsa igenom allt en gång till, så ni får nöja er med dessa citat. låter det inte härligt? AVUNDAS MIG, NU.

 

Är jag full nu?

Ställ aldrig ett glas vin, sprit eller dylikt till höger om Clara när ni äter middag. Det kan hända att hon tar en liten sup. Det kan hända att hon är så van vid att ha sitt eget glas till höger om sig, att hon tar vin-/sprit-/dylikt-glaset istället för sitt eget. Det kan hända att hon halsar hela glaset, för att tre sekunder senare upptäcka att Yew, det där var ju inte min påskmust! Och passa er, för det går redigt fort. Innan ni hunnit säga VINGLAS! är allt borta.

-----

Är du full nu? var Kimberly's kommentar, när jag skrattade så hysteriskt att jag nästan föll omkull.

 

livet är hårt.

nu har jag tagit tillfället i akt och äntligen fått prutta runt på mammas krassliga 100-kilos-moppe. det var underbart.

inte nog med att det är soligt och säkert minst 30 grader i skuggan, så fläktar det så härligt i håret när man kör där i 30 km/h och alla grannar ser på en som om de tänker: "UNGJÄVEL! VAD FAN SKA DU KÖRA HÄR FÖR? DU STÖR JU HÄR I SOMMARVÄRMEN! STICK OCH KÖR IHJÄL DIG NÅGON ANNAN STANS!!"

tyvärr ligger snart moppen på blocket.se och kommer antagligen säljas till nån finnig sextonårig kille som tre dagar efter köpet har vurpat och haft sönder hela pruttilutten.

livet är hårt.

 

rubriken kunde varit fyndigare.

jag vaknade så underbart idag.

vi hade öppnat fönstret på övervåningen där vi låg för att det var så otroligt varmt, och sen förblev det öppet hela natten. så vaknar jag av att jag hör fågelkvitter och hästar utanför och solen skiner in genom fönstret. christoffer och kimberly fick sova där nere, så de har inte stört oss. allt är knäpptyst, utom fåglarna och det där ljudet, kloppklopp, som när hästar går.

allt var bara så härligt, tills jag kollar på klockan. 08.41. hipp hipp hurra. precis den tiden jag vill vakna på en lördag.

fin-fina Annie ville inte att jag skulle ladda upp en bild på henne. så tyvärr får ni inte se den, trots att den var jättesnygg.

bilder finns på TheHenry @ bilddagboken.se 

snabbis

får bli ett snabbisinlägg idag:

Today har jag sprungit runt med nya kameran som en hyperaktiv hund. Som grannens hyperaktiva hund, närmare bestämt. Hunden kom tassande in till oss när jag skulle plåta syster och sedan fick den spel och sprang runt, runt, och runt igen ett hundratal varv runt oss. Tackar för den, fick en massa bra bilder!! Hinner inte ladda upp dem nu, kanske tomorrow.

Nu måste jag mata över alla bilder på datorn innan Linnéa och Annie kommer, om cirka femton minuter. Dessutom ska jag hinna byta om, platta håret, spraya håret, och lite till. Wish me luck!

 

Duktigast på att skriva kommentarer denna vecka

http://frokenannorlunda.devote.se
frokenannorlund
http://lisanilssons.devote.se
lisanilssons
http://isabyl.devote.se
isabyl
http://karolinagrimberg.devote.se
karolinagrimber
http://moasandquist.devote.se
moasandquist
http://isabellestenhede.devote.se
isabellestenhed
http://34kvadrat.devote.se
34kvadrat
En gratis blogg fr�n Devote.se. Starta en blogg du ocks�.  http://claraslife.devote.se